Sfoglia per Autore
Impiego delle polpe di arancia essiccate naturalmente nell’alimentazione degli agnelli: performances produttive e profilo metabolico
2002-01-01 Foti, F; Caparra, P; Sinatra, Mc; Scerra, V
Impiego delle polpe di arancia essiccate naturalmente nell’alimentazione degli agnelli: effetti sulla qualità delle carcasse e delle carni
2002-01-01 Caparra, P; Foti, F; Scerra, V; Sinatra, Mc
Physicochemical, microbiological and coagulating properties of ewe’s milk produced on the Calabrian Mount Poro plateau
2002-01-01 Micari, P; Caridi, A; Colacino, T; Caparra, P; Cufari, A
Olive cake, citrus pulp and wheat straw silage as an ingredient in lamb diets: 1. effects on growth and carcass characteristics
2003-01-01 Caparra, P; Foti, F; Cilione, C; Scerra, M; Vottari, G; Chies, L
Ripening and seasonal changes in microbial groups and in physico-chemical properties of the ewes’ cheese Pecorino del Poro
2003-01-01 Caridi, A; Micari, P; Caparra, P; Cufari, A; Sarullo, V
IMPIEGO DI DIETE A BASE DI POLPE DI ARANCIA ESSICCATE NATURALMENTE NELL’ALIMENTAZIONE DI AGNELLI: PRESTAZIONI PRODUTTIVE E PROFILO METABOLICO
2004-01-01 Foti, F; Caparra, P; Scerra, M; Sinatra, Mc; Vottari, G; Scerra, V
Impiego di insilati costituiti da sansa di olive a diversa denocciolatura e polpe di agrumi in diete per agnelli: Qualità delle carcasse e delle carni
2004-01-01 Caparra, P; Foti, F; Scerra, M; Sinatra, Mc; Cilione, C; Scerra, V
Qualità delle carcasse e delle carni di agnelli alimentati con diete contenenti polpe di arancia essiccati naturalmente
2004-01-01 Caparra, P; Foti, F; Cilione, C; Scerra, M; Sinatra, Mc; Scerra, V
Impiego di insilati costituiti da sansa di olive a diversa denocciolatura e polpe di agrumi in diete per agnelli: Prestazioni produttive
2004-01-01 Foti, F; Caparra, P; Scerra, M; Sinatra, Mc; Vottari, G; Scerra, V
Influence of ewe feeding system on carcass quality of suckling lambs
2005-01-01 Caparra, P; Foti, F; Scerra, Manuel; Cilione, C; Vottari, G; Sinatra, M C
Effects of olive cake, citrus pulp and wheat straw silage on milk fatty acid composition of comisana ewes
2005-01-01 Caparra, P; Foti, F; Scerra, M; Postorino, S; Vottari, G; Cilione, C; Scerra, V; Sinatra, Mc
Effect of feeding system on intramuscular fatty acid composition of suckling lambs
2005-01-01 Caparra, Pasquale; Foti, F; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Galofaro, V; Sinatra, M. C.; Scerra, V
Effect on feeding system on intramuscular fatty acid composition of suckling lambs
2005-01-01 Caparra, P; Foti, F; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Galofaro, P; Sinatra, Mc; Scerra, V
INFLUENCE OF FEEDING SYSTEM ON INTRAMUSCOLAR FATTY ACID COMPOSITION OF SUCKLING LAMBS
2005-01-01 Caparra, P; Foti, Francesco; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Galofaro, V; Sinatra, Mc; Scerra, V
INFLUENCE OF EWE FEEDING SYSTEMS ON CARCASS QUALITY OF SUCKLING LAMBS
2005-01-01 Caparra, P; Foti, F; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Sinatra, Mc
Influence of ewe feeding systems on meat quality of suckling lambs
2005-01-01 Foti, F; Caparra, P; Scerra, M; Vottari, G; Cilione, C; Scerra, V
Caratteristiche chimico-nutrizionali del kikuyu (Pennisetum clandestinum Hochst) nelle diverse stagioni
2006-01-01 Foti, F; Caparra, P; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Scerra, V; Sinatra, Mc
CARATTERISTICHE CHIMICO-NUTRIZIONALI DEL KIKUYU (Pennisetum clandestinum Hochts.) NELLE DIVERSE STAGIONI
2006-01-01 Foti, Francesco; Caparra, P; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Sinatra, M. C.; Scerra, Manuel
Influence of ewe feeding systems on fatty acid composition of suckling lambs
2007-01-01 Scerra, M; Caparra, P; Foti, F; Galofaro, V; Sinatra, Mc; Scerra, V
Solar-dried citrus pulp as an alternative energy source in lambs diets: effects on growth and carcass and meat quality
2007-01-01 Caparra, P; Foti, F; Scerra, M; Sinatra, Mc; Scerra, V
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile