Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 51 di 51
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Response surface methodology to optimize supercritical carbon dioxide/co-solvent extraction of brown onion skin by-product as source of nutraceutical compounds. 1-gen-2018 Campone, L.; Celano, R.; Piccinelli, A. L.; Pagano, I.; Carabetta, S.; Di Sanzo, R.; Russo, Mariateresa; Ibañez, E.; Cifuentes, A.; Rastrelli, L.
Insights into the Analysis of Phenolic Secoiridoids in Extra Virgin Olive Oil. 1-gen-2018 Celano, R.; Piccinelli, A. L.; Pugliese, A.; Carabetta, S.; DI SANZO, Rosa; Rastrelli, L.; Russo, Mariateresa
Occurrence of aflatoxin M1 in milk samples from Italy analysed by online-SPE UHPLC-MS/MS 1-gen-2018 Campone, L.; Piccinelli, A. L.; Celano, R.; Pagano, I.; DI SANZO, Rosa; Carabetta, S.; Russo, Mariateresa; Rastrelli, L.
Ultrasound assisted dispersive liquid-liquid microextraction for fast and accurate analysis of chloramphenicol in honey 1-gen-2019 Campone, L.; Celano, R.; Piccinelli, A L.; Pagano, I.; Cicero, N.; DI SANZO, Rosa; Carabetta, S.; Russo, Mariateresa; Rastrelli, L.
Characterisation of nutraceutical compounds from different parts of particular species of Citrus sinensis ‘Ovale Calabrese’ by UHPLC-UV-ESI-HRMS 1-gen-2019 Celano, R.; Campone, L.; Pagano, I.; Carabetta, S.; DI SANZO, Rosa; Rastrelli, L.; Piccinelli, A. L.; Russo, Mariateresa.
High-Performance Anion Exchange Chromatography with Pulsed Amperometric Detection (HPAEC-PAD) and Chemometrics for Geographical and Floral Authentication of Honeys from Southern Italy (Calabria region) 1-gen-2020 Carabetta, S; Di Sanzo, R; Campone, L; Fuda, S; Rastrelli, L; Russo, M
Specialized metabolite profiling of different Glycyrrhiza glabra organs by untargeted UHPLC-HRMS 1-gen-2021 Celano, R.; Docimo, T.; Piccinelli, A. L.; Rizzo, S.; Campone, L.; Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Rastrelli, L.; Russo, M.
Development of an antioxidant formula based on peanut by-products and effects on sensory properties and aroma stability of fortified peanut snacks during storage 1-gen-2021 Albergamo, A.; Salvo, A.; Carabetta, S.; Arrigo, S.; Di Sanzo, R.; Costa, R.; Dugo, G.; Russo, M.
Onion peel: Turning a food waste into a resource 1-gen-2021 Celano, R.; Docimo, T.; Piccinelli, A. L.; Gazzerro, P.; Tucci, M.; Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Campone, L.; Russo, M.; Rastrelli, L.
Bergamot and olive extracts as beer ingredients: their influence on nutraceutical and sensory properties 1-gen-2022 Muscolo, A.; Marra, F.; Salafia, F.; Andronaco, P.; Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Russo, Mt.
Different Diacetyl Perception Detected through MOX Sensors in Real-Time Analysis of Beer Samples 1-gen-2023 Liboa, A.; Genzardi, D.; Nunez-Carmona, E.; Carabetta, S.; Di Sanzo, R.; Russo, M.; Sberveglieri, V.
Mostrati risultati da 41 a 51 di 51
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile