FASONE, VENERA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 768
EU - Europa 293
AS - Asia 84
SA - Sud America 29
AF - Africa 2
OC - Oceania 2
Totale 1.178
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 766
IT - Italia 109
FI - Finlandia 55
DE - Germania 38
BR - Brasile 29
VN - Vietnam 26
LT - Lituania 25
SE - Svezia 24
BE - Belgio 16
CN - Cina 16
TR - Turchia 10
IN - India 9
IR - Iran 8
HK - Hong Kong 6
NL - Olanda 5
GB - Regno Unito 3
JP - Giappone 3
AT - Austria 2
AU - Australia 2
CA - Canada 2
ES - Italia 2
GR - Grecia 2
IE - Irlanda 2
KR - Corea 2
PL - Polonia 2
RO - Romania 2
SG - Singapore 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
CH - Svizzera 1
CI - Costa d'Avorio 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
FR - Francia 1
HU - Ungheria 1
IQ - Iraq 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 1.178
Città #
Chandler 211
Helsinki 54
San Mateo 53
Reggio Calabria 37
New York 36
Ashburn 35
Lawrence 34
Princeton 34
Ann Arbor 33
Brasília 28
Dong Ket 26
Wilmington 24
Boardman 22
Des Moines 19
Seattle 18
Brussels 15
Kocaeli 9
Chicago 8
Civitavecchia 7
Los Angeles 7
Sacramento 7
Pune 6
Vico Equense 6
Amsterdam 5
Catania 5
Rome 5
Hong Kong 4
Leawood 4
Modena 4
Bonndorf 3
Cedar Knolls 3
Norwalk 3
San Francisco 3
Athens 2
Castelfranco Veneto 2
Dallas 2
Frankfurt am Main 2
London 2
Manfredonia 2
Pittsburgh 2
Redmond 2
Serra Pedace 2
Tokyo 2
Vienna 2
Zanjan 2
Antwerp 1
Atlanta 1
Augusta 1
Baghdad 1
Berlin 1
Bolzano 1
Budapest 1
Cairo 1
Carmagnola 1
Catanzaro 1
Como 1
Dottingen 1
Dubai 1
Frankfurt (Oder) 1
Fuzhou 1
Guangzhou 1
Hanover 1
Henderson 1
Horia 1
Kashan 1
Las Vegas 1
Madrid 1
Melbourne 1
Milan 1
Misterbianco 1
Montreal 1
Napoli 1
New Orleans 1
Phoenix 1
Prague 1
Segrate 1
Singapore 1
Sydney 1
Tallinn 1
Tappahannock 1
Traverse City 1
Winnipeg 1
Zgierz 1
Zola Predosa 1
Zurich 1
Totale 832
Nome #
-- 96
THE WOLF IN THE LANDSCAPE OF THE ASPROMONTE NATIONAL PARK (ITALY): AN INVESTIGATION OF HIS PRESENCE 78
LA TRANSUMANZA NELLE PRATICHE SILVO-PASTORALI: DUE PERCORSI IN ASPROMONTE (CALABRIA) 52
Citrus pulp as an ingredient in ostrich diet: effects on meat quality 49
Effect of partially or totally replacing soybean meal and maize by chickpeas (Cicer arietinum L.) in lamb diets: growth performances, carcass and meat quality 45
Analysing stakeholders’ perceptions of the wolf in the Aspromonte National Park area, Italy 44
Effect of ewe feeding system (grass v. concentrate) on intramuscular fatty acids of lambs raised exclusively on maternal milk 40
L’atteggiamento del consumatore verso “nuovi” prodotti: la carne di struzzo 39
Effetto dell’utilizzazione di fieno di veccia nella dieta sulle performances produttive di pulcini di struzzo 39
Effetto della percentuale di pascolo nella dieta sul contenuto di acido linoleico coniugato (CLA) nel latte ovino 39
INDAGINI PRELIMINARI SULLE POSSIBILITA' DI IMPIEGO DELLO SCARTO DI PESCA NELL' ALIMENTAZIONE ANIMALE 39
Transhumance Routes in the Perspective of Tourist Use: Case Studies in Calabria, Italy 39
DEGRADABILITA' ENZIMATICA DELLE PROTEINE DEI CEREALI FIOCCATI E/O MACINATI 37
ANALYSING STAKEHOLDERS’ PERCEPTIONS OF THE WOLF IN THE SILA NATIONAL PARK AREA, ITALY (Análisis de las percepciones de los stakeholders sobre el lobo en la zona del Parque Nacional de Sila, Italia) 37
DEGRADABILITA' E DIGERIBILITA' IN VITRO DELLA SOSTANZA ORGANICA DI CEREALI FIOCCATI E/O MACINATI 36
DEGRADABILITA' RUMINALE DI RESIDUI INDUSTRIALI DEGLI AGRUMI 35
La carne di struzzo per una moderna alimentazione 34
INSILAMENTO DI MISCELE DI PASTAZZO DI BERGAMOTTO E PAGLIA: DEGRADABILITA' POTENZIALE ED EFFETTIVA 33
DEGRADABILITA' E DIGERIBILITA' IN VITRO DELLA SOSTANZA ORGANICA DI CEREALI FIOCCATI E/O MACINATI 32
Gli allevamenti bovini da latte dell'Altopiano del Monte Poro (Vibo Valentia) 31
Problemi e prospettive dell’ovinicoltura delle aree interne 28
Effect of stress on ostrich meat quality 28
Partially or totally replacing soybean meal and maize by chickpeas in lamb diets: intramuscular fatty acid composition 26
Lo struzzo in Calabria oggi. , Reggio Calabria, 16 maggio 2001. n. 8, pp. II-III 26
Gli allevamenti bovini da latte nell’altopiano del Monte Poro 26
Struzzo: il benessere negli allevamenti italiani 25
Analysis and market perspectives of ostrich meat in Italy 25
Welfare in ostrich breeding. Situation in Italy 24
Meat odour and flavour and indoles concentration in ruminal fluid and adipose tissue of lambs fed green herbage or concentrates with or without tannins 24
Qualità e sicurezza della carne di struzzo nell’alimentazione del bambino 24
Peas (Pisum sativum L.) as an alternative protein source in lamb diets: growth performances, and carcass and meat quality 21
Reducing the impact of condensed tannins in a diet based on carob pulp using two levels of polyethylene glycol: lamb growth, digestion and meat quality 21
Lo struzzo quale valida alternativa zootecnica per le regioni dell’Italia del sud: le istituzioni universitarie, il mondo del lavoro, l’imprenditoria 20
Zootecnica alternativa in Sicilia 10
Totale 1.202
Categoria #
all - tutte 7.701
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 7.701


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202048 0 0 0 0 0 0 18 6 4 8 8 4
2020/2021108 5 0 4 8 15 0 6 21 1 12 9 27
2021/2022223 5 3 69 40 0 2 6 27 6 4 37 24
2022/2023503 72 26 9 70 50 93 1 44 96 7 22 13
2023/2024320 20 22 32 5 37 84 0 19 9 32 41 19
Totale 1.202