FASONE, VENERA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 833
EU - Europa 301
AS - Asia 159
SA - Sud America 30
OC - Oceania 3
AF - Africa 2
Totale 1.328
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 830
IT - Italia 112
SG - Singapore 74
FI - Finlandia 55
DE - Germania 41
BR - Brasile 29
VN - Vietnam 26
LT - Lituania 25
SE - Svezia 24
CN - Cina 18
BE - Belgio 16
TR - Turchia 11
IN - India 9
IR - Iran 8
HK - Hong Kong 6
NL - Olanda 5
AU - Australia 3
CA - Canada 3
GB - Regno Unito 3
IE - Irlanda 3
JP - Giappone 3
AT - Austria 2
ES - Italia 2
GR - Grecia 2
KR - Corea 2
PL - Polonia 2
RO - Romania 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
CH - Svizzera 1
CI - Costa d'Avorio 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EC - Ecuador 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
FR - Francia 1
HU - Ungheria 1
IQ - Iraq 1
LV - Lettonia 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 1.328
Città #
Chandler 211
Boardman 56
Helsinki 54
San Mateo 53
Singapore 50
Reggio Calabria 37
Ashburn 36
New York 36
Lawrence 34
Princeton 34
Ann Arbor 33
Brasília 28
Dong Ket 26
Wilmington 24
Des Moines 19
Seattle 18
Brussels 15
Kocaeli 9
Chicago 8
Civitavecchia 7
Dallas 7
Los Angeles 7
Sacramento 7
Santa Clara 7
Pune 6
Vico Equense 6
Amsterdam 5
Catania 5
Rome 5
Hong Kong 4
Leawood 4
Modena 4
Bonndorf 3
Cedar Knolls 3
Frankfurt am Main 3
Norwalk 3
San Francisco 3
Athens 2
Castelfranco Veneto 2
London 2
Manfredonia 2
Milan 2
Munich 2
Pittsburgh 2
Redmond 2
Serra Pedace 2
Tokyo 2
Vienna 2
Zanjan 2
Antwerp 1
Atlanta 1
Augusta 1
Baghdad 1
Berlin 1
Bolzano 1
Budapest 1
Cairo 1
Carmagnola 1
Catanzaro 1
Como 1
Dottingen 1
Dubai 1
Dublin 1
Frankfurt (Oder) 1
Fuzhou 1
Guangzhou 1
Guayaquil 1
Hanover 1
Henderson 1
Horia 1
Istanbul 1
Kashan 1
Las Vegas 1
Madrid 1
Melbourne 1
Misterbianco 1
Montreal 1
Napoli 1
New Orleans 1
Ottawa 1
Phoenix 1
Prague 1
Riga 1
Segrate 1
Sydney 1
Tallinn 1
Tappahannock 1
Traverse City 1
Winnipeg 1
Zgierz 1
Zola Predosa 1
Zurich 1
Totale 937
Nome #
-- 105
THE WOLF IN THE LANDSCAPE OF THE ASPROMONTE NATIONAL PARK (ITALY): AN INVESTIGATION OF HIS PRESENCE 81
Citrus pulp as an ingredient in ostrich diet: effects on meat quality 72
LA TRANSUMANZA NELLE PRATICHE SILVO-PASTORALI: DUE PERCORSI IN ASPROMONTE (CALABRIA) 55
Effect of ewe feeding system (grass v. concentrate) on intramuscular fatty acids of lambs raised exclusively on maternal milk 52
Effect of partially or totally replacing soybean meal and maize by chickpeas (Cicer arietinum L.) in lamb diets: growth performances, carcass and meat quality 50
Analysing stakeholders’ perceptions of the wolf in the Aspromonte National Park area, Italy 47
Effetto dell’utilizzazione di fieno di veccia nella dieta sulle performances produttive di pulcini di struzzo 45
Effetto della percentuale di pascolo nella dieta sul contenuto di acido linoleico coniugato (CLA) nel latte ovino 44
Transhumance Routes in the Perspective of Tourist Use: Case Studies in Calabria, Italy 43
L’atteggiamento del consumatore verso “nuovi” prodotti: la carne di struzzo 42
INDAGINI PRELIMINARI SULLE POSSIBILITA' DI IMPIEGO DELLO SCARTO DI PESCA NELL' ALIMENTAZIONE ANIMALE 42
DEGRADABILITA' E DIGERIBILITA' IN VITRO DELLA SOSTANZA ORGANICA DI CEREALI FIOCCATI E/O MACINATI 41
DEGRADABILITA' ENZIMATICA DELLE PROTEINE DEI CEREALI FIOCCATI E/O MACINATI 41
DEGRADABILITA' RUMINALE DI RESIDUI INDUSTRIALI DEGLI AGRUMI 39
ANALYSING STAKEHOLDERS’ PERCEPTIONS OF THE WOLF IN THE SILA NATIONAL PARK AREA, ITALY (Análisis de las percepciones de los stakeholders sobre el lobo en la zona del Parque Nacional de Sila, Italia) 39
INSILAMENTO DI MISCELE DI PASTAZZO DI BERGAMOTTO E PAGLIA: DEGRADABILITA' POTENZIALE ED EFFETTIVA 37
La carne di struzzo per una moderna alimentazione 36
DEGRADABILITA' E DIGERIBILITA' IN VITRO DELLA SOSTANZA ORGANICA DI CEREALI FIOCCATI E/O MACINATI 35
Gli allevamenti bovini da latte dell'Altopiano del Monte Poro (Vibo Valentia) 33
Meat odour and flavour and indoles concentration in ruminal fluid and adipose tissue of lambs fed green herbage or concentrates with or without tannins 33
Problemi e prospettive dell’ovinicoltura delle aree interne 31
Effect of stress on ostrich meat quality 30
Partially or totally replacing soybean meal and maize by chickpeas in lamb diets: intramuscular fatty acid composition 29
Lo struzzo in Calabria oggi. , Reggio Calabria, 16 maggio 2001. n. 8, pp. II-III 29
Struzzo: il benessere negli allevamenti italiani 29
Gli allevamenti bovini da latte nell’altopiano del Monte Poro 28
Analysis and market perspectives of ostrich meat in Italy 27
Welfare in ostrich breeding. Situation in Italy 26
Qualità e sicurezza della carne di struzzo nell’alimentazione del bambino 26
Peas (Pisum sativum L.) as an alternative protein source in lamb diets: growth performances, and carcass and meat quality 25
Reducing the impact of condensed tannins in a diet based on carob pulp using two levels of polyethylene glycol: lamb growth, digestion and meat quality 24
Lo struzzo quale valida alternativa zootecnica per le regioni dell’Italia del sud: le istituzioni universitarie, il mondo del lavoro, l’imprenditoria 23
Zootecnica alternativa in Sicilia 13
Totale 1.352
Categoria #
all - tutte 9.983
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 9.983


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202048 0 0 0 0 0 0 18 6 4 8 8 4
2020/2021108 5 0 4 8 15 0 6 21 1 12 9 27
2021/2022223 5 3 69 40 0 2 6 27 6 4 37 24
2022/2023503 72 26 9 70 50 93 1 44 96 7 22 13
2023/2024347 20 22 32 5 37 84 0 19 9 32 41 46
2024/2025123 11 11 50 4 47 0 0 0 0 0 0 0
Totale 1.352