CHIES, LUIGI
CHIES, LUIGI
Dipartimento di Agraria
A genetic analysis of the Italian Salernitano horse
2015-01-01 Criscione, A; Moltisanti, V; Chies, Luigi; Marletta, D; Bordonaro, S
ACCUMULO E UTILIZZAZIONE DEI SOTTOPRODOTTI E DEI RIFIUTI AGRICOLI ED AGRO-INDUSTRIALI: MOMENTI FONDAMENTALI IN UN' IPOTESI DI "ECOSISTEMA MONDIALE" IN EQUILIBRIO. 2. ASPETTI POLITICI, SOCIALI ED ECONOMICI
1990-01-01 Scerra, V; Galvano, F; DE ANGELIS, A; Chies, Luigi
Activated carbons: in vitro affinity for fumonisin B1 and relation of adsorption ability to physicochemical parameters
1997-01-01 Galvano, F.; Pietri, A.; Bertuzzi, T.; Bognanno, Matteo; DE ANGELIS, A.; Chies, L.; Galvano, M.
ACTIVATED CARBONS: IN VITRO AFFINITY FOR FUMONISIN B1 AND RELATION OF ADSORPTION ABILITY TO PHYSIOCHEMICAL PARAMETERS
1997-01-01 Galvano, F; Pietri, A; Bertuzzi, T; Bognanno, M; Chies, Luigi; DE ANGELIS, A; Galvano, M
ACTIVATED CARBONS: IN VITRO AFFINITY FOR OCHRATOXIN A AND DEOXINIVALENOL AND RELATION OF ADSORPTION ABILITY TO PHYSIOCHEMICAL PARAMETERS
1998-01-01 Galvano, F; Pietri, A; Bertuzzi, T; Piva, A; Chies, Luigi; Galvano, M
ASPETTI, METODI E MODELLI FORMALI DELLA STRUTTURA BIOLOGICA EVOLUTIVA.Quaderni di Zootecnica Generale e Miglioramento Genetico
1995-01-01 Chies, Luigi
AUTONOMIA DEI SISTEMI DI PRODUZIONE ANIMALE E GENETICA DI POPOLAZIONE. Quaderni di Zootecnica Generale e Miglioramento Genetico
1994-01-01 Chies, Luigi
CARATTERISTICHE CHIMICO-NUTRITIVE E DIGERIBILITA' DELL' INSILATO DI BERGAMOTTO E DELLE MISCELE DI PASTAZZO E PAGLIA
1988-01-01 SINATRA M. C., BITTANTE G; Celi, R; Fasone, ; Chies, Luigi
COMPORTAMENTO ED EVOLUZIONE "CULTURALE" NEGLI ANIMALI. Quaderni di Zootecnica Generale e Miglioramento Genetico
1995-01-01 Chies, Luigi
COMPOSIZIONE E ASPETTI NUTRIZIONALI DEL PESCE DI ALLEVAMENTO. NOTA II: LA TROTA (ONORHYNCUS MIKISS)
1997-01-01 NICOLOSI ASMUNDO, C; Scerra, V; CATALDI LUPO, M. C.; Campisi, S; Chies, Luigi; Pulvirenti, A.
Conservation priorities for some goats breeds and populations reared in southern Italy
2011-01-01 Marletta, D; Criscione, A; Guastella, A. M.; Chies, Luigi; Bordonaro, S
DEGRADABILITA' E DIGERIBILITA' IN VITRO DELLA SOSTANZA ORGANICA DI CEREALI FIOCCATI E/O MACINATI
1989-01-01 Bittante, G; Chies, Luigi; Fasone, V; Sinatra, M. C.; Gallo, L
DEGRADABILITA' E DIGERIBILITA' IN VITRO DELLA SOSTANZA ORGANICA DI CEREALI FIOCCATI E/O MACINATI
1989-01-01 Bittante, G; Chies, Luigi; Fasone, V; Sinatra, M. C.; Gallo, L
DEGRADABILITA' ENZIMATICA DELLE PROTEINE DEI CEREALI FIOCCATI E/O MACINATI
1990-01-01 Bittante, G; Fasone, V; Chies, Luigi; Sinatra, M. C.; Cozzi, G
DEGRADABILITA' RUMINALE DI RESIDUI INDUSTRIALI DEGLI AGRUMI
1987-01-01 Bittante, G; Sinatra, M. C.; Chies, Luigi; Fasone, V
Disposal of bergamot by-products by animal productions
2021-01-01 Scerra, M.; Rao, R.; Foti, F.; Caparra, P.; Cilione, C.; Chies, L.
Effect of bergamot (Citrus bergamia Risso) by-product on growth performance and meat quality of growing rabbits
2024-01-01 Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Caparra, Pasquale; Bognanno, Matteo; Fortugno, Paolo; Autolitano, Domenico; Viglianti, Domenico; Bella, Marco; Cannone, Marco; Chies, Luigi
Effect of calcium soaps on ewe’s milk yield and quality
1996-01-01 Scerra, V; Galvano, F; Sinatra, M. C.; Foti, F; DE ANGELIS, A; Chies, L; Bognanno, Matteo
Effect of Dietary Ensiled Olive Cake Supplementation on Performance and Meat Quality of Apulo-Calabrese Pigs
2023-01-01 Caparra, Pasquale; Chies, Luigi; Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Bognanno, Matteo; Cilione, Caterina; De Caria, Paolo; Claps, Salvatore; Francesca Cifuni, Giulia
Effect of feeding pigs with bergamot by-product on fatty acid composition and oxidative stability of meat and salami
2022-01-01 Scerra, M; Foti, F; Caparra, P; Cilione, C; Rao, R; Priolo, A; Natalello, A; Luciano, G; Chies, L