DI SANZO, Rosa
DI SANZO, Rosa
Dipartimento di Agraria
A Predictive Model to Correlate Amino Acids and Aromatic Compounds in Calabrian Honeys
2023-01-01 Carabetta, S.; Di Sanzo, R.; Fuda, S.; Muscolo, A.; Russo, M.
A rheological quality control of microwave heating foods
2007-01-01 Baldino, N; DI SANZO, R; Gabriele, D; Migliori, M; Lupi, F. R.; Romano, V; DE CINDIO, B
A rheology assisted approach to fruit extract production
2007-01-01 DI SANZO, R; Migliori, M; Gabriele, D; Baldino, N; DE CINDIO, B; Lupi, F. R.
Analisi del flusso di schiume in ugelli
2006-01-01 Gabriele, D; Migliori, M; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B; Vuozzo, D
Analisi strutturale di emulsioni a base latte
2006-01-01 OLIVIERO ROSSI, C; Ruffolo, S. A.; DI SANZO, R; Gabriele, D; Migliori, M; DE CINDIO, B
Application of creep test to chocolate structure determination
2007-01-01 Baldino, N; Gabriele, D; Migliori, M; DI SANZO, R; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B
Assessment of mycotoxins co-occurrence in Italian dried figs and in dried figs-based products
2018-01-01 Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Campone, L.; Bonavita, S.; Iaria, D.; Fuda, S.; Rastrelli, L.; Russo, Mariateresa.
Bergamot and olive extracts as beer ingredients: their influence on nutraceutical and sensory properties
2022-01-01 Muscolo, A.; Marra, F.; Salafia, F.; Andronaco, P.; Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Russo, Mt.
Bergamot Peel and Leaf Extracts by Supercritical Fluids Technology and Composition
2014-01-01 Russo, Mt; Di Sanzo, R
Biaxial extensional characterization of flour dough
2007-01-01 Migliori, M; Gabriele, D; Baldino, N; Lupi, F. R.; DI SANZO, R; DE CINDIO, B
Bubbles evolution in aerated foods
2006-01-01 Baldino, N; DI SANZO, R; Gabriele, D; Migliori, M; DE CINDIO, B
Caratterizzazione di emulsioni alimentari mediante prove reologiche e NMR
2008-01-01 Gabriele, D; Migliori, M; DI SANZO, R; OLIVIERO ROSSI, C; Ruffolo, S. A.; DE CINDIO, B
Characterisation of nutraceutical compounds from different parts of particular species of Citrus sinensis ‘Ovale Calabrese’ by UHPLC-UV-ESI-HRMS
2019-01-01 Celano, R.; Campone, L.; Pagano, I.; Carabetta, S.; DI SANZO, Rosa; Rastrelli, L.; Piccinelli, A. L.; Russo, Mariateresa.
Characterization of dairy emulsions by NMR and rheological techniques
2009-01-01 Gabriele, D; Migliori, M; DI SANZO, R; OLIVIERO ROSSI, C; Ruffolo, S. A.; DE CINDIO, B
Characterization of different Tropea Red Onion (Allium cepa L.) ecotype by aroma precursor, aroma profiles and polyphenolic composition
2012-01-01 Russo, Mariateresa; Cefaly, V.; Postorino, S.; Serra, D.; Di Sanzo, R.; Carabetta, S.
Characterization of Different “Quality and Nutritional Composition of Dried Figs: A Traditional Calabria Region (Italy) Product
2012-01-01 Mt, Russo; Di Sanzo, R; V, Cefaly; S, Samà; S, Postorino; F, Suraci
Characterization of Different “Tropea” Red Onion (Allium cepa L.) Ecotype by Aroma Precursors, Aroma Profiles and Polyphenolic Composition
2012-01-01 Mt, Russo; V, Cefaly; Di Sanzo, R; S, Carabetta; S Postorino and, D Serra
Contaminazione da micotossine in prodotti derivati del fico
2008-01-01 DI SANZO, R; Postorino, S; Suraci, F; Elia, L; Russo, Mt
Craft beer aging fingerprint by using e-tongue
2019-01-01 Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Campone, L.; Fuda, G.; Crea, G.; Russo, Mariateresa
Craft beer’s volatilome fingerprinting by headspace solid-phase microextraction and gas chromatography-quadrupole time-of- flight mass spectrometry (HS-SPME-GC-QTOF/MS)
2019-01-01 Carabetta, S.; Di Sanzo, R.; Campone, L.; Fuda, S.; Piccinelli, A. L.; Muscolo, A.; Rastrelli, L.; Russo, Mariateresa
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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A Predictive Model to Correlate Amino Acids and Aromatic Compounds in Calabrian Honeys | 1-gen-2023 | Carabetta, S.; Di Sanzo, R.; Fuda, S.; Muscolo, A.; Russo, M. | |
A rheological quality control of microwave heating foods | 1-gen-2007 | Baldino, N; DI SANZO, R; Gabriele, D; Migliori, M; Lupi, F. R.; Romano, V; DE CINDIO, B | |
A rheology assisted approach to fruit extract production | 1-gen-2007 | DI SANZO, R; Migliori, M; Gabriele, D; Baldino, N; DE CINDIO, B; Lupi, F. R. | |
Analisi del flusso di schiume in ugelli | 1-gen-2006 | Gabriele, D; Migliori, M; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B; Vuozzo, D | |
Analisi strutturale di emulsioni a base latte | 1-gen-2006 | OLIVIERO ROSSI, C; Ruffolo, S. A.; DI SANZO, R; Gabriele, D; Migliori, M; DE CINDIO, B | |
Application of creep test to chocolate structure determination | 1-gen-2007 | Baldino, N; Gabriele, D; Migliori, M; DI SANZO, R; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B | |
Assessment of mycotoxins co-occurrence in Italian dried figs and in dried figs-based products | 1-gen-2018 | Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Campone, L.; Bonavita, S.; Iaria, D.; Fuda, S.; Rastrelli, L.; Russo, Mariateresa. | |
Bergamot and olive extracts as beer ingredients: their influence on nutraceutical and sensory properties | 1-gen-2022 | Muscolo, A.; Marra, F.; Salafia, F.; Andronaco, P.; Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Russo, Mt. | |
Bergamot Peel and Leaf Extracts by Supercritical Fluids Technology and Composition | 1-gen-2014 | Russo, Mt; Di Sanzo, R | |
Biaxial extensional characterization of flour dough | 1-gen-2007 | Migliori, M; Gabriele, D; Baldino, N; Lupi, F. R.; DI SANZO, R; DE CINDIO, B | |
Bubbles evolution in aerated foods | 1-gen-2006 | Baldino, N; DI SANZO, R; Gabriele, D; Migliori, M; DE CINDIO, B | |
Caratterizzazione di emulsioni alimentari mediante prove reologiche e NMR | 1-gen-2008 | Gabriele, D; Migliori, M; DI SANZO, R; OLIVIERO ROSSI, C; Ruffolo, S. A.; DE CINDIO, B | |
Characterisation of nutraceutical compounds from different parts of particular species of Citrus sinensis ‘Ovale Calabrese’ by UHPLC-UV-ESI-HRMS | 1-gen-2019 | Celano, R.; Campone, L.; Pagano, I.; Carabetta, S.; DI SANZO, Rosa; Rastrelli, L.; Piccinelli, A. L.; Russo, Mariateresa. | |
Characterization of dairy emulsions by NMR and rheological techniques | 1-gen-2009 | Gabriele, D; Migliori, M; DI SANZO, R; OLIVIERO ROSSI, C; Ruffolo, S. A.; DE CINDIO, B | |
Characterization of different Tropea Red Onion (Allium cepa L.) ecotype by aroma precursor, aroma profiles and polyphenolic composition | 1-gen-2012 | Russo, Mariateresa; Cefaly, V.; Postorino, S.; Serra, D.; Di Sanzo, R.; Carabetta, S. | |
Characterization of Different “Quality and Nutritional Composition of Dried Figs: A Traditional Calabria Region (Italy) Product | 1-gen-2012 | Mt, Russo; Di Sanzo, R; V, Cefaly; S, Samà; S, Postorino; F, Suraci | |
Characterization of Different “Tropea” Red Onion (Allium cepa L.) Ecotype by Aroma Precursors, Aroma Profiles and Polyphenolic Composition | 1-gen-2012 | Mt, Russo; V, Cefaly; Di Sanzo, R; S, Carabetta; S Postorino and, D Serra | |
Contaminazione da micotossine in prodotti derivati del fico | 1-gen-2008 | DI SANZO, R; Postorino, S; Suraci, F; Elia, L; Russo, Mt | |
Craft beer aging fingerprint by using e-tongue | 1-gen-2019 | Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Campone, L.; Fuda, G.; Crea, G.; Russo, Mariateresa | |
Craft beer’s volatilome fingerprinting by headspace solid-phase microextraction and gas chromatography-quadrupole time-of- flight mass spectrometry (HS-SPME-GC-QTOF/MS) | 1-gen-2019 | Carabetta, S.; Di Sanzo, R.; Campone, L.; Fuda, S.; Piccinelli, A. L.; Muscolo, A.; Rastrelli, L.; Russo, Mariateresa |