FUDA, Salvatore

FUDA, Salvatore  

Dipartimento di Agraria  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"RADIX DULCIS"(GLYCIRRHIZIA GLABRA L.):USI E VIRTù 1-gen-1995 Russo, M.; Fuda, Salvatore
. Development of analytical method for determination of free amino acids in honey using by solid-phase extraction clean-up coupled to ultra-high-pressure liquid chromatography-tandem mass spectrometry. 1-gen-2016 Russo, Mariateresa; Carabetta, S.; Campone, L.; Di Sanzo, R.; Cefaly, V.; Fuda, Salvatore; Rastrelli, L
A Predictive Model to Correlate Amino Acids and Aromatic Compounds in Calabrian Honeys 1-gen-2023 Carabetta, S.; Di Sanzo, R.; Fuda, S.; Muscolo, A.; Russo, M.
Antifugal activity of different chemotypes of Origanum heracleoticum L. and thymus capitatus L. essential oils from wild populations of Southern Calabria (Italy) against Botrytis cinerea 1-gen-2007 Fuda, Salvatore; Russo, Mt; Postorino, S; F., Surace; Serra, D; Agosteo, G
Arricchimento in bioproteine degli scarti della lavorazione della ginestra 1-gen-1997 Caridi, A.; Foti, F.; Russo, M. T.; Fuda, S.; Carnacini, A.
Assessment of mycotoxins co-occurrence in Italian dried figs and in dried figs-based products 1-gen-2018 Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Campone, L.; Bonavita, S.; Iaria, D.; Fuda, S.; Rastrelli, L.; Russo, Mariateresa.
Aumento del tenore in acidi del vino rosso di Bivongi per via fermentativa. 1-gen-1995 Caridi, A.; Corte, V.; Fuda, S.; Murace, C.
AUMENTO DEL TENORE IN ACIDI DEL VINO ROSSO DI BIVONGI PER VIE FERMENTATIVA 1-gen-1995 Caridi, ; C., Corte; Fuda, Salvatore; C., Murace
Caratterizzazione dei vini passiti calabresi “prime osservazioni” 1-gen-2007 Fuda, Salvatore; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, M
CHEMICAL COMPOSITION OF GENET CONCRETE AROMATIC FRACTION PRODUCED IN CALABRIA,SOUTHERN ITALY 1-gen-1997 Russo, M.; Antonelli, A.; Fuda, Salvatore; Galletti, G.; Carnacini, A.
Craft beer’s volatilome fingerprinting by headspace solid-phase microextraction and gas chromatography-quadrupole time-of- flight mass spectrometry (HS-SPME-GC-QTOF/MS) 1-gen-2019 Carabetta, S.; Di Sanzo, R.; Campone, L.; Fuda, S.; Piccinelli, A. L.; Muscolo, A.; Rastrelli, L.; Russo, Mariateresa
Design and Encoding of Tool for Crop Traceability by using genetic (EST-SSR) and metabolomic markers: Durum wheat of South Italy. 1-gen-2016 Bonavita, S; Iaria, D; Carabetta, S; Cefaly, V; Fuda, Salvatore; Pepe, G; Sommella, E; Campiglia, P; Russo, Mt
Development of Calabria honey aroma fingerprintings for a innovative Track&Trace bio-platform 1-gen-2011 Mt., Russo; S., Carabetta; DI SANZO, R; Postorino, S; Fuda, Salvatore
E-Nose aroma profiling of southern Italy and foreign Licorice Roots (Glycyrrhiza Glabra L.). 1-gen-2012 Fuda, Salvatore; Serra, D.; Suraci, F.; Postorino, S.; Russo, Mariateresa
Feasibility study on the potential of e-tongue in craft beer beer discrimination and nutracuetical description 1-gen-2019 Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Fuda, S.; Crea, G.; Russo, Mariateresa
Fingerprinting of honey by DNA Barcoding, sensoromic tools and floral Markers by using Solid-Phase Microextraction and Gas Chromatography-Mass Spectrometry. 1-gen-2016 Russo, Mt; Serra, D; Postorino, S; Iaria, D; DI SANZO, R; Carabetta, S; Boavita, S; Suraci, F; Cefaly, V; Fuda, Salvatore
Genetic diversity and nutritional quality of common white bean(Phaseolus vulgaris L.) ‘Zicca janca’ from Calabria. 1-gen-2016 Iaria, D; Bonavita, S; Cefaly, V; DI SANZO, R; Carabetta, S; Fuda, Salvatore; Russo, Mt
High-Performance Anion Exchange Chromatography with Pulsed Amperometric Detection (HPAEC-PAD) and Chemometrics for Geographical and Floral Authentication of Honeys from Southern Italy (Calabria region) 1-gen-2020 Carabetta, S; Di Sanzo, R; Campone, L; Fuda, S; Rastrelli, L; Russo, M
I PRODOTTI TIPICI CASEARI DEL MEZZOGIORNO.CARATTERIZZAZIONE ANALITICA E COMPOSITIVA 1-gen-1996 Fuda, Salvatore
I VINI PASSITI CALABRESI:PROBLEMI E PROSPETTIVE 1-gen-1996 Fuda, Salvatore; Russo, M.