Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 91
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
SELECTION OF SACCHAROMYCES SENSU STRICTU FOR MEAD PRODUCTION 1-gen-1999 Fuda, Salvatore; Caridi, A.; Postorino, S.; Sidari, R.; Russo, Mariateresa
Selection of Saccharomyces sensu stricto for mead production 1-gen-1999 Caridi, A.; Fuda, Salvatore.; Postorino, S.; Russo, Mariateresa.; Sidari, R.
Screening for yeasts able to hydrolyse arbutin in the presence of glucose or ethanol 1-gen-2005 Caridi, A.; Pulvirenti, A.; Restuccia, C.; Sidari, R.
Technological characteristics of Calabrian acetic acid bacteria 1-gen-2005 Caridi, A; Sidari, R
HPLC determination of phenolics adsorbed on yeasts 1-gen-2006 Rizzo, M.; Ventrice, D.; Varone, M. A.; Sidari, R.; Caridi, A.
La selezione dei lieviti per il potenziamento della salubrità dei vini 1-gen-2007 Caridi, A; Sidari, Rossana
Miglioramento della salubrità dei vini mediante impiego di lieviti selezionati per la diversa attività adsorbente 1-gen-2007 Caridi, A; Sidari, Rossana
Interazione tra lieviti selezionati e costituenti polifenolici delle uve a bacca nera per il miglioramento della qualità dei vini (intervento orale) 1-gen-2007 Sidari, R.; Caridi, A.
Miglioramento della salubrità dei vini mediante impiego di lieviti selezionati per la diversa attività adsorbente 1-gen-2007 Caridi, A.; Sidari, R.
Wine colour adsorption phenotype: an inheritable quantitative trait loci of yeasts 1-gen-2007 Caridi, A; Sidari, R; Solieri, L; Cufari, A; Giudici, P
Physico-chemical and hygienic characteristics of the Calabrian raw milk cheese Caprino d’Aspromonte 1-gen-2007 Micari, P; Sarullo, V; Sidari, R; Caridi, A
Viability of commercial wine yeasts during freezer storage in glycerol-based media 1-gen-2008 Sidari, Rossana; Caridi, A
Ochratoxin A adsorption phenotype: an inheritable yeast trait 1-gen-2008 Caridi, A.; Sidari, R.; Pulvirenti, A.; Meca, G.; Ritieni, A.
Viability of commercial wine yeasts during freezer storage in glycerol-based media 1-gen-2008 Sidari, R.; Caridi, A.
Ochratoxin A adsorption phenotype: an inheritable yeast trait 1-gen-2008 Caridi, A; Sidari, Rossana; Pulvirenti, A; Meca, G; Ritieni, A
Viability of commercial wine yeasts during freezer storage in glycerol-based media 1-gen-2009 Sidari, Rossana; Caridi, Andrea Domenico Maria F. A.
Chapter 7. Safety and healthiness enhancement of red wines by selected microbial starters 1-gen-2009 Caridi, A.; Sidari, R.
Wine strain improvement strategies to enhance red wine safety based on parietal adsorption activity. 2. Yeast selection from Campania and Calabria 1-gen-2009 Caridi, A; Sidari, Rossana; Crea, V; Blaiotta, G; Ritieni, A
Wine strain improvement strategies to enhance red wine safety based on parietal adsorption activity 1-gen-2009 Caridi, A; Sidari, R; Pulvirenti, A; Blaiotta, G; Ritieni, A
Influence of (+)-catechin on biofilm growth of oenological Saccharomyces cerevisiae strains 1-gen-2009 Sidari, R; Howell, K; Caridi, A
Mostrati risultati da 1 a 20 di 91
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile