RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Effect of nutrient depletion on parietal adsorption activity of Saccharomyces cerevisiae selected for winemaking (intervento orale)
2012-01-01 Sidari, R.; Caridi, A.
Effect of pH and salinity on biofilm-like phenotypes of yeasts isolated from fermented olives
2017-01-01 Sidari, Rossana; Martorana, A.; Caridi, Andrea Domenico Maria F. A.
Enological functions of the parietal yeast mannoproteins (intervento orale)
2005-01-01 Caridi, A.
Evaluation of proteolytic and antagonistic activity of dairy lactic acid bacteria using skim milk as a model system.
2019-01-01 Caridi, A.; Panebianco, F.
Fermentation of must from black grapes: wine starter role in natural antioxidant power evolution
2011-01-01 Caridi, A.; Sidari, R.; Daniele, G.; Libanio, R.; DE BRUNO, A.; Piscopo, A.; Poiana, M.
Focusing on drawback in micromanipulate yeast of Hanseniaspora spp. for improvement of technological traits.
2015-01-01 Sidari, Rossana; Caridi, Andrea Domenico Maria F. A.
Focusing on drawbacks in managing the complexity of micro-algal community
2015-01-01 Sidari, Rossana; Caridi, Andrea Domenico Maria F. A.
Fruit vinegars based on citrus wines (intervento orale)
2005-01-01 Caridi, A.
Genetic improvement for technological traits of non-Saccharomyces wine yeasts
2017-01-01 Caridi, A; Sidari, R; Voce, S
Grape pigment adsorption is an inheritable QTL of yeasts.
2010-01-01 Caridi, A.; Sidari, R; Costantino, A.; Crea, V.; Vadalà, C.; Pulvirenti, A.; Blaiotta, G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 63
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 63
Data di pubblicazione
- 2010 - 2019 32
- 2000 - 2009 25
- 1996 - 1999 6
Editore
- Institut Pasteur 1
Keyword
- lactic acid bacteria 3
- table olives 3
- yeasts 3
- brine 2
- molecular methods 2
- phenolic compounds 2
- Saccharomyces cerevisiae 2
- wine yeast 2
- ADSORPTION 1
- adsorption activity 1
Lingua
- eng 61
- ita 1
Accesso al fulltext
- reserved 62
- no fulltext 1