Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 80 di 93
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Assessing the "Special-Serre" sprayer for pesticide application to a greenhouse chrysanthemum crop 1-gen-2017 Bernardi, B; Benalia, S; Panuccio, M; Zimbalatti, G
Impiego dei sistemi di visione artificiale nel post raccolta dei prodotti di qualità 1-gen-2018 Bernardi, B; Benalia, S; Cubero, S; Blasco, J; Prats-Montalbán, Jm; Morabito, A; Zimbalatti, G
Biogas, opportunità per il settore oleario 1-gen-2018 Bernardi, B; Benalia, S.
Assessment of aerial and underground vibration transmission in mechanically trunk shaken olive trees 1-gen-2018 Sola-Guirado, Rr; Bernardi, B; Castro-Garcia, S; Blanco- Roldán, Gl; Benalia, S; Fazari, A; Brescia, A; Zimbalatti, Giuseppe
Harvesting system sustainability in Mediterranean olive cultivation 1-gen-2018 Bernardi, B; Falcone, G; Stillitano, T; Benalia, S; Strano, A; Bacenetti, J; De Luca, A. I.
Occupational risks related to vibrations using a brush cutter for green area management 1-gen-2018 Bernardi, B; Quendler, E; Benalia, S; Mantella, A; Zimbalatti, Giuseppe
Limiting factors for anaerobic digestion of olive mill wastewater blends under mesophilic and thermophilic conditions 1-gen-2018 Zema, Da; Zappia, G; Benalia, S; Zimbalatti, G; Perri, E; Urso, E; Tamburino, V; Bernardi, B.
A comparison between two materials for head-clamping pads of olive tree shakers: first trials 1-gen-2018 Bernardi, B; Castro-Garcia, S; Blanco-Roldan, Gl; Benalia, S; Fazari, A; Zimbalatti, Giuseppe
RGB imaging for the evaluation of bakery product features 1-gen-2019 Benalia, S; Bernardi, B; Messina, G; Barreca, P; Zimbalatti, G.
The evaluation of technical performances of orchard-pruning residue harvester in Calabria 1-gen-2019 Benalia, S.; Papandrea, S.; Bernardi, B; Zimbalatti, G.; Leuzzi, A.; Bonofiglio, R.; Gallucci, F.; Tonolo, A.; Pari, L.; Proto, A. R.
Raccolta meccanizzata: analisi di sostenibilità 1-gen-2019 Bernardi, B; Falcone, G; Stillitano, T; Benalia, S; Strano, A; Bacenetti, J; DE LUCA, Anna irene; Zimbalatti, G
The assessment of plant protection equipment in calabrian citrus orchards 1-gen-2019 Benalia, Souraya; Laura, Violi; Pasquale, Barreca; Zimbalatti, Giuseppe; Bernardi, B
Detection of anthracnose in olives using vis-nir hypersectral imaging 1-gen-2019 Fazari, A.; Cubero, S.; Palou, L.; Taberner, V.; Munera, S.; Gómez-Sanchís, J; González-González, G.; Benalia, S.; Zimbalatti, G.; Bernardi, B; Blasco, J.
Use of hyperspectral reflectance and transmittance imaging for ripeness monitoring of nectarines 1-gen-2019 Munera, S.; Aleixos, N.; Amigo, J. M.; Fazari, A.; Cubero, S.; Talens, P.; Bernardi, B; Blasco, J.
Harvesting citrus and olive pruning residues for energy use in Southern Italy 1-gen-2019 Proto, A; Benalia, S.; Papandrea, S.; Bernardi, B.; Bonofiglio, R.; Leuzzi, A.; Zimbalatti, G.; Tonolo, A.; Pari, L.; Gallucci, F.
Intensificazione sostenibile per la filiera olivicolo-olearia: approfondimenti sulle filiere di interesse per l’ambiente mediterraneo 1-gen-2020 Gucci, R.; Adamo, P.; Baldoni, L.; Benalia, S.; Bernardi, B.; Falsone, G.; Germinara, G.; Petacchi, R.; Priori, S.; Proietti, P.; Regni, L.; Schena, L.; Servili, M.; Vignozzi, N.; Zimbalatti, G.
Macchine irroratrici, efficienza è sostenibilità 1-gen-2020 Benalia, Souraya; Bernardi, Bruno; Zimbalatti, Giuseppe
Worker’s Metabolic Rate Assessment during Weeding 1-gen-2020 Bernardi, Bruno; Abenavoli, Lorenzo M.; Franco, Giovanni; Fazari, Antonio; Zimbalatti, Giuseppe; Benalia, Souraya
A smart system for the automatic evaluation of green olives visual quality in the field 1-gen-2020 Sola-Guirado, R. R.; Bayano-Tejero, S.; Aragon-Rodriguez, F.; Bernardi, B.; Benalia, S.; Castro-Garcia, S.
Riconoscere la lebbra con l’intelligenza artificiale 1-gen-2021 Fazari, Antonio; Pellicer-Valero, Oscar J.; Gómez-Sanchıs, Juan; Bernardi, Bruno; Cubero, Sergio; Benalia, Souraya; Zimbalatti, Giuseppe; Blasco, Jose
Mostrati risultati da 61 a 80 di 93
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile