Giacondino, Corinne
Giacondino, Corinne
Dipartimento di Agraria
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Impact of Antioxidant-Enriched Edible Gel Coatings and Bio-Based Packaging on Cherry Tomato Preservation
2024-01-01 Giacondino, Corinne; De Bruno, Alessandra; Puntorieri, Davide; Pizzimenti, Martina; Piscopo, Amalia
Influence of the Mozzarella Type on Chemical and Sensory Properties of “Pizza Margherita”
2024-01-01 Piscopo, Amalia; Mincione, Antonio; Summo, Carmine; Silletti, Roccangelo; Giacondino, Corinne; Rocco, Ilenia; Pasqualone, Antonella
The Effects of Olive Cake and Linseed Dietary Supplementation on the Performance, Carcass Traits, and Oxidative Stability of Beef from Young Podolian Bulls
2025-01-01 De Caria, Paolo; Chies, Luigi; Francesca Cifuni, Giulia; Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Cilione, Caterina; Fortugno, Paolo; Boninsegna, Miriam Arianna; Giacondino, Corinne; Claps, Salvatore; Caparra, Pasquale
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Impact of Antioxidant-Enriched Edible Gel Coatings and Bio-Based Packaging on Cherry Tomato Preservation | 1-gen-2024 | Giacondino, Corinne; De Bruno, Alessandra; Puntorieri, Davide; Pizzimenti, Martina; Piscopo, Amalia | |
| Influence of the Mozzarella Type on Chemical and Sensory Properties of “Pizza Margherita” | 1-gen-2024 | Piscopo, Amalia; Mincione, Antonio; Summo, Carmine; Silletti, Roccangelo; Giacondino, Corinne; Rocco, Ilenia; Pasqualone, Antonella | |
| The Effects of Olive Cake and Linseed Dietary Supplementation on the Performance, Carcass Traits, and Oxidative Stability of Beef from Young Podolian Bulls | 1-gen-2025 | De Caria, Paolo; Chies, Luigi; Francesca Cifuni, Giulia; Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Cilione, Caterina; Fortugno, Paolo; Boninsegna, Miriam Arianna; Giacondino, Corinne; Claps, Salvatore; Caparra, Pasquale |