CHIES, LUIGI

CHIES, LUIGI  

Dipartimento di Agraria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 69 (tempo di esecuzione: 0.04 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A genetic analysis of the Italian Salernitano horse 1-gen-2015 Criscione, A; Moltisanti, V; Chies, Luigi; Marletta, D; Bordonaro, S
ACCUMULO E UTILIZZAZIONE DEI SOTTOPRODOTTI E DEI RIFIUTI AGRICOLI ED AGRO-INDUSTRIALI: MOMENTI FONDAMENTALI IN UN' IPOTESI DI "ECOSISTEMA MONDIALE" IN EQUILIBRIO. 2. ASPETTI POLITICI, SOCIALI ED ECONOMICI 1-gen-1990 Scerra, V; Galvano, F; DE ANGELIS, A; Chies, Luigi
Activated carbons: in vitro affinity for fumonisin B1 and relation of adsorption ability to physicochemical parameters 1-gen-1997 Galvano, F.; Pietri, A.; Bertuzzi, T.; Bognanno, Matteo; DE ANGELIS, A.; Chies, L.; Galvano, M.
ACTIVATED CARBONS: IN VITRO AFFINITY FOR FUMONISIN B1 AND RELATION OF ADSORPTION ABILITY TO PHYSIOCHEMICAL PARAMETERS 1-gen-1997 Galvano, F; Pietri, A; Bertuzzi, T; Bognanno, M; Chies, Luigi; DE ANGELIS, A; Galvano, M
ACTIVATED CARBONS: IN VITRO AFFINITY FOR OCHRATOXIN A AND DEOXINIVALENOL AND RELATION OF ADSORPTION ABILITY TO PHYSIOCHEMICAL PARAMETERS 1-gen-1998 Galvano, F; Pietri, A; Bertuzzi, T; Piva, A; Chies, Luigi; Galvano, M
ASPETTI, METODI E MODELLI FORMALI DELLA STRUTTURA BIOLOGICA EVOLUTIVA.Quaderni di Zootecnica Generale e Miglioramento Genetico 1-gen-1995 Chies, Luigi
AUTONOMIA DEI SISTEMI DI PRODUZIONE ANIMALE E GENETICA DI POPOLAZIONE. Quaderni di Zootecnica Generale e Miglioramento Genetico 1-gen-1994 Chies, Luigi
CARATTERISTICHE CHIMICO-NUTRITIVE E DIGERIBILITA' DELL' INSILATO DI BERGAMOTTO E DELLE MISCELE DI PASTAZZO E PAGLIA 1-gen-1988 SINATRA M. C., BITTANTE G; Celi, R; Fasone, ; Chies, Luigi
COMPORTAMENTO ED EVOLUZIONE "CULTURALE" NEGLI ANIMALI. Quaderni di Zootecnica Generale e Miglioramento Genetico 1-gen-1995 Chies, Luigi
COMPOSIZIONE E ASPETTI NUTRIZIONALI DEL PESCE DI ALLEVAMENTO. NOTA II: LA TROTA (ONORHYNCUS MIKISS) 1-gen-1997 NICOLOSI ASMUNDO, C; Scerra, V; CATALDI LUPO, M. C.; Campisi, S; Chies, Luigi; Pulvirenti, A.
Conservation priorities for some goats breeds and populations reared in southern Italy 1-gen-2011 Marletta, D; Criscione, A; Guastella, A. M.; Chies, Luigi; Bordonaro, S
DEGRADABILITA' E DIGERIBILITA' IN VITRO DELLA SOSTANZA ORGANICA DI CEREALI FIOCCATI E/O MACINATI 1-gen-1989 Bittante, G; Chies, Luigi; Fasone, V; Sinatra, M. C.; Gallo, L
DEGRADABILITA' E DIGERIBILITA' IN VITRO DELLA SOSTANZA ORGANICA DI CEREALI FIOCCATI E/O MACINATI 1-gen-1989 Bittante, G; Chies, Luigi; Fasone, V; Sinatra, M. C.; Gallo, L
DEGRADABILITA' ENZIMATICA DELLE PROTEINE DEI CEREALI FIOCCATI E/O MACINATI 1-gen-1990 Bittante, G; Fasone, V; Chies, Luigi; Sinatra, M. C.; Cozzi, G
DEGRADABILITA' RUMINALE DI RESIDUI INDUSTRIALI DEGLI AGRUMI 1-gen-1987 Bittante, G; Sinatra, M. C.; Chies, Luigi; Fasone, V
Disposal of bergamot by-products by animal productions 1-gen-2021 Scerra, M.; Rao, R.; Foti, F.; Caparra, P.; Cilione, C.; Chies, L.
Effect of calcium soaps on ewe’s milk yield and quality 1-gen-1996 Scerra, V; Galvano, F; Sinatra, M. C.; Foti, F; DE ANGELIS, A; Chies, L; Bognanno, Matteo
Effect of Dietary Ensiled Olive Cake Supplementation on Performance and Meat Quality of Apulo-Calabrese Pigs 1-gen-2023 Caparra, Pasquale; Chies, Luigi; Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Bognanno, Matteo; Cilione, Caterina; De Caria, Paolo; Claps, Salvatore; Francesca Cifuni, Giulia
Effect of feeding pigs with bergamot by-product on fatty acid composition and oxidative stability of meat and salami 1-gen-2022 Scerra, M; Foti, F; Caparra, P; Cilione, C; Rao, R; Priolo, A; Natalello, A; Luciano, G; Chies, L
Effect of high levels of almond hulls supplementation on performance and meat oxidative stability in lambs 1-gen-2023 Scerra, Manuel; Bognanno, Matteo; Foti, Francesco; Caparra, Pasquale; Cilione, Caterina; De Caria, Paolo; Fortugno, Paolo; Luciano, Giuseppe; Natalello, Antonio; Chies, Luigi