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Test of four generations of Saccharomyces cerevisiae concerning their effect on antioxidant phenolic compounds in wine
2017-01-01 Caridi, Andrea; Sidari, Rossana; Giuffrè, Angelo; Pellicanò, Teresa; Sicari, Vincenzo; Zappia, Clotilde; Poiana, Marco
The effects of harvesting on phenolic compounds and fatty acids content in virgin olive oil (cv Roggianella)
2010-01-01 Giuffre', Angelo Maria; Piscopo, A.; Sicari, V.; Poiana, M.
Tomato seed oil for biodiesel production.
2016-01-01 A M, Giuffrè; Capocasale, M; Zappia, C; Sicari, V; Pellicanò, T M; Poiana, M; Panzera, G
Use of biodegradable materials as alternative packaging of typical Calabrian Provola cheese
2019-01-01 Piscopo, A; Zappia, A; De Bruno, A; Pozzo, S; Limbo, S; Piergiovanni, L; Poiana, M
Use of orange by-products (dry peel) as an alternative gelling agent for marmalade production: Evaluation of antioxidant activity and inhibition of HMF formation during different storage temperature
2018-01-01 Sicari, V; Pellicanò, T M; Laganà, V; Poiana, M
Validation of a standard protocol to assess the fermentative and chemical properties of Saccharomyces cerevisiae wine strains
2022-01-01 Romano, P.; Siesto, G.; Capece, A.; Pietrafesa, R.; Lanciotti, R.; Patrignani, F.; Granchi, L.; Galli, V.; Bevilacqua, A.; Campaniello, D.; Spano, G.; Caridi, A.; Poiana, M.; Foschino, R.; Vigentini, I.; Blaiotta, G.; Corich, V.; Giacomini, A.; Cardinali, G.; Corte, L.; Toffanin, A.; Agnolucci, M.; Comitini, F.; Ciani, M.; Mannazzu, I.; Budroni, M.; Englezos, V.; Rantsiou, K.; Iacumin, L.; Comi, G.; Capozzi, V.; Grieco, F.; Tufariello, M.
Valorization of ‘Rossa di Tropea’ Onion Waste through Green Recovery Techniques of Antioxidant Compounds
2022-01-01 Imeneo, V.; De Bruno, A.; Piscopo, A.; Romeo, R.; Poiana, M.
Valorizzazione tecnologica di cultivar locali di susine
2004-01-01 Piga, A; Poiana, Marco; Pinna, L; Agabbio, M; Mincione, A
Valutazione delle Caratteristiche Merceologiche di alcune Cultivar di Avocado nel Mezzogiorno d'Italia
1995-01-01 Mincione, B; Manziu, E; Poiana, Marco; Leuzzi, U; Barone, F; D'Ascanio, R; Monastra, F
Vinegar production from Citrus bergamia by-products and preservation of bioactive compounds
2020-01-01 Di Donna, L.; Bartella, L.; De Vero, L.; Gullo, M.; Giuffre', Angelo Maria; Zappia, C.; Capocasale, M.; Poiana, M.; D'Urso, S.; Caridi, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Test of four generations of Saccharomyces cerevisiae concerning their effect on antioxidant phenolic compounds in wine | 1-gen-2017 | Caridi, Andrea; Sidari, Rossana; Giuffrè, Angelo; Pellicanò, Teresa; Sicari, Vincenzo; Zappia, Clotilde; Poiana, Marco | |
The effects of harvesting on phenolic compounds and fatty acids content in virgin olive oil (cv Roggianella) | 1-gen-2010 | Giuffre', Angelo Maria; Piscopo, A.; Sicari, V.; Poiana, M. | |
Tomato seed oil for biodiesel production. | 1-gen-2016 | A M, Giuffrè; Capocasale, M; Zappia, C; Sicari, V; Pellicanò, T M; Poiana, M; Panzera, G | |
Use of biodegradable materials as alternative packaging of typical Calabrian Provola cheese | 1-gen-2019 | Piscopo, A; Zappia, A; De Bruno, A; Pozzo, S; Limbo, S; Piergiovanni, L; Poiana, M | |
Use of orange by-products (dry peel) as an alternative gelling agent for marmalade production: Evaluation of antioxidant activity and inhibition of HMF formation during different storage temperature | 1-gen-2018 | Sicari, V; Pellicanò, T M; Laganà, V; Poiana, M | |
Validation of a standard protocol to assess the fermentative and chemical properties of Saccharomyces cerevisiae wine strains | 1-gen-2022 | Romano, P.; Siesto, G.; Capece, A.; Pietrafesa, R.; Lanciotti, R.; Patrignani, F.; Granchi, L.; Galli, V.; Bevilacqua, A.; Campaniello, D.; Spano, G.; Caridi, A.; Poiana, M.; Foschino, R.; Vigentini, I.; Blaiotta, G.; Corich, V.; Giacomini, A.; Cardinali, G.; Corte, L.; Toffanin, A.; Agnolucci, M.; Comitini, F.; Ciani, M.; Mannazzu, I.; Budroni, M.; Englezos, V.; Rantsiou, K.; Iacumin, L.; Comi, G.; Capozzi, V.; Grieco, F.; Tufariello, M. | |
Valorization of ‘Rossa di Tropea’ Onion Waste through Green Recovery Techniques of Antioxidant Compounds | 1-gen-2022 | Imeneo, V.; De Bruno, A.; Piscopo, A.; Romeo, R.; Poiana, M. | |
Valorizzazione tecnologica di cultivar locali di susine | 1-gen-2004 | Piga, A; Poiana, Marco; Pinna, L; Agabbio, M; Mincione, A | |
Valutazione delle Caratteristiche Merceologiche di alcune Cultivar di Avocado nel Mezzogiorno d'Italia | 1-gen-1995 | Mincione, B; Manziu, E; Poiana, Marco; Leuzzi, U; Barone, F; D'Ascanio, R; Monastra, F | |
Vinegar production from Citrus bergamia by-products and preservation of bioactive compounds | 1-gen-2020 | Di Donna, L.; Bartella, L.; De Vero, L.; Gullo, M.; Giuffre', Angelo Maria; Zappia, C.; Capocasale, M.; Poiana, M.; D'Urso, S.; Caridi, A. |
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