Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 47
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Selection of Saccharomyces sensu stricto for mead production 1-gen-1999 Caridi, A.; Fuda, Salvatore.; Postorino, S.; Russo, Mariateresa.; Sidari, R.
IL BERGAMOTTO"GLORIA LEMONUN,FRUCTUS INTER OMNES NOBILISSIMUS" 1-gen-2002 Russo, M.; Postorino, S.; Fuda, Salvatore
Antifugal activity of different chemotypes of Origanum heracleoticum L. and thymus capitatus L. essential oils from wild populations of Southern Calabria (Italy) against Botrytis cinerea 1-gen-2007 Fuda, Salvatore; Russo, Mt; Postorino, S; F., Surace; Serra, D; Agosteo, G
Impiego del naso elettronico per la valutazione della qualità di aromi ed aromatizzanti 1-gen-2007 Postorino, S; Surace, F; Serra, D; Fuda, Salvatore; Russo, Mariateresa
Caratterizzazione dei vini passiti calabresi “prime osservazioni” 1-gen-2007 Fuda, Salvatore; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, M
Studio delle caratteristiche compositive e aromatiche dei vini passiti calabresi 1-gen-2008 Fuda, Salvatore; F., Suraci; S., Postorino; D., Serra; Russo, Mariateresa
LE CONTAMINAZIONI DA MICOTOSSINE NEI VINI PASSITI CALABRESI 1-gen-2008 S., Postorino; F., Suraci; R., Di Sanzo; Fuda, Salvatore; Samà, S; Russo, Mariateresa
Mycotoxins contamination in dried figs and their by-products 1-gen-2009 DI SANZO, R; Postorino, S; SURACI F., Ca; Carabetta, S; Russo, Mariateresa; Fuda, Salvatore
L’utilizzo dell’E-nose e dell’SPME/GC/MS per la valutazione della qualita’ e l’autenticazione del miele 1-gen-2010 Russo, Mt; Postorino, S; DI SANZO, R; Serra, D; Fuda, Salvatore; Santorelli, A
Ocratossina a e aflatossine in radici di liquirizia e nei prodotti derivati 1-gen-2010 Russo, Mt; Suraci, F; Postorino, S; DI SANZO, R; Serra, D; Fuda, Salvatore
Nutriceutical Compounds of Tropea Red Onion 1-gen-2011 Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Cefaly, V.; Postorino, S.; Fuda, Salvatore; Russo, Mariateresa
Development of Calabria honey aroma fingerprintings for a innovative Track&Trace bio-platform 1-gen-2011 Mt., Russo; S., Carabetta; DI SANZO, R; Postorino, S; Fuda, Salvatore
Ochratoxin A contamination in “passito” wines of Calabria 1-gen-2011 Russo, Mt.; Di SANZO, R.; Suraci, F.; Postorino, S.; Carabetta, S.; Fuda, Salvatore
E-Nose aroma profiling of southern Italy and foreign Licorice Roots (Glycyrrhiza Glabra L.). 1-gen-2012 Fuda, Salvatore; Serra, D.; Suraci, F.; Postorino, S.; Russo, Mariateresa
Quality and nutritional composition of dried figs: a traditional Calabria region (Italy) product 1-gen-2012 Russo, Mariateresa; Di Sanzo, R.; Postorino, S.; Suraci, F.; Cefaly, V.; Fuda, S.
Non-destructive flavour evaluation of red onion (Allium cepa L.) Ecotypes: An electronic-nose-based approach 1-gen-2013 Russo, Mariateresa; Di Sanzo, R.; Cefaly, V.; Carabetta, S.; Serra, D.; Fuda, S.
The potential of e-nose aroma profiling for identifying the geographical origin of licorice (Glycyrrhiza glabra L.) roots 1-gen-2014 Russo, Mariateresa; Serra, D.; Suraci, F.; DI SANZO, Rosa; Fuda, Salvatore; Postorino, S.
Design and Encoding of Tool for Crop Traceability by using genetic (EST-SSR) and metabolomic markers: Durum wheat of South Italy. 1-gen-2016 Bonavita, S; Iaria, D; Carabetta, S; Cefaly, V; Fuda, Salvatore; Pepe, G; Sommella, E; Campiglia, P; Russo, Mt
. Development of analytical method for determination of free amino acids in honey using by solid-phase extraction clean-up coupled to ultra-high-pressure liquid chromatography-tandem mass spectrometry. 1-gen-2016 Russo, Mariateresa; Carabetta, S.; Campone, L.; Di Sanzo, R.; Cefaly, V.; Fuda, Salvatore; Rastrelli, L
Genetic diversity and nutritional quality of common white bean(Phaseolus vulgaris L.) ‘Zicca janca’ from Calabria. 1-gen-2016 Iaria, D; Bonavita, S; Cefaly, V; DI SANZO, R; Carabetta, S; Fuda, Salvatore; Russo, Mt
Mostrati risultati da 21 a 40 di 47
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile