Sfoglia per Autore
Effect on feeding system on intramuscular fatty acid composition of suckling lambs
2005-01-01 Caparra, P; Foti, F; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Galofaro, P; Sinatra, Mc; Scerra, V
Effects of olive cake, citrus pulp and wheat straw silage on milk fatty acid composition of comisana ewes
2005-01-01 Caparra, P; Foti, F; Scerra, M; Postorino, S; Vottari, G; Cilione, C; Scerra, V; Sinatra, Mc
Influence of ewe feeding systems on meat quality of suckling lambs
2005-01-01 Foti, F; Caparra, P; Scerra, M; Vottari, G; Cilione, C; Scerra, V
Caratteristiche chimico-nutrizionali del kikuyu (Pennisetum clandestinum Hochst) nelle diverse stagioni
2006-01-01 Foti, F; Caparra, P; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Scerra, V; Sinatra, Mc
Solar-dried citrus pulp as an alternative energy source in lambs diets: effects on growth and carcass and meat quality
2007-01-01 Caparra, P; Foti, F; Scerra, M; Sinatra, Mc; Scerra, V
Influence of ewe feeding systems on fatty acid composition of suckling lambs
2007-01-01 Scerra, M; Caparra, P; Foti, F; Galofaro, V; Sinatra, Mc; Scerra, V
SUCCESSO DEL PASTAZZO INSILATO NELLA DIETA DI AGNELLI DA MACELLO
2008-01-01 Caparra, P; Foti, F; Cilione, C; Scerra, V
Impiego del pastazzo di arancia essiccato naturalmente nell'alimentazione degli agnelli: effetti sulle caratteristiche sensoriali della carne
2008-01-01 Scerra, V; Bumbaca, L; Caparra, P; Cilione, C; Foti, F; Postorino, S; Scerra, M; Sinatra, Mc
Influenza del sistema di alimentazione sulla qualità della carne di vitelli podolici
2009-01-01 Foti, F; Bumbaca, L; Caparra, P; Cilione, C; Chies, L; Scerra, M; Giorgi, A; Scerra, V
Effetti di differenti cotici erbosi sulle caratteristiche del formaggio di capra dell'Aspromonte
2010-01-01 Foti, F; Scerra, M; Bumbaca, L; Caparra, P; Cilione, C; Giorgi, A; Postorino, S; Scerra, V
Influence of stall finishing duration of Italian Merino lambs raised on pasture on intramuscular fatty acid composition
2011-01-01 Scerra, M; Luciano, G; Caparra, P; Foti, F; Cilione, C; Giorgi, A; Scerra, V
Intramuscular fatty acid composition of lambs fed diets containing alternative protein sources
2011-01-01 Scerra, M; Caparra, P; Foti, F; Cilione, C; Zappia, G; Motta, C; Scerra, V
Influence of stall finishing of Podolian young bulls raised on pasture on fatty acid composition and oxidative status of meat
2014-01-01 Scerra, M; Foti, F; Cilione, C; Chies, L; Scerra, V; Caparra, P
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile