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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Bio-morphological and chemical characterization of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) biotypes 1-gen-2004 DE MASTRO, G; Ruta, C; Mincione, Antonio; Poiana, M
Bio-morphological and Chemical Characterization of Rosemary (Rosmarinus officinalis L.) Biotypes. 1-gen-2004 De Mastro, G; Ruta, C; Poiana, Marco; Mincione, Antonio
Biodiesel from tomato seed oil: Transesterification and characterisation of chemical-physical properties 1-gen-2017 Giuffrè, A. M.; Capocasale, M.; Zappia, C.; Poiana, M.
Breadsticks Flavoured with Olives and Onions: One-Year Shelf Life 1-gen-2023 Giuffre, A. M.; Caracciolo, M.; Zappia, C.; Capocasale, M.; Poiana, M.
Brining of different naturally black olives 1-gen-2009 Romeo, F. V.; Piscopo, A; Poiana, Marco
By-products from tomatoes processing: applications to enhance nutritional quality of pasta 1-gen-2016 Padalino, L.; Conte, A.; Sicari, V.; Pellicanò, T. M.; Poiana, M.; Del Nobile, M. A.
Capacità antiossidante dei reflui oleari 1-gen-2008 Piscopo, A.; Giuffre', Angelo Maria; Sicari, Vincenzo; Poiana, Marco
Caratteristiche chimiche e fisiche dei residui delle industrie olearie e agrumarie 1-gen-2004 Poiana, M; Mincione, Antonio; Mincione, B; Sicari, Vincenzo
Caratteristiche fisico-chimiche dell’olio di semi di pomodoro per uso alimentare 1-gen-2015 Giuffre', A. M.; Capocasale, M.; Zappia, C.; Sicari, V.; Pellicano', T. M.; Poiana, M.
Caratteristiche qualitative delle acque di vegetazione 1-gen-2002 Mincione, Antonio; Poiana, M
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  • 3 Libro::3.1 Monografia o trattat... 11
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 5
Autore
  • GIUFFRE', Angelo Maria 90
  • PISCOPO, Amalia Rosa Maria 80
  • SICARI, VINCENZO 64
  • MINCIONE, Antonio 60
  • De Bruno, Alessandra 48
  • CARIDI, Andrea Domenico Maria F. A. 19
  • SIDARI, Rossana 16
  • MAFRICA, Rocco 9
  • FUDA, Salvatore 6
  • GATTUSO, ANTONIO 4
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2024 33
  • 2010 - 2019 80
  • 2000 - 2009 92
  • 1990 - 1999 75
  • 1987 - 1989 7
Editore
  • Laruffa Editore 15
  • Chiriotti Editori 4
  • Aracne 3
  • Artemis 1
  • BrownWalker Press 1
  • CCIAA 1
  • Chiriotti 1
  • Chiriotti Editore, Pinerolo 1
  • Claudio Grenzi 1
  • Euro Fed Lipid 1
Rivista
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Keyword
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  • shelf life 6
  • Antioxidant activity 5
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  • DPPH 4
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  • Olive oil 4
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Lingua
  • eng 148
  • ita 134
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Accesso al fulltext
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