RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Effect of heating on chemical parameters of extra virgin olive oil, pomace olive oil, soybean oil and palm oil.
2018-01-01 Giuffrè, A. M.; Caracciolo, M.; Zappia, C.; Capocasale, M.; Poiana, M.
Effect of olive storage temperature on the quality of Carolea and Ottobratica oils
2018-01-01 Piscopo, A; DE BRUNO, A; Zappia, A; Gioffrè, G; Grillone, N; Mafrica, R; Poiana, M
Effect of packaging materials on the quality of kiwifruits (Actinidia deliciosa cv. Hayward)
2019-01-01 Sicari, V.; Pellicano', T. M.; Giuffre', A. M.; Loizzo, M.; Poiana, M.
Effect of Some Essential Oils as Natural Food Preservatives on Commercial Grated Carrots
2010-01-01 Romeo, F. V.; DE LUCA, S; Piscopo, A; DE SALVO, E; Poiana, Marco
Effect of storage period and exposure conditions on the quality of Bosana extra virgin olive oil
2006-01-01 Vacca, V; DEL CARO, A; Poiana, Marco; Piga, A
Effect of the "Ottobratica" variety ripening stage on the phenolic profile of the obtained olive oil
2009-01-01 Sicari, Vincenzo; Giuffre', Angelo Maria; Piscopo, Amalia; Poiana, Marco
Effect of the harvest time on kernel quality of several almond varieties (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb)
2010-01-01 Piscopo, A; Romeo, F. V.; Petrovicova, B; Poiana, Marco
Effect of the Harvesting Time on the Quality of Olive Oils Produced in Calabria.
2018-01-01 Piscopo, A; Zappia, A; De Bruno, A; Poiana, M
Effects of Climate on Fruit Growth and Development on Olive Oil Quality in Cultivar Carolea
2021-01-01 Mafrica, Rocco; Piscopo, Amalia Rosa Maria; De Bruno, Alessandra; Poiana, Marco
Effects of phenolic enrichment on antioxidant activity of mayonnaise
2021-01-01 Romeo, R.; De Bruno, A.; Piscopo, A.; Brenes, M.; Poiana, M.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 204
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 204
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 33
- 2010 - 2019 49
- 2000 - 2009 65
- 1990 - 1999 50
- 1987 - 1989 7
Rivista
- LA RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZ... 53
- OLIVO & OLIO 18
- FOODS 10
- INDUSTRIE ALIMENTARI 6
- FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL 5
- GRASAS Y ACEITES 5
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 5
- JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH 5
- ESSENZE, DERIVATI AGRUMARI 4
- EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNO... 4
Keyword
- antioxidant activity 9
- shelf life 6
- Antioxidant activity 5
- olive oil 5
- Olive oil 4
- quality 4
- ABTS 3
- bioactive compounds 3
- DPPH 3
- Fatty acids 3
Lingua
- eng 112
- ita 90
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 123
- open 41
- partially open 23
- reserved 17