CAPARRA, Pasquale

CAPARRA, Pasquale  

Dipartimento di Agraria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 59 (tempo di esecuzione: 0.029 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
ALIMENTAZIONE DELL’AGNELLONE CON PASTAZZO DI AGRUMI COLONIZZATO MEDIANTE MUFFE SELEZIONATE ED INSILATO CON PAGLIA: 2 – INFLUENZA SULLA QUALITÀ DELLA CARNE 1-gen-2000 Caparra, P; Foti, Francesco; Colacino, T; Postorino, S; Scerra, V
Alimentazione dell’agnellone con pastazzo di agrumi colonizzato da Penicillium camemberti ed insilato con paglia: 1. Influenza sull’accrescimento e sulla qualità della carcassa 1-gen-2000 Caparra, Pasquale; Caridi, A; Colacino, T; Micari, P; Scerra, V; Foti, Francesco
Caratteristiche chimico-nutrizionali del kikuyu (Pennisetum clandestinum Hochst) nelle diverse stagioni 1-gen-2006 Foti, F; Caparra, P; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Scerra, V; Sinatra, Mc
CARATTERISTICHE CHIMICO-NUTRIZIONALI DEL KIKUYU (Pennisetum clandestinum Hochts.) NELLE DIVERSE STAGIONI 1-gen-2006 Foti, Francesco; Caparra, P; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; SINATRA M., C; Scerra, Manuel
CARATTERIZZAZIONE DELLA FRAZIONE AROMATICA DEI PASCOLI E DEI RELATIVI PRODOTTI LATTIERO-CASEARI 1-gen-2001 Russo, M; Postorino, S; Foti, F; Caparra, P; Scerra, V
CARATTERIZZAZIONE DELLA STRUTTURA GENETICA AI LOCI DELLA CASEINA αS1 E β NELLA CAPRA DELL’ASPROMONTE 1-gen-2000 Marletta, D; Bordonaro, S; Guastella, A M; Foti, Francesco; Caparra, P; Avondo, M
Caratterizzazione della struttura genetica ai loci delle caseine as1 e ß nella capra dell’Aspromonte 1-gen-2000 Marletta, D; Bordonaro, S; Guastella, Am; Foti, F; Caparra, P; Avondo, M
Changes in chemical composition during the colonisation of citrus pulps by a dairy Penicillium roqueforti strain 1-gen-2000 Scerra, V.; Caridi, A.; Foti, F.; Sinatra, MARIA CONCETTA; Caparra, P.
CITRUS PULP AND WHEAT STRAW SILAGE AS AN INGREDIENT IN LAMB DIETS: EFFECTS ON GROWTH AND CARCASS AND MEAT QUALIT 1-gen-2001 Scerra, V; Caparra, P; Foti, F; Lanza, M; Priolo, A
Disposal of bergamot by-products by animal productions 1-gen-2021 Scerra, M.; Rao, R.; Foti, F.; Caparra, P.; Cilione, C.; Chies, L.
EFFECT OF CONCENTRATE GRAIN SOURCE ON MILK QUALITY AND PRODUCTION IN GRAZING EWES 1-gen-2001 Scerra, V; Caparra, P; Foti, F; Sinatra, Mc; Sarullo, V; Colacino, T
Effect of feeding pigs with bergamot by-product on fatty acid composition and oxidative stability of meat and salami 1-gen-2022 Scerra, M; Foti, F; Caparra, P; Cilione, C; Rao, R; Priolo, A; Natalello, A; Luciano, G; Chies, L
Effect of feeding system on intramuscular fatty acid composition of suckling lambs 1-gen-2005 Caparra, Pasquale; Foti, F; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Galofaro, V; SINATRA M., C; Scerra, V
The effect of fresh bergamot pulp on fatty acid composition of suckling kids 1-gen-2021 Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Caparra, Pasquale; Lanza, Massimiliano; Natalello, Antonio; Cilione, Caterina; Rao, Rosa; D’Aguì, Giovanni; Chies, Luigi
Effect of morning vs. afternoon grazing on intramuscular fatty acid composition in lamb 1-gen-2012 Vasta, V; Pagano R., I; Luciano, G; Scerra, M.; Caparra, P; Foti, Francesco; Cilione, C; Biondi, L; Priolo, A; Avondo, M
Effect of Only Pasture on Fatty Acid Composition of Cow Milk and Ciminà Caciocavallo Cheese 1-gen-2016 Scerra, M; Chies, L; Caparra, P; Cilione, C; Foti, F
Effect on feeding system on intramuscular fatty acid composition of suckling lambs 1-gen-2005 Caparra, P; Foti, F; Scerra, M; Cilione, C; Vottari, G; Galofaro, P; Sinatra, Mc; Scerra, V
Effects of feeding fresh bergamot (Citrus Bergamia Risso) pulp at up to 35% of dietary dry matter on growth performance and meat quality from lambs 1-gen-2018 Scerra, M; Foti, F; Caparra, P; Cilione, C; Violi, L; Fiammingo, G; D’Agui’, G; Chies, L
Effects of olive cake, citrus pulp and wheat straw silage on milk fatty acid composition of comisana ewes 1-gen-2005 Caparra, P; Foti, F; Scerra, M; Postorino, S; Vottari, G; Cilione, C; Scerra, V; Sinatra, Mc
EFFETTI DELL’INTEGRAZIONE AL PASCOLO SULLA QUALITÀ DEL LATTE E DEL FORMAGGIO OVINO 1-gen-2001 Scerra, V; Caparra, P; Foti, F; Russo, M; Sarullo, V; Sinatra, Mc