RicercaInizia una nuova ricerca

NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.

cerca in
Risultati 1 - 10 di 22 (tempo di esecuzione: 0.017 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A close look to Annurca apple (M. pumila Miller cv Annurca) polyphenols: detailed profiling by a combination of RP-UHPLC and HILIC, both hyphenated to IT-TOF mass spectrometry. 1-gen-2016 Eduardo, Sommella; Giacomo, Pepe; Francesco, Pagano; Carmine, Ostacolo; Gian Carlo, Tenore; Russo, Mt.; Rosa Di, Sanzo; Raffaella, Mastrocinque; Michele, Manfra; Pietro, Campiglia.; Russo, Mariateresa; Novellino, E.
A semi-automated method for simultaneous determination of aflatoxin, ochratoxin A and zearalenone in different flours by solid liquid extraction and online solid-phase extraction cleanup coupled to ultra-high-pressure liquid chromatography-tandem mass spectrometry 1-gen-2016 Rita, Celano; Luca, Campone; Imma, Pagano; Anna Lisa, Piccinelli; Sonia Carabetta Rosa Di, Sanzo; Luca, Rastrelli; Russo, Mariateresa
Analysis of different hazelnut cultivars (Corylus avellana L.) cultivated in Calabria (Italy). 1-gen-2016 Alessandro, Pugliese; Sonia, Carabetta; Vittoria, Cefaly; Rosa Di, Sanzo; Salvatore, Fuda; Santo, Postorino; Russo, Mariateresa
Anti-inflammatory and antioxidant activity of polyphenolic axtracts from Lactuca sativa (var. Maravilla de Verano) under different farming methods. 1-gen-2016 Pepe, G.; Adesso, S.; Sommella, E.; Basilicata, M.; Manfra, M.; Scopa, A.; Sofo, A.; Tenore, G. C.; Di Gaudio, F.; Autore, G.; Marzocco, S.; Campiglia, P.; Russo, Mariateresa
Characterization of chemical constituents from food derivates in Calabrian licorice “Glycyrrhiza glabra” using UHPLC-HRMS and tandem mass spectrometry (MSn) 1-gen-2015 Celano, R.; Campone, L.; Russo, Mt.; Piccinelli, A. L.; Pagano, I.; Rastrelli, L.; Russo, Mariateresa
Chemical profiling of Glycyrrhiza glabra aereal parts, a waste product of PDO “licorice of Calabria”. 1-gen-2018 Celano, R.; Docimo, T.; Piccinelli, A.; Cannistrà, C.; Massarotto, A.; Fuda, S.; Rastrelli, L.; Russo, Mt.; Russo, Mariateresa
Classification of honeys from calabria using diffuse-light absorption spectroscopy 1-gen-2014 Russo, Mt.; Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; V., Cefaly; Mencaglia, A. A.; Ciaccheri, L.; Mignani, A. G.; Russo, Mariateresa
Coupling pre-column DPPH assay with UHPLC-MS/MS: a fast tool to correlate antioxidant activity of grape clones with genetic diversity. 1-gen-2016 Eduardo, Sommella; Giacomo, Pepe; Francesco, Pagano; Giulio, Conte; Francesco, Carimi; Gian Carlo, Tenore; Ettore, Novellino; Michele, Manfra; Sonia, Carabetta; Manuela, Basilicata; Pietro, Campiglia.; Russo, Mariateresa
Development and Optimization of UPLC-ESI-MS/MS Method for the Determination of Free Aminoacids in Honey 1-gen-2015 Carabetta, S.; Di Sanzo, R.; Cefaly, V.; Fuda, S.; Russo, Mt.; Russo, Mariateresa
Electronic tongue and ultrafast gas chromatography combination for improved classification of extra virgin olive oil organoleptic profiles 1-gen-2018 Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Fuda, S.; De Fregias, C.; Torino, R.; Russo, Mt.; Russo, Mariateresa
Risultati 1 - 10 di 22 (tempo di esecuzione: 0.017 secondi).
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile

Aggiungere filtri:  
Aggiungi
Opzioni
Scopri
Tipologia
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 22
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 22
Data di pubblicazione
  • 2018 5
  • 2016 13
  • 2015 2
  • 2014 1
  • 2012 1
Rivista
  • EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 1
Keyword
  • amino acid 1
  • honey authentication 1
  • onion 1
  • UPLC-ESI-MS/MS 1
Lingua
  • eng 21
Accesso al fulltext
  • no fulltext 22