RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Monitoring of hybrid Saccharomyces cerevisiae strains during fermentation of must of Magliocco grapes
2012-01-01 Blaiotta, G.; Aponte, A.; Gambuti, A.; Caridi, A.; Boscaino, F.
New approach to assess lactic acid bacteria compatibility during cheese-making.
2015-01-01 Caridi, A.
New approach to extend shelf life of Mozzarella cheese using antimicrobial microbes
2014-01-01 Caridi, A.; De Felice, M. L.; Piscopo, A.; Sidari, R.; Zappia, A.; Poiana, M.
New method of grapes polyphenols extraction using yeasts
2005-01-01 Ventrice, D.; Rizzo, M.; Casale, F.; Caridi, A.; Cufari, A.; Geria, M.
New microbiological approach to reduce ochratoxin levels in alcoholic beverages
2004-01-01 Caridi, A.; Cufari, A.; Galvano, F.; Geria, M.; Postorino, S.; Tafuri, A.; Ritieni, A.
New perspectives in safety and quality enhancement of wine through selection of yeasts based on the parietal adsorption activity (intervento orale)
2006-01-01 Caridi, A.
Novel cost-effective method of screening yeasts for aptitude to adsorb phenolic compounds during winemaking
2003-01-01 Caridi, A.; Cufari, A.
Ochratoxin A adsorption phenotype: an inheritable yeast trait
2008-01-01 Caridi, A.; Sidari, R.; Pulvirenti, A.; Meca, G.; Ritieni, A.
Ochratoxin A removal during alcoholic fermentation
2005-01-01 Caridi, A.; Galvano, F.; Tafuri, A.; Ritieni, A.
Oenological yeasts for mead production
1998-01-01 Caridi, A.; Russo, M.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 63
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 63
Data di pubblicazione
- 2010 - 2019 32
- 2000 - 2009 25
- 1996 - 1999 6
Editore
- Institut Pasteur 1
Keyword
- lactic acid bacteria 3
- table olives 3
- yeasts 3
- brine 2
- molecular methods 2
- phenolic compounds 2
- Saccharomyces cerevisiae 2
- wine yeast 2
- ADSORPTION 1
- adsorption activity 1
Lingua
- eng 61
- ita 1
Accesso al fulltext
- reserved 62
- no fulltext 1