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Table olive processing in South Italy. The safety problem: from tradition to innovation
2006-01-01 ROMEO FLORA, V; DE LUCA, Serena; Piscopo, A; Poiana, Marco
Caratterizzazione dei vini passiti calabresi “prime osservazioni”
2007-01-01 Fuda, Salvatore; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, M
Caratterizzazione e valutazione della capacità antiossidante della frazione fenolica delle acque di vegetazione prodotte dalla lavorazione delle olive. Valorizzazione delle acque reflue e dei sottoprodotti dell'industria olearia e agrumaria
2008-01-01 Sicari, V.; Piscopo, A.; Giuffre', A. M.; Poiana, M.; Giuffre', Angelo Maria
Caratterizzazione dei vini passiti calabresi
2008-01-01 Fuda, S; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, M
Caratterizzazione e valutazione della capacità antiossidante della frazione fenolica delle acque di vegetazione prodotte dalla lavorazione delle olive
2008-01-01 Sicari, Vincenzo; Piscopo, A.; Poiana, M.; Giuffre', Angelo Maria
Capacità antiossidante dei reflui oleari
2008-01-01 Piscopo, A.; Giuffre', Angelo Maria; Sicari, Vincenzo; Poiana, Marco
Antimicrobial effect of some essential oils
2008-01-01 Romeo, F. V.; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, Marco
Studio dell’attitudine alla trasformazione di olive Verdi e pigmentate di varietà calabresi (cv Geracese, Carolea e Ottobratica)
2009-01-01 Romeo, Fv; Piscopo, A; Poiana, M
Brining of different naturally black olives
2009-01-01 Romeo, F. V.; Piscopo, A; Poiana, Marco
Effects of post-fermentation processing on the stabilisation of naturally fermented green table olives (cv Nocellara etnea)
2009-01-01 Romeo, F. V.; DE LUCA, S; Piscopo, A; Perri, E; Poiana, Marco
Effect of drying temperature on polyphenolic content and antioxidant activity of apricots
2009-01-01 Madrau, M A; Piscopo, A; Sanguinetti, A M; DEL CARO, A; Poiana, Marco; FLORA V., Romeo; Antonio, Piga
Effect of the "Ottobratica" variety ripening stage on the phenolic profile of the obtained olive oil
2009-01-01 Sicari, Vincenzo; Giuffre', Angelo Maria; Piscopo, Amalia; Poiana, Marco
Effetti della stabilizzazione termica su olive verdi da tavola fermentate al naturale
2010-01-01 Romeo, F. V.; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, Marco
Effect of the harvest time on kernel quality of several almond varieties (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb)
2010-01-01 Piscopo, A; Romeo, F. V.; Petrovicova, B; Poiana, Marco
Effect of Some Essential Oils as Natural Food Preservatives on Commercial Grated Carrots
2010-01-01 Romeo, F. V.; DE LUCA, S; Piscopo, A; DE SALVO, E; Poiana, Marco
Effect of acidification and salt concentration on two black brined Sicily olives (cv moresca and giarraffa)
2010-01-01 Romeo, Fv; Piscopo, A; Poiana, M
The effects of harvesting on phenolic compounds and fatty acids content in virgin olive oil (cv Roggianella)
2010-01-01 Giuffre', Angelo Maria; Piscopo, A.; Sicari, V.; Poiana, M.
Shelf-life of almond pastry cookies with different types of packaging and levels of temperature
2010-01-01 Romeo, F. V.; DE LUCA, S; Piscopo, A; Santisi, V; Poiana, Marco
Effect of storage conditions on provole’s characteristics
2011-01-01 Zappia, A; De Bruno, A; Crucitti, S; Piscopo, A; Poiana, M
Fermentation of must from black grapes: wine starter role in natural antioxidant power evolution
2011-01-01 Caridi, A.; Sidari, R.; Daniele, G.; Libanio, R.; DE BRUNO, A.; Piscopo, A.; Poiana, M.
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