feasibility study on the potential of a potentiometric electronic tongue as a tool for fast discrimination of different styles of commercial and craft beers and of their nutraceutical characteristics

Feasibility study on the potential of e-tongue in craft beer discrimination and nutracuetical description

Di Sanzo R.;Carabetta S.;Fuda S.;Russo Mariateresa
2019-01-01

Abstract

feasibility study on the potential of a potentiometric electronic tongue as a tool for fast discrimination of different styles of commercial and craft beers and of their nutraceutical characteristics
2019
craft BEER, E-TONGUE,
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
DI SANZO_ET_2019_PhOL_28SILAE_Abstract_Book_editor_.pdf

accesso aperto

Tipologia: Versione Editoriale (PDF)
Licenza: Non specificato
Dimensione 1.46 MB
Formato Adobe PDF
1.46 MB Adobe PDF Visualizza/Apri

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/20.500.12318/143928
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact