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Table olive processing in South Italy. The safety problem: from tradition to innovation 1-gen-2006 ROMEO FLORA, V; DE LUCA, Serena; Piscopo, A; Poiana, Marco
Caratterizzazione dei vini passiti calabresi “prime osservazioni” 1-gen-2007 Fuda, Salvatore; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, M
Capacità antiossidante dei reflui oleari 1-gen-2008 Piscopo, A.; Giuffre', Angelo Maria; Sicari, Vincenzo; Poiana, Marco
Caratterizzazione e valutazione della capacità antiossidante della frazione fenolica delle acque di vegetazione prodotte dalla lavorazione delle olive 1-gen-2008 Sicari, Vincenzo; Piscopo, A.; Poiana, M.; Giuffre', Angelo Maria
Antimicrobial effect of some essential oils 1-gen-2008 ROMEO F., V; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, Marco
Caratterizzazione e valutazione della capacità antiossidante della frazione fenolica delle acque di vegetazione prodotte dalla lavorazione delle olive. Valorizzazione delle acque reflue e dei sottoprodotti dell'industria olearia e agrumaria 1-gen-2008 Sicari, V.; Piscopo, A.; Giuffre', A. M.; Poiana, M.; Giuffre', Angelo Maria
Caratterizzazione dei vini passiti calabresi 1-gen-2008 Fuda, S; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, M
Effects of post-fermentation processing on the stabilisation of naturally fermented green table olives (cv Nocellara etnea) 1-gen-2009 ROMEO F., V; DE LUCA, S; Piscopo, A; Perri, E; Poiana, Marco
Brining of different naturally black olives 1-gen-2009 ROMEO F., V; Piscopo, A; Poiana, Marco
Effect of the "Ottobratica" variety ripening stage on the phenolic profile of the obtained olive oil 1-gen-2009 Sicari, Vincenzo; Giuffre', Angelo Maria; Piscopo, Amalia; Poiana, Marco
Effect of drying temperature on polyphenolic content and antioxidant activity of apricots 1-gen-2009 Madrau, M A; Piscopo, A; Sanguinetti, A M; DEL CARO, A; Poiana, Marco; FLORA V., Romeo; Antonio, Piga
Studio dell’attitudine alla trasformazione di olive Verdi e pigmentate di varietà calabresi (cv Geracese, Carolea e Ottobratica) 1-gen-2009 Romeo, Fv; Piscopo, A; Poiana, M
Shelf-life of almond pastry cookies with different types of packaging and levels of temperature 1-gen-2010 ROMEO F., V; DE LUCA, S; Piscopo, A; Santisi, V; Poiana, Marco
Effect of Some Essential Oils as Natural Food Preservatives on Commercial Grated Carrots 1-gen-2010 ROMEO F., V; DE LUCA, S; Piscopo, A; DE SALVO, E; Poiana, Marco
The effects of harvesting on phenolic compounds and fatty acids content in virgin olive oil (cv Roggianella) 1-gen-2010 Giuffre', Angelo Maria; Piscopo, A.; Sicari, V.; Poiana, M.
Effect of the harvest time on kernel quality of several almond varieties (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) 1-gen-2010 Piscopo, A; ROMEO F., V; Petrovicova, B; Poiana, Marco
Effect of acidification and salt concentration on two black brined Sicily olives (cv moresca and giarraffa) 1-gen-2010 Romeo, Fv; Piscopo, A; Poiana, M
Effetti della stabilizzazione termica su olive verdi da tavola fermentate al naturale 1-gen-2010 ROMEO F., V; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, Marco
Effect of drying process on almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) Kernel composition 1-gen-2011 Piscopo, A; Romeo, Fv; Poiana, Marco
Fermentation of must from black grapes: wine starter role in natural antioxidant power evolution 1-gen-2011 Caridi, A.; Sidari, R.; Daniele, G.; Libanio, R.; DE BRUNO, A.; Piscopo, A.; Poiana, M.
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