DI SANZO, Rosa

DI SANZO, Rosa  

Dipartimento di Agraria  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A rheological quality control of microwave heating foods 1-gen-2007 Baldino, N; DI SANZO, R; Gabriele, D; Migliori, M; LUPI F., R; Romano, V; DE CINDIO, B
A rheology assisted approach to fruit extract production 1-gen-2007 DI SANZO, R; Migliori, M; Gabriele, D; Baldino, N; DE CINDIO, B; LUPI F., R
Analisi del flusso di schiume in ugelli 1-gen-2006 Gabriele, D; Migliori, M; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B; Vuozzo, D
Analisi strutturale di emulsioni a base latte 1-gen-2006 OLIVIERO ROSSI, C; RUFFOLO S., A; DI SANZO, R; Gabriele, D; Migliori, M; DE CINDIO, B
Application of creep test to chocolate structure determination 1-gen-2007 Baldino, N; Gabriele, D; Migliori, M; DI SANZO, R; LUPI F., R; DE CINDIO, B
Assessment of mycotoxins co-occurrence in Italian dried figs and in dried figs-based products 1-gen-2018 Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Campone, L.; Bonavita, S.; Iaria, D.; Fuda, S.; Rastrelli, L.; Russo, Mariateresa.
Bergamot and olive extracts as beer ingredients: their influence on nutraceutical and sensory properties 1-gen-2022 Muscolo, A.; Marra, F.; Salafia, F.; Andronaco, P.; Di Sanzo, R.; Carabetta, S.; Russo, Mt.
Bergamot Peel and Leaf Extracts by Supercritical Fluids Technology and Composition 1-gen-2014 Russo, Mt; Di Sanzo, R
Biaxial extensional characterization of flour dough 1-gen-2007 Migliori, M; Gabriele, D; Baldino, N; LUPI F., R; DI SANZO, R; DE CINDIO, B
Bubbles evolution in aerated foods 1-gen-2006 Baldino, N; DI SANZO, R; Gabriele, D; Migliori, M; DE CINDIO, B
Caratterizzazione di emulsioni alimentari mediante prove reologiche e NMR 1-gen-2008 Gabriele, D; Migliori, M; DI SANZO, R; OLIVIERO ROSSI, C; RUFFOLO S., A; DE CINDIO, B
Characterisation of nutraceutical compounds from different parts of particular species of Citrus sinensis ‘Ovale Calabrese’ by UHPLC-UV-ESI-HRMS 1-gen-2019 Celano, R.; Campone, L.; Pagano, I.; Carabetta, S.; DI SANZO, Rosa; Rastrelli, L.; Piccinelli, A. L.; Russo, Mariateresa.
Characterization of dairy emulsions by NMR and rheological techniques 1-gen-2009 Gabriele, D; Migliori, M; DI SANZO, R; OLIVIERO ROSSI, C; RUFFOLO S., A; DE CINDIO, B
Characterization of different Tropea Red Onion (Allium cepa L.) ecotype by aroma precursor, aroma profiles and polyphenolic composition 1-gen-2012 Russo, Mariateresa; Cefaly, V.; Postorino, S.; Serra, D.; Di Sanzo, R.; Carabetta, S.
Characterization of Different “Quality and Nutritional Composition of Dried Figs: A Traditional Calabria Region (Italy) Product 1-gen-2012 Mt, Russo; Di Sanzo, R; V, Cefaly; S, Samà; S, Postorino; F, Suraci
Characterization of Different “Tropea” Red Onion (Allium cepa L.) Ecotype by Aroma Precursors, Aroma Profiles and Polyphenolic Composition 1-gen-2012 Mt, Russo; V, Cefaly; Di Sanzo, R; S, Carabetta; S Postorino and, D Serra
Contaminazione da micotossine in prodotti derivati del fico 1-gen-2008 DI SANZO, R; Postorino, S; Suraci, F; Elia, L; Russo, Mt
Determination of phenolic compounds in honey using dispersive liquid-liquid microextraction. 1-gen-2014 Campone, L.; Piccinelli, Al.; Pagano, I.; Carabetta, Sonia; DI SANZO, Rosa; Russo, Mariateresa; Rastrelli, L.
Development of an antioxidant formula based on peanut by-products and effects on sensory properties and aroma stability of fortified peanut snacks during storage 1-gen-2021 Albergamo, A.; Salvo, A.; Carabetta, S.; Arrigo, S.; Di Sanzo, R.; Costa, R.; Dugo, G.; Russo, M.
Dispersive Raman spectroscopy excited at 1064nm to classify the botanic origin of honeys from Calabria and quantify the sugar profile 1-gen-2015 A. G., Mignani; L., Ciaccheri; A. A., Mencaglia; S., Carabetta; Russo, Mariateresa; DI SANZO, Rosa