FOTI, FRANCESCO
FOTI, FRANCESCO
Dipartimento di Agraria
ALIMENTAZIONE DELL’AGNELLONE CON PASTAZZO DI AGRUMI COLONIZZATO MEDIANTE MUFFE SELEZIONATE ED INSILATO CON PAGLIA: 2 – INFLUENZA SULLA QUALITÀ DELLA CARNE
2000-01-01 Caparra, P; Foti, Francesco; Colacino, T; Postorino, S; Scerra, V
Alimentazione dell’agnellone con pastazzo di agrumi colonizzato da Penicillium camemberti ed insilato con paglia: 1. Influenza sull’accrescimento e sulla qualità della carcassa
2000-01-01 Caparra, Pasquale; Caridi, A; Colacino, T; Micari, P; Scerra, V; Foti, Francesco
Arricchimento in bioproteine degli scarti della lavorazione della ginestra
1997-01-01 Caridi, A.; Foti, F.; Russo, M. T.; Fuda, S.; Carnacini, A.
Caciocavallo di Ciminà
2011-01-01 Foti, Francesco
Caratteristiche chimico-nutrizionali del kikuyu (Pennisetum clandestinum Hochst) nelle diverse stagioni
2006-01-01 Foti, F; Caparra, P; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Scerra, V; Sinatra, Mc
CARATTERISTICHE CHIMICO-NUTRIZIONALI DEL KIKUYU (Pennisetum clandestinum Hochts.) NELLE DIVERSE STAGIONI
2006-01-01 Foti, Francesco; Caparra, P; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Sinatra, M. C.; Scerra, Manuel
CARATTERIZZAZIONE DELLA FRAZIONE AROMATICA DEI PASCOLI E DEI RELATIVI PRODOTTI LATTIERO-CASEARI
2001-01-01 Russo, M; Postorino, S; Foti, F; Caparra, P; Scerra, V
CARATTERIZZAZIONE DELLA STRUTTURA GENETICA AI LOCI DELLA CASEINA αS1 E β NELLA CAPRA DELL’ASPROMONTE
2000-01-01 Marletta, D; Bordonaro, S; Guastella, A M; Foti, Francesco; Caparra, P; Avondo, M
Caratterizzazione della struttura genetica ai loci delle caseine as1 e ß nella capra dell’Aspromonte
2000-01-01 Marletta, D; Bordonaro, S; Guastella, Am; Foti, F; Caparra, P; Avondo, M
Changes in chemical composition during the colonisation of citrus pulps by a dairy Penicillium roqueforti strain
2000-01-01 Scerra, V.; Caridi, A.; Foti, F.; Sinatra, MARIA CONCETTA; Caparra, P.
Changes in nutrient content of sweet pepper waste after colonisation by dairy Penicillium
1999-01-01 Caridi, A; Foti, F; Sinatra, M C; Colacino, T; Scerra, Vincenzo
Characteristics of goat milk produced in the Aspromonte massif (Calabria, Italy)
2002-01-01 Micari, P.; Caridi, A.; Colacino, T.; Foti, F.; Ramondino, D.
CITRUS PULP AND WHEAT STRAW SILAGE AS AN INGREDIENT IN LAMB DIETS: EFFECTS ON GROWTH AND CARCASS AND MEAT QUALIT
2001-01-01 Scerra, V; Caparra, P; Foti, F; Lanza, M; Priolo, A
COMPOSIZIONE CHIMICA E CARATTERISTICHE FERMENTATIVE E NUTRIZIONALI DEL TRITICALE E DELL’ORZO INSILATI A VARI STADI DI MATURAZIONE
1994-01-01 Scerra, V; Foti, Francesco; Bognanno, M; Avondo, M; Sinatra, M C
Disposal of bergamot by-products by animal productions
2021-01-01 Scerra, M.; Rao, R.; Foti, F.; Caparra, P.; Cilione, C.; Chies, L.
Effect of bergamot (Citrus bergamia Risso) by-product on growth performance and meat quality of growing rabbits
2024-01-01 Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Caparra, Pasquale; Bognanno, Matteo; Fortugno, Paolo; Autolitano, Domenico; Viglianti, Domenico; Bella, Marco; Cannone, Marco; Chies, Luigi
Effect of calcium soaps on ewe’s milk yield and quality
1996-01-01 Scerra, V; Galvano, F; Sinatra, M. C.; Foti, F; DE ANGELIS, A; Chies, L; Bognanno, Matteo
EFFECT OF CONCENTRATE GRAIN SOURCE ON MILK QUALITY AND PRODUCTION IN GRAZING EWES
2001-01-01 Scerra, V; Caparra, P; Foti, F; Sinatra, Mc; Sarullo, V; Colacino, T
Effect of Dietary Ensiled Olive Cake Supplementation on Performance and Meat Quality of Apulo-Calabrese Pigs
2023-01-01 Caparra, Pasquale; Chies, Luigi; Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Bognanno, Matteo; Cilione, Caterina; De Caria, Paolo; Claps, Salvatore; Francesca Cifuni, Giulia
Effect of feeding pigs with bergamot by-product on fatty acid composition and oxidative stability of meat and salami
2022-01-01 Scerra, M; Foti, F; Caparra, P; Cilione, C; Rao, R; Priolo, A; Natalello, A; Luciano, G; Chies, L