Sfoglia per Autore
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
The addition of Capsicum baccatum to Calabrian monovarietal extra virgin olive oils leads to flavoured olive oils with enhanced oxidative stability
2021-01-01 Plastina, Pierluigi; Tundis, Rosa; La Torre, Chiara; Sicari, Vincenzo; Giuffre', Angelo Maria; Neri, Alessandro; Bonesi, Marco; Leporini, Mariarosaria; Fazio, Alessia; Falco, Tiziana; Loizzo, Monica R.
An Overview of Anaerobic Digestion of Agricultural By-Products and Food Waste for Biomethane Production
2023-01-01 Neri, A.; Bernardi, B.; Zimbalatti, G.; Benalia, S.
RECOVERY OF AGRIFOOD BY-PRODUCTS AND FOOD WASTE FOR BIOMETHANE PRODUCTION
2023-01-01 Neri, A.; Benalia, S.; Zimbalatti, G.; Gabauer, W.; Mihajlovic, I.; Ghassemi, K.; Poschmaier-Kamarad, L.; Bernardi, B.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
The addition of Capsicum baccatum to Calabrian monovarietal extra virgin olive oils leads to flavoured olive oils with enhanced oxidative stability | 1-gen-2021 | Plastina, Pierluigi; Tundis, Rosa; La Torre, Chiara; Sicari, Vincenzo; Giuffre', Angelo Maria; Neri, Alessandro; Bonesi, Marco; Leporini, Mariarosaria; Fazio, Alessia; Falco, Tiziana; Loizzo, Monica R. | |
An Overview of Anaerobic Digestion of Agricultural By-Products and Food Waste for Biomethane Production | 1-gen-2023 | Neri, A.; Bernardi, B.; Zimbalatti, G.; Benalia, S. | |
RECOVERY OF AGRIFOOD BY-PRODUCTS AND FOOD WASTE FOR BIOMETHANE PRODUCTION | 1-gen-2023 | Neri, A.; Benalia, S.; Zimbalatti, G.; Gabauer, W.; Mihajlovic, I.; Ghassemi, K.; Poschmaier-Kamarad, L.; Bernardi, B. |
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile