Sfoglia per Rivista  JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 12 a 16 di 16
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Insights into the Analysis of Phenolic Secoiridoids in Extra Virgin Olive Oil. 1-gen-2018 Celano, R.; Piccinelli, A. L.; Pugliese, A.; Carabetta, S.; DI SANZO, Rosa; Rastrelli, L.; Russo, Mariateresa
Organic Matter Characterization and Phytotoxic Potential Assessment of a Solid Anaerobic Digestate Following Chemical Stabilization by an Iron-Based Fenton Reaction 1-gen-2020 Roccotelli, Angela; Araniti, Fabrizio; Tursi, Antonio; Di Rauso Simeone, Giuseppe; Rao, Maria A; Lania, Ilaria; Chidichimo, Giuseppe; Abenavoli, Maria R; Gelsomino, Antonio
Persistence of azadirachtin residues on olives after field treatment 1-gen-2002 Caboni, P.; Cabras, M.; Angioni, A.; Russo, Mariateresa; Cabras, P.
Rotenone residues on olives and in olive oil 1-gen-2002 Cabras, P.; Caboni, P.; Cabras, M.; Angioni, A.; Russo, Mariateresa
A Simple and Selective Method for the Measurement of Azadirachtin and Related Azadirachtoid Levels in Fruits and Vegetables Using Liquid Chromatography Electrospray Ionization Tandem Mass Spectrometry 1-gen-2008 G., Sarais; P., Caboni; E., Sarritzu; Russo, Mariateresa; P., Cabras
Mostrati risultati da 12 a 16 di 16
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile