RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Use of digestate as an alternative to mineral fertilizer: effects on growth and crop quality
2019-01-01 Panuccio, Mr; Papalia, T; Attinà, E; Giuffrè, A; Muscolo, A
Variation in triacylglycerols of olive oils produced in Calabria (Southern Italy) during olive ripening
2014-01-01 Giuffre', A. M.
Vinegar production from Citrus bergamia by-products and preservation of bioactive compounds
2020-01-01 Di Donna, L.; Bartella, L.; De Vero, L.; Gullo, M.; Giuffre', Angelo Maria; Zappia, C.; Capocasale, M.; Poiana, M.; D'Urso, S.; Caridi, A.
Vinegar production to valorise Citrus bergamia by-products.
2019-01-01 Giuffrè, Am; Zappia, C; Capocasale, M; Poiana, M; Sidari, R; Di Donna, L; Bartella, L; Sindona, G; Corradini, G; Giudici, P; Caridi, A
Volatile profiles of extra virgin olive oil, olive pomace oil, soybean oil and palm oil in different heating conditions
2020-01-01 Giuffrè, A. M.; Capocasale, M.; Macrì, R.; Caracciolo, M.; Zappia, C.; Poiana, M.
Wax Ester Variation in Olive Oils Produced in Calabria (Southern Italy) During Olive Ripening
2014-01-01 Giuffre', A. M.
Yeld performance and grain lipid composition of standard and oleic sunflower as affected by water supply
2010-01-01 Anastasi, U.; Sortino, O.; Gresta, F.; Abbate, V.; Giuffre', Angelo Maria; Santonoceto, Carmelo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Use of digestate as an alternative to mineral fertilizer: effects on growth and crop quality | 1-gen-2019 | Panuccio, Mr; Papalia, T; Attinà, E; Giuffrè, A; Muscolo, A | |
Variation in triacylglycerols of olive oils produced in Calabria (Southern Italy) during olive ripening | 1-gen-2014 | Giuffre', A. M. | |
Vinegar production from Citrus bergamia by-products and preservation of bioactive compounds | 1-gen-2020 | Di Donna, L.; Bartella, L.; De Vero, L.; Gullo, M.; Giuffre', Angelo Maria; Zappia, C.; Capocasale, M.; Poiana, M.; D'Urso, S.; Caridi, A. | |
Vinegar production to valorise Citrus bergamia by-products. | 1-gen-2019 | Giuffrè, Am; Zappia, C; Capocasale, M; Poiana, M; Sidari, R; Di Donna, L; Bartella, L; Sindona, G; Corradini, G; Giudici, P; Caridi, A | |
Volatile profiles of extra virgin olive oil, olive pomace oil, soybean oil and palm oil in different heating conditions | 1-gen-2020 | Giuffrè, A. M.; Capocasale, M.; Macrì, R.; Caracciolo, M.; Zappia, C.; Poiana, M. | |
Wax Ester Variation in Olive Oils Produced in Calabria (Southern Italy) During Olive Ripening | 1-gen-2014 | Giuffre', A. M. | |
Yeld performance and grain lipid composition of standard and oleic sunflower as affected by water supply | 1-gen-2010 | Anastasi, U.; Sortino, O.; Gresta, F.; Abbate, V.; Giuffre', Angelo Maria; Santonoceto, Carmelo |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 157
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 157
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 33
- 2010 - 2019 58
- 2000 - 2009 41
- 1993 - 1999 25
Rivista
- LA RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZ... 45
- INDUSTRIE ALIMENTARI 13
- OLIVO & OLIO 13
- FOODS 8
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 5
- EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNO... 5
- EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNO... 4
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 4
- EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE... 3
- GRASAS Y ACEITES 3
Keyword
- unsaponifiable 8
- minor components 7
- olive oil 7
- Minor components 5
- ANOVA 4
- Antioxidants 4
- Flavonoids 4
- harvest year 4
- international standard 4
- olio di oliva 4
Lingua
- eng 91
- ita 65
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 68
- open 45
- reserved 31
- partially open 13