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VALUTAZIONE DELLE PROPRIETÀ FUNZIONALI DEL SUCCO D’ARANCIA PIGMENTATA (CV. TAROCCO) DURANTE LA CONSERVAZIONE 1-gen-2011 Giuffrè, A. M.; Sicari, Vincenzo; Adamo, A. V.; Louadj, L.; Dagostino, M. F.; Piscopo, A.; Poiana, M.
Effect of drying process on almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) Kernel composition 1-gen-2011 Piscopo, A; Romeo, Fv; Poiana, Marco
Effetto delle modalità di conservazione sulle caratteristiche di provole 1-gen-2012 Zappia, A; De Bruno, A; Crucitti, S; Piscopo, A; Poiana, Marco
Valutazione delle proprietà funzionali del succo d’arancia pigmentata (Citrus sinensis cv. Tarocco) durante la conservazione. 1-gen-2012 Poiana, Marco; Sicari, V.; Adamo, A. V.; Louadj, L.; D’Agostino, M. F.; Piscopo, A.; Giuffre', Angelo Maria
Packaging and Storage of Olive Oil 1-gen-2012 Piscopo, A; Poiana, Marco
Apricot Melanoidins Prevent Oxidative Endothelial Cell Death by Counteracting Mitochondrial Oxidation and Membrane Depolarization 1-gen-2012 Cossu, A; Posadino, A M; Giordo, R; Emanueli, C; Sanguinetti, A M; Piscopo, A; Poiana, Marco; Capobianco, G; Piga, A; Pintus, G
Antioxidant activity of olive oil mill wastewater obtained from different thermal treatments 1-gen-2012 Giuffre', A. M.; Sicari, V.; Piscopo, A.; Louadj, L.
Quality evaluation of different typical table olive preparations (cv Nocellara del Belice) 1-gen-2012 Romeo, Fv; Piscopo, A; Mincione, Antonio; Poiana, Marco
Effect of drying, chemical and natural processing methods on black Biancolilla olives 1-gen-2012 Romeo, Fv; Piscopo, A; Poiana, Marco
Effetto di materiali di confezionamento biodegradabili sulle proprietà fisico-chimiche di Provole Calabresi 1-gen-2013 Zappia, A; De Bruno, A; Piscopo, A; Poiana, M
Check of four generations of Saccharomyces cerevisiae for adsorption activity during winemaking 1-gen-2013 Caridi, A.; Cariello, C.; Chirico, A.; De Bruno, A.; De Salvo, E.; Piscopo, A.; Poiana, M.; Punturiero, D.; Sergi, A.; Sidari, R.
Characterization of typical Calabrian eggplant preparations 1-gen-2013 DE BRUNO, A; Zappia, D; Piscopo, A; Poiana, M
Influenza della temperatura di conservazione sulle proprietà funzionali del succo d’arancia pigmentata (Citrus sinensis, cv. Tarocco) 1-gen-2013 Giuffre', A. M.; Sicari, V.; Adamo, A. V.; Louadj, L.; D’Agostino, M. F.; Piscopo, A.; Poiana, M.
ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DI SUCCHI DI FRUTTI ROSSI 1-gen-2013 Piscopo, A; Ripepi, A L; Poiana, Marco
Characterization of four typical calabrian cured meat products: Spicy sausage, soppressata, 'nduja and capocollo 1-gen-2013 Romeo, Fv; Runcio, A; Piscopo, A; Iaccarino, T; Mincione, Antonio; Poiana, Marco
New approach to extend shelf life of Mozzarella cheese using antimicrobial microbes 1-gen-2014 Caridi, A.; De Felice, M. L.; Piscopo, A.; Sidari, R.; Zappia, A.; Poiana, M.
Caratterizzazione di preparazioni tipiche calabresi a base di melanzane 1-gen-2014 De Bruno, A; Zappia, D; Piscopo, A; Poiana, Marco
Antioxidant activity of dried green olives (Carolea cv.) 1-gen-2014 Piscopo, A; De Bruno, A; Zappia, A; Poiana, M
Acidic and saline stresses modify microflora composition of table olives produced by spontaneous fermentation. 1-gen-2015 Caridi, A.; De Bruno, A.; Piscopo, A.; Zappia, A.; Poiana, M.
Pre-selection on skim milk of dairy lactic acid bacteria to improve antioxidant activity and shelf life of cheeses (intervento orale) 1-gen-2015 Caridi, A.; Piscopo, A.; Zappia, A.; Poiana, M.
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