RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
In vitro screening of dairy lactic acid bacteria for antagonistic activity against Listeria monocytogenes
2019-01-01 Panebianco, F.; Caridi, A.; Giarratana, F.
Influence of (+)-catechin on biofilm growth of oenological Saccharomyces cerevisiae strains
2009-01-01 Sidari, R; Howell, K; Caridi, A
Influence of yeast on polyphenol composition of wine.
2003-01-01 Caridi, A.; Cufari, A.; Lovino, R.; Palumbo, R.; Tedesco, I.
Inhibition of malolactic fermentation by cryotolerant yeasts
1996-01-01 Caridi, A.; Corte, V.; Genova, R.
Innovative analytical protocol to pre-select lactic acid bacteria able to control table olive production.
2016-01-01 Caridi, A.; De Bruno, A.; Martorana, A.; Piscopo, A.; Sidari, R.; Poiana, M.
Isolation and fast pre-selection of yeasts from spontaneous fermentation of Calabrian table olives.
2015-01-01 Caridi, A.
Lacto-dynamographic study of lactic acid bacteria as a tool for their selection
2004-01-01 Micari, P.; Caridi, A.
Lactobacillus paracasei subsp. paracasei strains can increase the safety of artisanal cheeses made from raw milk (intervento orale)
2002-01-01 Caridi, A.
Microbiota associated to fermented table olive of the cultivar Carolea assessed by molecular methods
2017-01-01 Sidari, Rossana; Martorana, A; Caridi, Andrea Domenico Maria F. A.
Microflora evolution during ripening of Caciocavallo palermitano cheese
2014-01-01 Calascibetta, D.; Scatassa, M. L.; Mancuso, I.; Fiorenza, G.; La Licata, A. G.; Cardamone, C.; Caridi, A.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 63
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 63
Data di pubblicazione
- 2010 - 2019 32
- 2000 - 2009 25
- 1996 - 1999 6
Editore
- Institut Pasteur 1
Keyword
- lactic acid bacteria 3
- table olives 3
- yeasts 3
- brine 2
- molecular methods 2
- phenolic compounds 2
- Saccharomyces cerevisiae 2
- wine yeast 2
- ADSORPTION 1
- adsorption activity 1
Lingua
- eng 61
- ita 1
Accesso al fulltext
- reserved 62
- no fulltext 1