RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Design Tools for New Dwelling Dynamics
2021-01-01 De Capua, A.; Mussari, E. R.
Design, indagare gli spazi misurabili.
2020-01-01 Armato, Francesco
Detection and monitoring of bottom-up cracks in road pavement using a machine-learning approach
2020-01-01 Pratico, F. G.; Fedele, R.; Naumov, V.; Sauer, T.
Determination of chloramphenicol in honey using salting-out assisted liquid-liquid extraction coupled with liquid chromatography-tandem mass spectrometry and validation according to 2002/657 european commission decision
2020-01-01 Rizzo, S.; Russo, M.; Labra, M.; Campone, L.; Rastrelli, L.
Determination of force coefficients for a submerged rigid breakwater under the action of solitary waves
2021-01-01 Aristodemo, F.; Tripepi, G.; Gurnari, L; Filianoti, P
Determination of mycotoxins in beer by multi heart-cutting two-dimensional liquid chromatography tandem mass spectrometry method
2020-01-01 Campone, Luca; Rizzo, Serena; Piccinelli, Anna Lisa; Celano, Rita; Pagano, Imma; Russo, Mariateresa; Labra, Massimo; Rastrelli, Luca
Determining Protein-Protein Interaction using Support Vector Machine: A Review
2021-01-01 Chakraborty, A.; Mitra, S.; De, D.; Pal, A. J.; Ghaemi, F.; Ahmadian, A.; Ferrara, M.
Detraibile l'Iva per spese dovute su beni di terzi
2021-01-01 Pizzonia, Giuseppe; Porqueddu, Matteo
Development and application of a qPCR detection method to quantify Venturia oleaginea (Castagne) Rossman & Crous in asymptomatic olive (Olea europaea L.) leaves
2020-01-01 Scibetta, S; Agosteo, Ge; Abdelfattah, A; LI DESTRI NICOSIA, Maria Giulia; Cacciola, So; Schena, L
Development of an antioxidant formula based on peanut by-products and effects on sensory properties and aroma stability of fortified peanut snacks during storage
2021-01-01 Albergamo, A.; Salvo, A.; Carabetta, S.; Arrigo, S.; Di Sanzo, R.; Costa, R.; Dugo, G.; Russo, M.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 1143
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 1143
Data di pubblicazione
- 2021 584
- 2020 559
Rivista
- SUSTAINABILITY 42
- FOODS 21
- PLANTS 20
- URBANISTICA INFORMAZIONI 15
- APPLIED SCIENCES 14
- IEEE ACCESS 13
- TECHNE 12
- ARCHISTOR 11
- ENERGIES 11
- SENSORS 11
Keyword
- Italy 11
- Sustainability 11
- COVID-19 10
- antioxidant activity 9
- Calabria 8
- 5G 7
- GIS 7
- Internet of Things 7
- Soil 7
- Anaerobic digestion 6
Lingua
- eng 827
- ita 254
- spa 2
- cat 1
- dan 1
- fre 1
Accesso al fulltext
- open 562
- no fulltext 240
- reserved 218
- partially open 80
- restricted 42
- mixed 1