CAPARRA, Pasquale
CAPARRA, Pasquale
Dipartimento di Agraria
ALIMENTAZIONE DELL’AGNELLONE CON PASTAZZO DI AGRUMI COLONIZZATO MEDIANTE MUFFE SELEZIONATE ED INSILATO CON PAGLIA: 2 – INFLUENZA SULLA QUALITÀ DELLA CARNE
2000-01-01 Caparra, P; Foti, Francesco; Colacino, T; Postorino, S; Scerra, V
Alimentazione dell’agnellone con pastazzo di agrumi colonizzato da Penicillium camemberti ed insilato con paglia: 1. Influenza sull’accrescimento e sulla qualità della carcassa
2000-01-01 Caparra, Pasquale; Caridi, A; Colacino, T; Micari, P; Scerra, V; Foti, Francesco
Caratteristiche chimico-nutrizionali del kikuyu (Pennisetum clandestinum Hochst) nelle diverse stagioni
2006-01-01 Foti, F; Caparra, P; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Scerra, V; Sinatra, Mc
CARATTERISTICHE CHIMICO-NUTRIZIONALI DEL KIKUYU (Pennisetum clandestinum Hochts.) NELLE DIVERSE STAGIONI
2006-01-01 Foti, Francesco; Caparra, P; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Sinatra, M. C.; Scerra, Manuel
CARATTERIZZAZIONE DELLA FRAZIONE AROMATICA DEI PASCOLI E DEI RELATIVI PRODOTTI LATTIERO-CASEARI
2001-01-01 Russo, M; Postorino, S; Foti, F; Caparra, P; Scerra, V
CARATTERIZZAZIONE DELLA STRUTTURA GENETICA AI LOCI DELLA CASEINA αS1 E β NELLA CAPRA DELL’ASPROMONTE
2000-01-01 Marletta, D; Bordonaro, S; Guastella, A M; Foti, Francesco; Caparra, P; Avondo, M
Caratterizzazione della struttura genetica ai loci delle caseine as1 e ß nella capra dell’Aspromonte
2000-01-01 Marletta, D; Bordonaro, S; Guastella, Am; Foti, F; Caparra, P; Avondo, M
Changes in chemical composition during the colonisation of citrus pulps by a dairy Penicillium roqueforti strain
2000-01-01 Scerra, V.; Caridi, A.; Foti, F.; Sinatra, MARIA CONCETTA; Caparra, P.
CITRUS PULP AND WHEAT STRAW SILAGE AS AN INGREDIENT IN LAMB DIETS: EFFECTS ON GROWTH AND CARCASS AND MEAT QUALIT
2001-01-01 Scerra, V; Caparra, P; Foti, F; Lanza, M; Priolo, A
Disposal of bergamot by-products by animal productions
2021-01-01 Scerra, M.; Rao, R.; Foti, F.; Caparra, P.; Cilione, C.; Chies, L.
Effect of bergamot (Citrus bergamia Risso) by-product on growth performance and meat quality of growing rabbits
2024-01-01 Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Caparra, Pasquale; Bognanno, Matteo; Fortugno, Paolo; Autolitano, Domenico; Viglianti, Domenico; Bella, Marco; Cannone, Marco; Chies, Luigi
EFFECT OF CONCENTRATE GRAIN SOURCE ON MILK QUALITY AND PRODUCTION IN GRAZING EWES
2001-01-01 Scerra, V; Caparra, P; Foti, F; Sinatra, Mc; Sarullo, V; Colacino, T
Effect of Dietary Ensiled Olive Cake Supplementation on Performance and Meat Quality of Apulo-Calabrese Pigs
2023-01-01 Caparra, Pasquale; Chies, Luigi; Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Bognanno, Matteo; Cilione, Caterina; De Caria, Paolo; Claps, Salvatore; Francesca Cifuni, Giulia
Effect of feeding pigs with bergamot by-product on fatty acid composition and oxidative stability of meat and salami
2022-01-01 Scerra, M; Foti, F; Caparra, P; Cilione, C; Rao, R; Priolo, A; Natalello, A; Luciano, G; Chies, L
Effect of feeding system on intramuscular fatty acid composition of suckling lambs
2005-01-01 Caparra, Pasquale; Foti, F; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Galofaro, V; Sinatra, M. C.; Scerra, V
Effect of high levels of almond hulls supplementation on performance and meat oxidative stability in lambs
2023-01-01 Scerra, Manuel; Bognanno, Matteo; Foti, Francesco; Caparra, Pasquale; Cilione, Caterina; De Caria, Paolo; Fortugno, Paolo; Luciano, Giuseppe; Natalello, Antonio; Chies, Luigi
Effect of morning vs. afternoon grazing on intramuscular fatty acid composition in lamb
2012-01-01 Vasta, V; Pagano, R. I.; Luciano, G; Scerra, M.; Caparra, P; Foti, Francesco; Cilione, C; Biondi, L; Priolo, A; Avondo, M
Effect of Only Pasture on Fatty Acid Composition of Cow Milk and Ciminà Caciocavallo Cheese
2016-01-01 Scerra, M; Chies, L; Caparra, P; Cilione, C; Foti, F
Effect on feeding system on intramuscular fatty acid composition of suckling lambs
2005-01-01 Caparra, P; Foti, F; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Galofaro, P; Sinatra, Mc; Scerra, V
Effects of feeding bergamot pulp and olive leaves on performance and meat quality in Apulo-Calabrese pigs
2024-01-01 Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Caparra, Pasquale; Cilione, Caterina; Bognanno, Matteo; Paolo, Fortugno; De Caria, Paolo; Natalello, Antonio; Musati, Martino; Chies, Luigi
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
ALIMENTAZIONE DELL’AGNELLONE CON PASTAZZO DI AGRUMI COLONIZZATO MEDIANTE MUFFE SELEZIONATE ED INSILATO CON PAGLIA: 2 – INFLUENZA SULLA QUALITÀ DELLA CARNE | 1-gen-2000 | Caparra, P; Foti, Francesco; Colacino, T; Postorino, S; Scerra, V | |
Alimentazione dell’agnellone con pastazzo di agrumi colonizzato da Penicillium camemberti ed insilato con paglia: 1. Influenza sull’accrescimento e sulla qualità della carcassa | 1-gen-2000 | Caparra, Pasquale; Caridi, A; Colacino, T; Micari, P; Scerra, V; Foti, Francesco | |
Caratteristiche chimico-nutrizionali del kikuyu (Pennisetum clandestinum Hochst) nelle diverse stagioni | 1-gen-2006 | Foti, F; Caparra, P; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Scerra, V; Sinatra, Mc | |
CARATTERISTICHE CHIMICO-NUTRIZIONALI DEL KIKUYU (Pennisetum clandestinum Hochts.) NELLE DIVERSE STAGIONI | 1-gen-2006 | Foti, Francesco; Caparra, P; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Sinatra, M. C.; Scerra, Manuel | |
CARATTERIZZAZIONE DELLA FRAZIONE AROMATICA DEI PASCOLI E DEI RELATIVI PRODOTTI LATTIERO-CASEARI | 1-gen-2001 | Russo, M; Postorino, S; Foti, F; Caparra, P; Scerra, V | |
CARATTERIZZAZIONE DELLA STRUTTURA GENETICA AI LOCI DELLA CASEINA αS1 E β NELLA CAPRA DELL’ASPROMONTE | 1-gen-2000 | Marletta, D; Bordonaro, S; Guastella, A M; Foti, Francesco; Caparra, P; Avondo, M | |
Caratterizzazione della struttura genetica ai loci delle caseine as1 e ß nella capra dell’Aspromonte | 1-gen-2000 | Marletta, D; Bordonaro, S; Guastella, Am; Foti, F; Caparra, P; Avondo, M | |
Changes in chemical composition during the colonisation of citrus pulps by a dairy Penicillium roqueforti strain | 1-gen-2000 | Scerra, V.; Caridi, A.; Foti, F.; Sinatra, MARIA CONCETTA; Caparra, P. | |
CITRUS PULP AND WHEAT STRAW SILAGE AS AN INGREDIENT IN LAMB DIETS: EFFECTS ON GROWTH AND CARCASS AND MEAT QUALIT | 1-gen-2001 | Scerra, V; Caparra, P; Foti, F; Lanza, M; Priolo, A | |
Disposal of bergamot by-products by animal productions | 1-gen-2021 | Scerra, M.; Rao, R.; Foti, F.; Caparra, P.; Cilione, C.; Chies, L. | |
Effect of bergamot (Citrus bergamia Risso) by-product on growth performance and meat quality of growing rabbits | 1-gen-2024 | Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Caparra, Pasquale; Bognanno, Matteo; Fortugno, Paolo; Autolitano, Domenico; Viglianti, Domenico; Bella, Marco; Cannone, Marco; Chies, Luigi | |
EFFECT OF CONCENTRATE GRAIN SOURCE ON MILK QUALITY AND PRODUCTION IN GRAZING EWES | 1-gen-2001 | Scerra, V; Caparra, P; Foti, F; Sinatra, Mc; Sarullo, V; Colacino, T | |
Effect of Dietary Ensiled Olive Cake Supplementation on Performance and Meat Quality of Apulo-Calabrese Pigs | 1-gen-2023 | Caparra, Pasquale; Chies, Luigi; Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Bognanno, Matteo; Cilione, Caterina; De Caria, Paolo; Claps, Salvatore; Francesca Cifuni, Giulia | |
Effect of feeding pigs with bergamot by-product on fatty acid composition and oxidative stability of meat and salami | 1-gen-2022 | Scerra, M; Foti, F; Caparra, P; Cilione, C; Rao, R; Priolo, A; Natalello, A; Luciano, G; Chies, L | |
Effect of feeding system on intramuscular fatty acid composition of suckling lambs | 1-gen-2005 | Caparra, Pasquale; Foti, F; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Galofaro, V; Sinatra, M. C.; Scerra, V | |
Effect of high levels of almond hulls supplementation on performance and meat oxidative stability in lambs | 1-gen-2023 | Scerra, Manuel; Bognanno, Matteo; Foti, Francesco; Caparra, Pasquale; Cilione, Caterina; De Caria, Paolo; Fortugno, Paolo; Luciano, Giuseppe; Natalello, Antonio; Chies, Luigi | |
Effect of morning vs. afternoon grazing on intramuscular fatty acid composition in lamb | 1-gen-2012 | Vasta, V; Pagano, R. I.; Luciano, G; Scerra, M.; Caparra, P; Foti, Francesco; Cilione, C; Biondi, L; Priolo, A; Avondo, M | |
Effect of Only Pasture on Fatty Acid Composition of Cow Milk and Ciminà Caciocavallo Cheese | 1-gen-2016 | Scerra, M; Chies, L; Caparra, P; Cilione, C; Foti, F | |
Effect on feeding system on intramuscular fatty acid composition of suckling lambs | 1-gen-2005 | Caparra, P; Foti, F; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Galofaro, P; Sinatra, Mc; Scerra, V | |
Effects of feeding bergamot pulp and olive leaves on performance and meat quality in Apulo-Calabrese pigs | 1-gen-2024 | Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Caparra, Pasquale; Cilione, Caterina; Bognanno, Matteo; Paolo, Fortugno; De Caria, Paolo; Natalello, Antonio; Musati, Martino; Chies, Luigi |