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Antioxidant quantification in different portions obtained during olive oil extraction process in an olive oil press mill
2021-01-01 De Bruno, A.; Romeo, R.; Piscopo, A.; Poiana, M.
Apricot Melanoidins Prevent Oxidative Endothelial Cell Death by Counteracting Mitochondrial Oxidation and Membrane Depolarization
2012-01-01 Cossu, A; Posadino, A M; Giordo, R; Emanueli, C; Sanguinetti, A M; Piscopo, A; Poiana, Marco; Capobianco, G; Piga, A; Pintus, G
Aspetti qualitativi e tecnologici di alcuni frutti subtropicali
1997-01-01 Poiana, M.; Bertolo, G.; Castaldo, A.; DI CESARE, L. F.; Citro, D.; Cortellino, G.; Fuda, S.; Giuffre', D.; Giuffre', A. M.; Grassi, M.; Manziu, E.; Marcetta, A.; Mastellone, F.; Mincione, B.; Modafferi, V.; Monastra, F.; Nani, R.; Neri, A.; Pastine, R.; Rizzolo, A.; Senesi, E.; Testoni, A.; Tramontana, A.; Giuffre', Angelo Maria
ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DI SUCCHI DI FRUTTI ROSSI
2013-01-01 Piscopo, A; Ripepi, A L; Poiana, Marco
Bio-morphological and chemical characterization of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) biotypes
2004-01-01 DE MASTRO, G; Ruta, C; Mincione, Antonio; Poiana, M
Biodiesel from tomato seed oil: Transesterification and characterisation of chemical-physical properties
2017-01-01 Giuffrè, A. M.; Capocasale, M.; Zappia, C.; Poiana, M.
Breadsticks Flavoured with Olives and Onions: One-Year Shelf Life
2023-01-01 Giuffre, A. M.; Caracciolo, M.; Zappia, C.; Capocasale, M.; Poiana, M.
Capacità antiossidante dei reflui oleari
2008-01-01 Piscopo, A.; Giuffre', Angelo Maria; Sicari, Vincenzo; Poiana, Marco
Caratterizzazione analitica della frazione lipidica estratta dai semi di Calodendrum capensis (Rutaceae)
1999-01-01 Giuffre', A. M.; Poiana, M.; Mincione, B.; Picone, R. M.; Tripodi, G.; Giuffre', Angelo Maria
Changes in chemical and microbiological parameters of some varieties of Sicily olives during natural fermentation
2006-01-01 Poiana, Marco; Romeo, F V
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Antioxidant quantification in different portions obtained during olive oil extraction process in an olive oil press mill | 1-gen-2021 | De Bruno, A.; Romeo, R.; Piscopo, A.; Poiana, M. | |
Apricot Melanoidins Prevent Oxidative Endothelial Cell Death by Counteracting Mitochondrial Oxidation and Membrane Depolarization | 1-gen-2012 | Cossu, A; Posadino, A M; Giordo, R; Emanueli, C; Sanguinetti, A M; Piscopo, A; Poiana, Marco; Capobianco, G; Piga, A; Pintus, G | |
Aspetti qualitativi e tecnologici di alcuni frutti subtropicali | 1-gen-1997 | Poiana, M.; Bertolo, G.; Castaldo, A.; DI CESARE, L. F.; Citro, D.; Cortellino, G.; Fuda, S.; Giuffre', D.; Giuffre', A. M.; Grassi, M.; Manziu, E.; Marcetta, A.; Mastellone, F.; Mincione, B.; Modafferi, V.; Monastra, F.; Nani, R.; Neri, A.; Pastine, R.; Rizzolo, A.; Senesi, E.; Testoni, A.; Tramontana, A.; Giuffre', Angelo Maria | |
ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DI SUCCHI DI FRUTTI ROSSI | 1-gen-2013 | Piscopo, A; Ripepi, A L; Poiana, Marco | |
Bio-morphological and chemical characterization of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) biotypes | 1-gen-2004 | DE MASTRO, G; Ruta, C; Mincione, Antonio; Poiana, M | |
Biodiesel from tomato seed oil: Transesterification and characterisation of chemical-physical properties | 1-gen-2017 | Giuffrè, A. M.; Capocasale, M.; Zappia, C.; Poiana, M. | |
Breadsticks Flavoured with Olives and Onions: One-Year Shelf Life | 1-gen-2023 | Giuffre, A. M.; Caracciolo, M.; Zappia, C.; Capocasale, M.; Poiana, M. | |
Capacità antiossidante dei reflui oleari | 1-gen-2008 | Piscopo, A.; Giuffre', Angelo Maria; Sicari, Vincenzo; Poiana, Marco | |
Caratterizzazione analitica della frazione lipidica estratta dai semi di Calodendrum capensis (Rutaceae) | 1-gen-1999 | Giuffre', A. M.; Poiana, M.; Mincione, B.; Picone, R. M.; Tripodi, G.; Giuffre', Angelo Maria | |
Changes in chemical and microbiological parameters of some varieties of Sicily olives during natural fermentation | 1-gen-2006 | Poiana, Marco; Romeo, F V |
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