Laganà, Valentina Rosa
Laganà, Valentina Rosa
Dipartimento di Agraria
AGRI-FOOD AND TYPICAL PRODUCTS EVENTS: PROMOTIONAL TOOLS FOR A TERRITORY IN SOUTHERN ITALY Eventos agroalimentarios y de productos típicos: instrumentos de promoción para un territorio del sur de Italia
2022-01-01 Di Gregorio, Donatella; Guida, Arturo; Laganà, Valentina Rosa; Cannavò, Serafino; Nicolosi, Agata
CIBO LOCALE E ATTEGGIAMENTI SOSTENIBILI
2022-01-01 Nicolosi, Agata Carmela; Cortese, Lorenzo; Petullà, Angela; Laganà, Valentina Rosa; DI GREGORIO, Donatella Maria; Privitera, Donatella
Consumption preferences for truffles and truffle-based products: an application of the PLS-SEM model
2024-01-01 Laganà, Valentina Rosa; Lombardi, Fabio; DI GREGORIO, Donatella Maria; Nicolosi, Agata
Factors Driving Consumption Preferences for Fresh Mango and Mango-Based Products in Italy and Brazil
2024-01-01 Dos Santos Moreira, Daiana; Nicolosi, Agata; Laganà, Valentina Rosa; Di Gregorio, Donatella; Agosteo, Giovanni Enrico
Habits, Health and Environment in the Purchase of Bakery Products: Consumption Preferences and Sustainable Inclinations before and during COVID-19
2023-01-01 Nicolosi, Agata; Laganà, Valentina Rosa; Di Gregorio, Donatella
Il ruolo green del tartufo in Aspromonte: conservazione e tutela ambientale per ripensare una geografia della montagna in aree marginali
2024-01-01 Laganà, Valentina Rosa; Nicolosi, Agata; DI GREGORIO, Donatella Maria
Il Tartufo in Calabria: preziosa risorsa tra protezione e valorizzazione
2024-01-01 DI GREGORIO, Donatella Maria; Cannavò, Serafino; Guida, Arturo; Laganà, Valentina Rosa; Macrì, Marco; Nicolosi, Agata
The Impact of COVID-19 on Municipal Food Markets: Resilience or Innovative Attitude?
2022-01-01 Fava, Nadia; Laganà, Valentina Rosa; Nicolosi, Agata
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
AGRI-FOOD AND TYPICAL PRODUCTS EVENTS: PROMOTIONAL TOOLS FOR A TERRITORY IN SOUTHERN ITALY Eventos agroalimentarios y de productos típicos: instrumentos de promoción para un territorio del sur de Italia | 1-gen-2022 | Di Gregorio, Donatella; Guida, Arturo; Laganà, Valentina Rosa; Cannavò, Serafino; Nicolosi, Agata | |
CIBO LOCALE E ATTEGGIAMENTI SOSTENIBILI | 1-gen-2022 | Nicolosi, Agata Carmela; Cortese, Lorenzo; Petullà, Angela; Laganà, Valentina Rosa; DI GREGORIO, Donatella Maria; Privitera, Donatella | |
Consumption preferences for truffles and truffle-based products: an application of the PLS-SEM model | 1-gen-2024 | Laganà, Valentina Rosa; Lombardi, Fabio; DI GREGORIO, Donatella Maria; Nicolosi, Agata | |
Factors Driving Consumption Preferences for Fresh Mango and Mango-Based Products in Italy and Brazil | 1-gen-2024 | Dos Santos Moreira, Daiana; Nicolosi, Agata; Laganà, Valentina Rosa; Di Gregorio, Donatella; Agosteo, Giovanni Enrico | |
Habits, Health and Environment in the Purchase of Bakery Products: Consumption Preferences and Sustainable Inclinations before and during COVID-19 | 1-gen-2023 | Nicolosi, Agata; Laganà, Valentina Rosa; Di Gregorio, Donatella | |
Il ruolo green del tartufo in Aspromonte: conservazione e tutela ambientale per ripensare una geografia della montagna in aree marginali | 1-gen-2024 | Laganà, Valentina Rosa; Nicolosi, Agata; DI GREGORIO, Donatella Maria | |
Il Tartufo in Calabria: preziosa risorsa tra protezione e valorizzazione | 1-gen-2024 | DI GREGORIO, Donatella Maria; Cannavò, Serafino; Guida, Arturo; Laganà, Valentina Rosa; Macrì, Marco; Nicolosi, Agata | |
The Impact of COVID-19 on Municipal Food Markets: Resilience or Innovative Attitude? | 1-gen-2022 | Fava, Nadia; Laganà, Valentina Rosa; Nicolosi, Agata |