RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Characterization of four typical calabrian cured meat products: Spicy sausage, soppressata, 'nduja and capocollo
2013-01-01 Romeo, Fv; Runcio, A; Piscopo, A; Iaccarino, T; Mincione, Antonio; Poiana, Marco
Characterization of monovarietal olive oils obtained from mills of Calabria region (Southern Italy)
2016-01-01 Piscopo, A; De Bruno, A; Zappia, A; Ventre, C; Poiana, M
Characterization of Olive Oils Obtained from Minor Accessions in Calabria (Southern Italy)
2021-01-01 Piscopo, Amalia Rosa Maria; Mafrica, Rocco; De Bruno, Alessandra; Romeo, Rosa; Santacaterina, Simone; Poiana, Marco
Comparative analysis of chemical composition, antioxidant and anti-proliferative activities of Italian Vitis vinifera by-products for a sustainable agro-industry
2019-01-01 Loizzo, Mr; Sicari, V; Pellicanò, T; Xiao, J; Poiana, M; Tundis, R
Comparison of the Volatile Component of the Essential Oil of Kumquat (Fortunella margarita swingle) Extracted by Supercritical Carbon Dioxide, Hydrodistillation and Conventional Solvent Extractio
2017-01-01 Sicari, V; Poiana, M.
Composition en stérols des huiles extraites d'olives de cultivars de la province de Reggio Calabria (Sud d'Italie) | [Sterol composition of oils extracted from olives cultivars of the province of Reggio Calabria (South of Italy)]
2012-01-01 Louadj, L.; Macario, A.; Giuffre', Angelo Maria; Poiana, Marco
Composizione Chimica della Melata e del Miele da Essa Derivato
1988-01-01 Barbattini, R; Giumanini, A G; Poiana, Marco
Confronto fra gli oli di oliva monovarietali del Mezzogiorno d’Italia
2002-01-01 Mincione, A; Poiana, Marco
Control of Browing in Frozen Puree of Cherimoya (Annona cherimola, mill.) Fruit
1998-01-01 Manzocco, L.; Mastrocola, D.; Poiana, Marco
Cultivar and accessions of fig (Ficus carica L.) for breba production selected within the autochthonous germplasm of Calabria (South Italy)
2021-01-01 Mafrica, R.; De Bruno, A.; Piscopo, A.; Poiana, M.; Bruno, M.; Caruso, T.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 204
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 204
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 33
- 2010 - 2019 49
- 2000 - 2009 65
- 1990 - 1999 50
- 1987 - 1989 7
Rivista
- LA RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZ... 53
- OLIVO & OLIO 18
- FOODS 10
- INDUSTRIE ALIMENTARI 6
- FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL 5
- GRASAS Y ACEITES 5
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 5
- JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH 5
- ESSENZE, DERIVATI AGRUMARI 4
- EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNO... 4
Keyword
- antioxidant activity 9
- shelf life 6
- Antioxidant activity 5
- olive oil 5
- Olive oil 4
- quality 4
- ABTS 3
- bioactive compounds 3
- DPPH 3
- Fatty acids 3
Lingua
- eng 112
- ita 90
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 123
- open 41
- partially open 23
- reserved 17