POIANA, MARCO

POIANA, MARCO  

Dipartimento di Agraria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 278 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparison between the chimica composition of the oil, solvent extract and supercritical carbon dioxide extract of Citrus medica cv. Diamante 1-gen-1998 Poiana, M; Sicari, Vincenzo; Mincione, B
A phenol-enriched sunflower oil by olive mill waste water: monitoring of its stability 1-gen-2018 Romeo, R.; De Bruno, A.; Piscopo, A; Poiana, M
Ability of commercially available lactobacillus strains as starter in brining and debittering of table olives 1-gen-2007 Romeo, F; Poiana, Marco
Acidic and saline stresses modify microflora composition of table olives produced by spontaneous fermentation. 1-gen-2015 Caridi, A.; De Bruno, A.; Piscopo, A.; Zappia, A.; Poiana, M.
Addition of Orange by-products (dry peel) in Orange Jam: Evaluation of Physicochemical Characteristics, Bioactive Compounds and Antioxidant Activity 1-gen-2021 Sicari, Vincenzo; Rosa Loizzo, Monica; Romeo, Rosa; Leporini, Mariarosaria; Tundis, Rosa; Poiana, Marco
Alcoholic Extracts Composition from Lemon Fruits of the Amalfi-Sorrento Peninsula 1-gen-2006 Poiana, Marco; Attanasio, G; Albanese, D; DI MATTEO, M
Analytical Pyrolysis and Thermally assisted Hydrolysis-Methylation of Wine Tannin 1-gen-1995 Galletti, G C; Modafferi, V; Poiana, Marco; Bocchini, P
Antimicrobial effect of some essential oils 1-gen-2008 ROMEO F., V; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, Marco
Antioxidant activity of dried green olives (Carolea cv.) 1-gen-2014 Piscopo, A; De Bruno, A; Zappia, A; Poiana, M
Antioxidant activity shown by olive pomace extracts 1-gen-2018 De Bruno, A; Romeo, R; Fedele, F L; Sicari, A; Piscopo, A; Poiana, M
Antioxidant efficacy of olive by-product extracts in human colon HCT8 cells 1-gen-2021 Centrone, M.; D'Agostino, M.; Difonzo, G.; De Bruno, A.; Di Mise, A.; Ranieri, M.; Montemurro, C.; Valenti, G.; Poiana, M.; Caponio, F.; Tamma, G.
Antioxidant quantification in different portions obtained during olive oil extraction process in an olive oil press mill 1-gen-2021 De Bruno, A.; Romeo, R.; Piscopo, A.; Poiana, M.
Application of supercritical carbon dioxide to the citrus product extraction 1-gen-1994 Poiana, M; Sicari, Vincenzo; Tramontana, A; Mincione, B; Crispo, F
Apricot Melanoidins Prevent Oxidative Endothelial Cell Death by Counteracting Mitochondrial Oxidation and Membrane Depolarization 1-gen-2012 Cossu, A; Posadino, A M; Giordo, R; Emanueli, C; Sanguinetti, A M; Piscopo, A; Poiana, Marco; Capobianco, G; Piga, A; Pintus, G
Aspetti qualitativi dell'olio di oliva 1-gen-2006 Poiana, Marco
Aspetti qualitativi della produzione olearia in Calabria. Situazione attuale e prospettive 1-gen-1995 Poiana, M.; Giuffre', A. M.; Modafferi, V.; Mincione, B.; Giuffre', Angelo Maria
Aspetti qualitativi e tecnologici di alcuni frutti subtropicali 1-gen-1997 Poiana, M.; Bertolo, G.; Castaldo, A.; DI CESARE, L. F.; Citro, D.; Cortellino, G.; Fuda, S.; Giuffre', D.; Giuffre', A. M.; Grassi, M.; Manziu, E.; Marcetta, A.; Mastellone, F.; Mincione, B.; Modafferi, V.; Monastra, F.; Nani, R.; Neri, A.; Pastine, R.; Rizzolo, A.; Senesi, E.; Testoni, A.; Tramontana, A.; Giuffre', Angelo Maria
ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DI SUCCHI DI FRUTTI ROSSI 1-gen-2013 Piscopo, A; Ripepi, A L; Poiana, Marco
Bergamot essential oil extraction by supercritical carbon dioxide, a critical cost evaluation 1-gen-1997 Poiana, M; Giannandrea, G; Pallado, P; Sicari, Vincenzo; Gorgoglione, D; Mincione, B
Bio-morphological and chemical characterization of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) biotypes 1-gen-2004 DE MASTRO, G; Ruta, C; Mincione, Antonio; Poiana, M