RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Bergamot (Citrus bergamia, Risso), the effects of cultivar and harvest date on functional properties of juice and cloudy juice
2019-01-01 Giuffrè, A. M.
Bergamot Juice Powder with High Bioactive Properties: Spray-Drying for Preservation of Antioxidant Activity and Ultrasound-Assisted Extraction for Enhanced Phenolic Compound Extraction
2023-01-01 Demircan, Bahar; VELIOGLU Yakup, Sedat; Giuffre', Angelo Maria
Bioactive compounds and antioxidant activity of citrus juices produced from varieties cultivated in Calabria
2016-01-01 Sicari, Vincenzo; Maria Pellicanò, Teresa; Giuffre', Angelo Maria; Zappia, Clotilde; Capocasale, Marco
Biodiesel from tomato seed oil: Transesterification and characterisation of chemical-physical properties
2017-01-01 Giuffrè, A. M.; Capocasale, M.; Zappia, C.; Poiana, M.
Biodiesel production process by homogeneous/heterogeneous catalytic system using an acid-base catalyst
2010-01-01 Macario, A.; Giordano, G.; Onida, B.; Cocina, D.; Tagarelli, A.; Giuffre', Angelo Maria
Biometric evaluation of twelve olive cultivars under rainfed conditions in the region of Calabria, South Italy
2017-01-01 Giuffrè, A. M.
Blackberries (Rubus ulmifolius Schott) from Calabria (Italy): a comprehensive characterisation.
2022-01-01 D'AGOSTINO Maria, Francesca; Sicari, Vincenzo; Giuffre', Angelo Maria; SORIA Ana, Cristina
Breadsticks Flavoured with Olives and Onions: One-Year Shelf Life
2023-01-01 Giuffre, A. M.; Caracciolo, M.; Zappia, C.; Capocasale, M.; Poiana, M.
Capacità antiossidante dei reflui oleari
2008-01-01 Piscopo, A.; Giuffre', Angelo Maria; Sicari, Vincenzo; Poiana, Marco
Caratterizzazione analitica della frazione lipidica estratta dai semi di Calodendrum capensis (Rutaceae)
1999-01-01 Giuffre', A. M.; Poiana, M.; Mincione, B.; Picone, R. M.; Tripodi, G.; Giuffre', Angelo Maria
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 157
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 157
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 33
- 2010 - 2019 58
- 2000 - 2009 41
- 1993 - 1999 25
Rivista
- LA RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZ... 45
- INDUSTRIE ALIMENTARI 13
- OLIVO & OLIO 13
- FOODS 8
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 5
- EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNO... 5
- EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNO... 4
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 4
- EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE... 3
- GRASAS Y ACEITES 3
Keyword
- unsaponifiable 8
- minor components 7
- olive oil 7
- Minor components 5
- ANOVA 4
- Antioxidants 4
- Flavonoids 4
- harvest year 4
- international standard 4
- olio di oliva 4
Lingua
- eng 91
- ita 65
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 68
- open 45
- reserved 31
- partially open 13