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NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Study of the inheritability of the yeast trait “interaction with natural antioxidant activity of red wine” in four generations of Saccharomyces cerevisiae and its enhancing by spore clone selection and hybridization
2015-01-01 Caridi, A.; De Bruno, A; Piscopo, A; Poiana, M; Sidari, R
Sul contenuto di steroli e cere degli oli di oliva calabresi
1999-01-01 Poiana, M.; Mincione, B.; Giuffre', A. M.; Giuffre', Angelo Maria
Sul Contenuto in Steroli e Cere degli Oli di Oliva Calabresi
1999-01-01 Poiana, Marco; Mincione, B; A M, Giuffrè
SUPERCRITICAL CARBON DIOXIDE (SC-CO2) EXTRACTION OF FLAVEDO GRAPEFRUIT
1998-01-01 Poiana, M.; Sicari, Vincenzo; Mincione, M.
Supercritical Carbon Dioxide (SC-CO2) Extraction of Grapefruit Flavedo
1998-01-01 Poiana, Marco; Sicari, V.; Mincione, B.
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Bergamot Oil: Bergapten Content in the Extracts
1994-01-01 Poiana, M; Reverchon, E; Sicari, V; Mincione, B; Crispo, F
supercritical carbon dioxide extraction of bergamot peels. Extraction kinetics of oil and its components
1999-01-01 Poiana, Marco; Fresa, R.; Mincione, B.
Supercritical Carbon Dioxide Separation of Bergamot Essential Oil by a Countercurrant Process
2003-01-01 Poiana, Marco; M., Mincione; A., Gionfriddo; F., Castaldo
Supercritical carbon dioxide separation of bergamot essential oil by a countercurrent process
2003-01-01 Poiana, M; Mincione, Antonio; Gionfriddo, F; Castaldo, D
Sustainable Recovery of Antioxidant Compounds from Rossa Di Tropea Onion Waste and Application as Ingredient for White Bread Production
2024-01-01 Imeneo, Valeria; Piscopo, Amalia; Santacaterina, Simone; De Bruno, Alessandra; Poiana, Marco
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