RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A three-step neural network artificial intelligence modeling approach for time, productivity and costs prediction: a case study in italian forestry
2020-01-01 Proto, Andrea Rosario; Sperandio, G.; Costa, C.; Maesano, M.; Antonucci, F.; Macrì, G.; Scarascia Mugnozza, G.; Zimbalatti, G
A tomographic approach to assessing the possibility of ring shake presence in standing chestnut trees
2020-01-01 Proto, A. R.; Cataldo, M. F.; Costa, C.; Papandrea, S. F.; Zimbalatti, G.
A Trust-Based Team Formation Framework for Mobile Intelligence in Smart Factories
2020-01-01 Fortino, G.; Messina, F.; Rosaci, D.; Sarne, G. M. L.; Savaglio, C.
A workflow based on Sentinel-1 SAR data and open-source algorithms for unsupervised burned area detection in Mediterranean ecosystems
2021-01-01 De Luca, G.; Silva, J. M. N.; Modica, G.
Abitare l’intangibile: paesaggio e spazio pubblico/ Inhabiting the intangible: landscape and public space
2021-01-01 Colafranceschi, Daniela
Accessibilità e inclusione. Tradurre il visibile attraverso pratiche didattiche plurisensoriali
2021-01-01 Vinci, V
Acoustic simulation for performance evaluation of ultrasonic ranging systems
2021-01-01 Carotenuto, R.; Pezzimenti, F.; Della Corte, F. G.; Iero, D.; Merenda, M.
Active faults: Geomatics and soft computing techniques for analysis, monitorig and risk prevention in central tyrrhenian Calabria (Italy)
2021-01-01 Barrile, V.; Fotia, A.
Adaptive Sustainable Reuse for Cultural Heritage: A Multiple Criteria Decision Aiding Approach Supporting Urban Development Processes
2020-01-01 Della Spina, Lucia
Addition of high C:N crop residues to a P-limited substrate constrains the benefits of arbuscular mycorrhizal symbiosis for wheat P and N nutrition
2021-01-01 Ingraffia, R.; Saia, S.; Giovino, A.; Amato, G.; Badagliacca, G.; Giambalvo, D.; Martinelli, F.; Ruisi, P.; Frenda, A. S.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 1136
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 1136
Data di pubblicazione
- 2021 581
- 2020 555
Rivista
- SUSTAINABILITY 42
- FOODS 21
- PLANTS 20
- URBANISTICA INFORMAZIONI 15
- APPLIED SCIENCES 14
- IEEE ACCESS 13
- TECHNE 12
- ARCHISTOR 11
- ENERGIES 11
- SENSORS 11
Keyword
- Italy 11
- Sustainability 11
- COVID-19 10
- antioxidant activity 9
- Calabria 8
- 5G 7
- GIS 7
- Internet of Things 7
- Soil 7
- Anaerobic digestion 6
Lingua
- eng 826
- ita 248
- spa 2
- cat 1
- dan 1
- fre 1
Accesso al fulltext
- open 559
- no fulltext 236
- reserved 220
- partially open 78
- restricted 42
- mixed 1