PISCOPO, Amalia Rosa Maria

PISCOPO, Amalia Rosa Maria  

Dipartimento di Agraria  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A phenol-enriched sunflower oil by olive mill waste water: monitoring of its stability 1-gen-2018 Romeo, R.; De Bruno, A.; Piscopo, A; Poiana, M
Acidic and saline stresses modify microflora composition of table olives produced by spontaneous fermentation. 1-gen-2015 Caridi, A.; De Bruno, A.; Piscopo, A.; Zappia, A.; Poiana, M.
Antimicrobial effect of some essential oils 1-gen-2008 Romeo, F. V.; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, Marco
Antioxidant activity of dried green olives (Carolea cv.) 1-gen-2014 Piscopo, A; De Bruno, A; Zappia, A; Poiana, M
Antioxidant activity of olive oil mill wastewater obtained from different thermal treatments 1-gen-2012 Giuffre', A. M.; Sicari, V.; Piscopo, A.; Louadj, L.
Antioxidant activity shown by olive pomace extracts 1-gen-2018 De Bruno, A; Romeo, R; Fedele, F L; Sicari, A; Piscopo, A; Poiana, M
Antioxidant Properties of Olive MillWastewater Polyphenolic Extracts on Human Endothelial and Vascular Smooth Muscle Cells 1-gen-2021 Posadino, A. M.; Cossu, A.; Giordo, R.; Piscopo, A.; Abdel-Rahman, W. M.; Piga, A.; Pintus, G.
Antioxidant quantification in different portions obtained during olive oil extraction process in an olive oil press mill 1-gen-2021 De Bruno, A.; Romeo, R.; Piscopo, A.; Poiana, M.
Apricot Melanoidins Prevent Oxidative Endothelial Cell Death by Counteracting Mitochondrial Oxidation and Membrane Depolarization 1-gen-2012 Cossu, A; Posadino, A M; Giordo, R; Emanueli, C; Sanguinetti, A M; Piscopo, A; Poiana, Marco; Capobianco, G; Piga, A; Pintus, G
ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DI SUCCHI DI FRUTTI ROSSI 1-gen-2013 Piscopo, A; Ripepi, A L; Poiana, Marco
Bergamot Pomace Flour: From Byproduct to Bioactive Ingredient for Pasta Production 1-gen-2024 Gattuso, Antonio; De Bruno, Alessandra; Piscopo, Amalia; Santacaterina, Simone; Frutos, Maria Josè; Poiana, Marco
Brining of different naturally black olives 1-gen-2009 Romeo, F. V.; Piscopo, A; Poiana, Marco
Capacità antiossidante dei reflui oleari 1-gen-2008 Piscopo, A.; Giuffre', Angelo Maria; Sicari, Vincenzo; Poiana, Marco
Caratterizzazione dei vini passiti calabresi 1-gen-2008 Fuda, S; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, M
Caratterizzazione dei vini passiti calabresi “prime osservazioni” 1-gen-2007 Fuda, Salvatore; DE LUCA, S; Piscopo, A; Poiana, M
Caratterizzazione di preparazioni tipiche calabresi a base di melanzane 1-gen-2014 De Bruno, A; Zappia, D; Piscopo, A; Poiana, Marco
Caratterizzazione e valutazione della capacità antiossidante della frazione fenolica delle acque di vegetazione prodotte dalla lavorazione delle olive 1-gen-2008 Sicari, Vincenzo; Piscopo, A.; Poiana, M.; Giuffre', Angelo Maria
Caratterizzazione e valutazione della capacità antiossidante della frazione fenolica delle acque di vegetazione prodotte dalla lavorazione delle olive. Valorizzazione delle acque reflue e dei sottoprodotti dell'industria olearia e agrumaria 1-gen-2008 Sicari, V.; Piscopo, A.; Giuffre', A. M.; Poiana, M.; Giuffre', Angelo Maria
Characterization of four typical calabrian cured meat products: Spicy sausage, soppressata, 'nduja and capocollo 1-gen-2013 Romeo, Fv; Runcio, A; Piscopo, A; Iaccarino, T; Mincione, Antonio; Poiana, Marco
Characterization of monovarietal olive oils obtained from mills of Calabria region (Southern Italy) 1-gen-2016 Piscopo, A; De Bruno, A; Zappia, A; Ventre, C; Poiana, M