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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Test of four generations of Saccharomyces cerevisiae concerning their effect on antioxidant phenolic compounds in wine 1-gen-2017 Caridi, Andrea; Sidari, Rossana; Giuffrè, Angelo; Pellicanò, Teresa; Sicari, Vincenzo; Zappia, Clotilde; Poiana, Marco
The effects of harvesting on phenolic compounds and fatty acids content in virgin olive oil (cv Roggianella) 1-gen-2010 Giuffre', Angelo Maria; Piscopo, A.; Sicari, V.; Poiana, M.
Tomato seed oil for biodiesel production. 1-gen-2016 A M, Giuffrè; Capocasale, M; Zappia, C; Sicari, V; Pellicanò, T M; Poiana, M; Panzera, G
Use of biodegradable materials as alternative packaging of typical Calabrian Provola cheese 1-gen-2019 Piscopo, A; Zappia, A; De Bruno, A; Pozzo, S; Limbo, S; Piergiovanni, L; Poiana, M
Use of orange by-products (dry peel) as an alternative gelling agent for marmalade production: Evaluation of antioxidant activity and inhibition of HMF formation during different storage temperature 1-gen-2018 Sicari, V; Pellicanò, T M; Laganà, V; Poiana, M
Validation of a standard protocol to assess the fermentative and chemical properties of Saccharomyces cerevisiae wine strains 1-gen-2022 Romano, P.; Siesto, G.; Capece, A.; Pietrafesa, R.; Lanciotti, R.; Patrignani, F.; Granchi, L.; Galli, V.; Bevilacqua, A.; Campaniello, D.; Spano, G.; Caridi, A.; Poiana, M.; Foschino, R.; Vigentini, I.; Blaiotta, G.; Corich, V.; Giacomini, A.; Cardinali, G.; Corte, L.; Toffanin, A.; Agnolucci, M.; Comitini, F.; Ciani, M.; Mannazzu, I.; Budroni, M.; Englezos, V.; Rantsiou, K.; Iacumin, L.; Comi, G.; Capozzi, V.; Grieco, F.; Tufariello, M.
Valorization of ‘Rossa di Tropea’ Onion Waste through Green Recovery Techniques of Antioxidant Compounds 1-gen-2022 Imeneo, V.; De Bruno, A.; Piscopo, A.; Romeo, R.; Poiana, M.
Valorizzazione tecnologica di cultivar locali di susine 1-gen-2004 Piga, A; Poiana, Marco; Pinna, L; Agabbio, M; Mincione, A
Valutazione delle Caratteristiche Merceologiche di alcune Cultivar di Avocado nel Mezzogiorno d'Italia 1-gen-1995 Mincione, B; Manziu, E; Poiana, Marco; Leuzzi, U; Barone, F; D'Ascanio, R; Monastra, F
Vinegar production from Citrus bergamia by-products and preservation of bioactive compounds 1-gen-2020 Di Donna, L.; Bartella, L.; De Vero, L.; Gullo, M.; Giuffre', Angelo Maria; Zappia, C.; Capocasale, M.; Poiana, M.; D'Urso, S.; Caridi, A.
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Tipologia
  • 1 Contributo su Rivista 204
  • 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 204
Autore
  • GIUFFRE', Angelo Maria 67
  • PISCOPO, Amalia Rosa Maria 53
  • MINCIONE, Antonio 49
  • SICARI, VINCENZO 42
  • De Bruno, Alessandra 36
  • CARIDI, Andrea Domenico Maria F. A. 9
  • MAFRICA, Rocco 7
  • FUDA, Salvatore 5
  • SIDARI, Rossana 5
  • GATTUSO, ANTONIO 4
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2024 33
  • 2010 - 2019 49
  • 2000 - 2009 65
  • 1990 - 1999 50
  • 1987 - 1989 7
Rivista
  • LA RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZ... 53
  • OLIVO & OLIO 18
  • FOODS 10
  • INDUSTRIE ALIMENTARI 6
  • FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL 5
  • GRASAS Y ACEITES 5
  • ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 5
  • JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH 5
  • ESSENZE, DERIVATI AGRUMARI 4
  • EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNO... 4
Keyword
  • antioxidant activity 9
  • shelf life 6
  • Antioxidant activity 5
  • olive oil 5
  • Olive oil 4
  • quality 4
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  • bioactive compounds 3
  • DPPH 3
  • Fatty acids 3
Lingua
  • eng 112
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Accesso al fulltext
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