Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 63
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
EFFETTI DI DIFFERENTI COTICI ERBOSI SULLE CARATTERISTICHE QUANTI-QUALITATIVE DEL LATTE DI CAPRA DELL’ASPROMONTE 1-gen-2008 Foti, Francesco; Scerra, V; Bumbaca, L; Caparra, Pasquale; Cilione, C; Sinatra, M. C.; Scerra, Manuel
SUCCESSO DEL PASTAZZO INSILATO NELLA DIETA DI AGNELLI DA MACELLO 1-gen-2008 Caparra, P; Foti, F; Cilione, C; Scerra, V
Impiego del pastazzo di arancia essiccato naturalmente nell'alimentazione degli agnelli: effetti sulle caratteristiche sensoriali della carne 1-gen-2008 Scerra, V; Bumbaca, L; Caparra, P; Cilione, C; Foti, F; Postorino, S; Scerra, M; Sinatra, Mc
Influenza del sistema di alimentazione sulla qualità della carne di vitelli podolici 1-gen-2009 Foti, F; Bumbaca, L; Caparra, P; Cilione, C; Chies, L; Scerra, M; Giorgi, A; Scerra, V
Effetti di differenti cotici erbosi sulle caratteristiche del formaggio di capra dell'Aspromonte. XIX Congresso Nazionale S.I.P.A.O.C.,22/25 Settembre,Pesaro/San Patrigniano-Coriano (Rimini) 1-gen-2010 Foti, Francesco; Scerra, M; Bumbaca, L; Caparra, P; Cilione, C; Giorgi, A; Postorino, S; Scerra, V
Effetti di differenti cotici erbosi sulle caratteristiche del formaggio di capra dell'Aspromonte 1-gen-2010 Foti, F; Scerra, M; Bumbaca, L; Caparra, P; Cilione, C; Giorgi, A; Postorino, S; Scerra, V
Intramuscular fatty acid composition of lambs fed diets containing alternative protein sources 1-gen-2011 Scerra, M; Caparra, P; Foti, F; Cilione, C; Zappia, G; Motta, C; Scerra, V
Influence of stall finishing duration of Italian Merino lambs raised on pasture on intramuscular fatty acid composition 1-gen-2011 Scerra, M; Luciano, G; Caparra, P; Foti, F; Cilione, C; Giorgi, A; Scerra, V
Effect of morning vs. afternoon grazing on intramuscular fatty acid composition in lamb 1-gen-2012 Vasta, V; Pagano, R. I.; Luciano, G; Scerra, M.; Caparra, P; Foti, Francesco; Cilione, C; Biondi, L; Priolo, A; Avondo, M
Stable isotope ratios of blood components and muscle to trace dietary changes in lambs 1-gen-2013 Biondi, L; D'Urso, M G; Vasta, V; Luciano, G; Scerra, M; Priolo, A; Ziller, L; Bontempo, L; Caparra, P; Camin, F
Influence of stall finishing of Podolian young bulls raised on pasture on fatty acid composition and oxidative status of meat 1-gen-2014 Scerra, M; Foti, F; Cilione, C; Chies, L; Scerra, V; Caparra, P
Effect of Only Pasture on Fatty Acid Composition of Cow Milk and Ciminà Caciocavallo Cheese 1-gen-2016 Scerra, M; Chies, L; Caparra, P; Cilione, C; Foti, F
Influence of partial substitution of dietary marine origin feedstuffs by a mixture of extruded pea seed meal and animal origin feedstuffs on fatty acid composition of fillet in sea bass (Dicentrarchus labrax) 1-gen-2016 Scerra, M; Foti, F; Caparra, P; Cilione, C; Violi, L; Lamanna, P; Chies, L
Effects of feeding fresh bergamot (Citrus Bergamia Risso) pulp at up to 35% of dietary dry matter on growth performance and meat quality from lambs 1-gen-2018 Scerra, M; Foti, F; Caparra, P; Cilione, C; Violi, L; Fiammingo, G; D’Agui’, G; Chies, L
The effect of fresh bergamot pulp on fatty acid composition of suckling kids 1-gen-2021 Scerra, Manuel; Foti, Francesco; Caparra, Pasquale; Lanza, Massimiliano; Natalello, Antonio; Cilione, Caterina; Rao, Rosa; D’Aguì, Giovanni; Chies, Luigi
Disposal of bergamot by-products by animal productions 1-gen-2021 Scerra, M.; Rao, R.; Foti, F.; Caparra, P.; Cilione, C.; Chies, L.
Effect of feeding pigs with bergamot by-product on fatty acid composition and oxidative stability of meat and salami 1-gen-2022 Scerra, M; Foti, F; Caparra, P; Cilione, C; Rao, R; Priolo, A; Natalello, A; Luciano, G; Chies, L
Influence of dietary inclusion of exhausted bergamot by-product in pigs on animal performance, fatty acid profile and oxidative stability of meat and meat products 1-gen-2022 Scerra, Manuel; Rao, Rosa; Foti, Francesco; Caparra, Pasquale; Cilione, Caterina; Natalello, Antonio; Biondi, Luisa; Bella, Marco; Chies, Luigi
Influence of almond hulls in lamb diets on animal performance and meat quality 1-gen-2022 Scerra, M; Bognanno, M; Foti, F; Caparra, P; Cilione, C; Mangano, F; Natalello, A; Chies, L
Valorization of Olive Mill Byproducts: Recovery of Biophenol Compounds and Application in Animal Feed 1-gen-2023 Cifuni, G. F.; Claps, S.; Morone, G.; Sepe, L.; Caparra, P.; Benincasa, C.; Pellegrino, M.; Perri, E.
Mostrati risultati da 41 a 60 di 63
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile