Sfoglia per Autore
A model for the Building Sustainable Index assessment of agri-food facilities
2009-01-01 Barreca, Francesco; DI FAZIO, S; Cardinali, G
Strutturazione di un Sistema Informativo per la caratterizzazione dell'architettura rurale. Un caso studio nel versante tirrenico reggino
2009-01-01 Fichera, C. R.; Barreca, Francesco
A model for Building Sustainable Index assessment of agri-food facilities
2009-01-01 DI FAZIO, Salvatore; Barreca, F; Cardinali, G
Linee-guida per interventi di recupero strutturale degli edifici rurali nell'area del Tirreno reggino
2009-01-01 Fichera, C. R.; Barreca, Francesco
A model for the evaluation of building sustainability in agri-food industry
2010-01-01 Barreca, Francesco; Cardinali, G; DI FAZIO, Salvatore
The natural material in bioconstruction between tradition and innovation: The use of giant reed Arundo donax L. in the rural constructions
2010-01-01 Barreca, Francesco
La pianificazione ecologica del territorio rurale per la valorizzazione delle produzioni
2011-01-01 Barreca, Francesco
USE OF RESIDUES OF THE OIL INDUSTRY TO IMPROVE THE THERMAL PERFORMANCE OF CEMENT MORTARS
2011-01-01 Barreca, Francesco; Fichera, C. R.
I frantoi oleari. Linee guida per la progettazione dei frantoi oleari.
2011-01-01 Barreca, Francesco
Un modello di pianificazione per la fruizione turistica-culturale del territorio rurale
2011-01-01 Barreca, Francesco
A physical land suitability evaluation model for traditional grape varieties in South Italy: a case study for “Mantonico” grape
2012-01-01 Barreca, Francesco; Fichera, C.; Laudari, L.; Modica, Giuseppe
Performance Evaluation of Giant Reed Panels in Sustainable Agricultural Buildings
2012-01-01 Fichera, C. R.; Barreca, Francesco
Use of Giant Reed Arundo Donax L. in the Rural Constructions
2012-01-01 Barreca, Francesco
Use of olive stone as an additive in cement lime mortar to improve thermal insulation
2013-01-01 Barreca, Francesco; Fichera, C R
Wall panels of Arundo donax L. for environmentally sustainable agriculture buildings: Thermal performance evaluation
2013-01-01 Barreca, Francesco; Fichera, C
Safety performance assessment of food industry facilities using a fuzzy approach
2013-01-01 Cardinali, G; Fichera, Cr; Lamberto, L; Modica, Giuseppe; Barreca, Francesco
Green roofs in the sustainable design of agri-food buildings: a case-study in Calabria (Italy)
2014-01-01 Marrara, C. V.; DI FAZIO, Salvatore; Barreca, Francesco
A GIS-MCDA Based Model for the Suitability Evaluation of Traditional Grape Varieties: The Case-Study of ‘Mantonico’ Grape (Calabria, Italy)
2014-01-01 Modica, Giuseppe; Laudari, L.; Fichera, C. R.; Barreca, Francesco
A fuzzy-based model to implement the global safety buildings index assessment for agri-food buildings
2014-01-01 Barreca, Francesco; Cardinali, G; Fichera, C; Lamberto, L; Modica, Giuseppe
Design of sustainable olive mill wastewaters ponds
2014-01-01 Barreca, Francesco; Fichera, C R
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile