FUDA, Salvatore
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.064
EU - Europa 454
AS - Asia 281
SA - Sud America 44
OC - Oceania 5
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
AF - Africa 1
Totale 1.852
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.050
IT - Italia 193
CN - Cina 109
SG - Singapore 101
FI - Finlandia 70
DE - Germania 50
BR - Brasile 42
LT - Lituania 35
SE - Svezia 25
BE - Belgio 18
KR - Corea 17
CA - Canada 12
NL - Olanda 12
HK - Hong Kong 11
IR - Iran 11
ES - Italia 10
TR - Turchia 9
GB - Regno Unito 8
AT - Austria 5
AU - Australia 5
RO - Romania 5
FR - Francia 4
IE - Irlanda 4
IN - India 4
VN - Vietnam 4
EU - Europa 3
IL - Israele 3
JP - Giappone 3
PL - Polonia 3
CZ - Repubblica Ceca 2
HU - Ungheria 2
SI - Slovenia 2
AL - Albania 1
AM - Armenia 1
BD - Bangladesh 1
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
CO - Colombia 1
JO - Giordania 1
LK - Sri Lanka 1
LV - Lettonia 1
MX - Messico 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
PK - Pakistan 1
PS - Palestinian Territory 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
TH - Thailandia 1
TW - Taiwan 1
TZ - Tanzania 1
UA - Ucraina 1
Totale 1.852
Città #
Chandler 206
New York 89
Ashburn 74
Singapore 74
Boardman 69
Helsinki 68
San Mateo 63
Santa Clara 57
Lawrence 43
Princeton 43
Brasília 42
Shanghai 39
Wilmington 33
Ann Arbor 23
Des Moines 20
Rome 20
Brussels 18
Washington 17
Reggio Calabria 14
Milan 13
Hong Kong 8
Bitonto 7
Los Angeles 7
Norwalk 7
Amsterdam 6
Bologna 6
Pittsburgh 6
Salerno 6
Toronto 6
Zanjan 6
Frankfurt am Main 5
Kocaeli 5
Ottawa 5
Cedar Knolls 4
Dalmine 4
Dublin 4
Falls Church 4
San Francisco 4
Vienna 4
Andover 3
Beijing 3
Berlin 3
Dallas 3
Las Vegas 3
Leawood 3
Lucca 3
Macerata 3
Redmond 3
Seattle 3
Warsaw 3
Agrate Brianza 2
Camposanto 2
Casalpusterlengo 2
Castrolibero 2
Central 2
Chicago 2
Como 2
Cremona 2
Delhi 2
Dong Ket 2
Dottingen 2
Durham 2
Falkenstein 2
Granada 2
Hanoi 2
Imbersago 2
Izola 2
Kunming 2
Marina Di Gioiosa Jonica 2
Melbourne 2
Messina 2
Modena 2
Napoli 2
Newark 2
Prague 2
Redwood City 2
Rho 2
Santa Lucia di Piave 2
Scilla 2
Spezzano Della Sila 2
Sydney 2
Tel Aviv 2
Tokyo 2
Tortona 2
Villamagna 2
Albacete 1
Almere Stad 1
Amman 1
Augusta 1
Bandar Seri Begawan 1
Belgrade 1
Bonndorf 1
Budapest 1
Cardito 1
Changsha 1
Changzhou 1
Clifton 1
Colombo 1
Cormeilles-en-Parisis 1
Edinburgh 1
Totale 1.247
Nome #
Ocratossina a e aflatossine in radici di liquirizia e nei prodotti derivati 123
E-Nose aroma profiling of southern Italy and foreign Licorice Roots (Glycyrrhiza Glabra L.). 93
Non-destructive flavour evaluation of red onion (Allium cepa L.) Ecotypes: An electronic-nose-based approach 79
Assessment of mycotoxins co-occurrence in Italian dried figs and in dried figs-based products 76
Arricchimento in bioproteine degli scarti della lavorazione della ginestra 55
Quality and nutritional composition of dried figs: a traditional Calabria region (Italy) product 49
Antifugal activity of different chemotypes of Origanum heracleoticum L. and thymus capitatus L. essential oils from wild populations of Southern Calabria (Italy) against Botrytis cinerea 49
Selection of Saccharomyces sensu stricto for mead production 49
High-Performance Anion Exchange Chromatography with Pulsed Amperometric Detection (HPAEC-PAD) and Chemometrics for Geographical and Floral Authentication of Honeys from Southern Italy (Calabria region) 48
Il residuo di pesticidi fosforganici negli oli di olva vergini calabresi 47
IL BERGAMOTTO"GLORIA LEMONUN,FRUCTUS INTER OMNES NOBILISSIMUS" 46
Caratterizzazione dei vini passiti calabresi “prime osservazioni” 45
AUMENTO DEL TENORE IN ACIDI DEL VINO ROSSO DI BIVONGI PER VIE FERMENTATIVA 44
Genetic diversity and nutritional quality of common white bean(Phaseolus vulgaris L.) ‘Zicca janca’ from Calabria. 44
IL RESIDUO DI PESTICIDI FOSFORGANICI NEGLI OLI DI OLIVA VERGINI CALABRESI 43
Aumento del tenore in acidi del vino rosso di Bivongi per via fermentativa. 43
SELECTION OF SACCHAROMYCES SENSU STRICTU FOR MEAD PRODUCTION 42
. Development of analytical method for determination of free amino acids in honey using by solid-phase extraction clean-up coupled to ultra-high-pressure liquid chromatography-tandem mass spectrometry. 41
Development of Calabria honey aroma fingerprintings for a innovative Track&Trace bio-platform 41
INDIVIDUAZIONE E PRIMA CARATTERIZZAZIONE DI LIEVITI AD ALTO POTERE FERMENTATIVO 39
Design and Encoding of Tool for Crop Traceability by using genetic (EST-SSR) and metabolomic markers: Durum wheat of South Italy. 39
Impiego del naso elettronico per la valutazione della qualità di aromi ed aromatizzanti 38
Nutriceutical Compounds of Tropea Red Onion 37
RICERCHE SUI MIELI COMMERCIALIZZATI IN ITALIA 36
The potential of e-nose aroma profiling for identifying the geographical origin of licorice (Glycyrrhiza glabra L.) roots 36
RICERCHE SUI VINI DELL CALABRIA.NOTA 1 LA PRODUZIONE ENOLOGICA DELLA PROVINCIA DI REGGIO CALABRIA 35
Indagine sulla flora officinale della Calabria 34
Fingerprinting of honey by DNA Barcoding, sensoromic tools and floral Markers by using Solid-Phase Microextraction and Gas Chromatography-Mass Spectrometry. 34
Mycotoxins contamination in dried figs and their by-products 32
CHEMICAL COMPOSITION OF GENET CONCRETE AROMATIC FRACTION PRODUCED IN CALABRIA,SOUTHERN ITALY 32
Ochratoxin A contamination in “passito” wines of Calabria 31
L'OLIO DI AVOCADO.ESTRAZIONE DELLA POLPA DEI FRUTTI CV FUERTE PRODOTTI NEL MEZZOGIORNO D'ITALIA CON L'IMPIEGO DI DIVERSI FURMULATI ENZIMATICI 31
"RADIX DULCIS"(GLYCIRRHIZIA GLABRA L.):USI E VIRTù 30
I VINI PASSITI CALABRESI:PROBLEMI E PROSPETTIVE 29
LE CONTAMINAZIONI DA MICOTOSSINE NEI VINI PASSITI CALABRESI 28
INDIGINE SULLE SPECIE DEL GENERE VITEX DI INTERESSE FARMACOLOGICO CON PARTICOLARE ATTENZIONE ALLA SPECIE MEDITERRANEA "VITEX AGNUS-CASTUS L." 28
LA GINESTRA:ESSENZA DIMENTICATA 28
I PRODOTTI TIPICI CASEARI DEL MEZZOGIORNO.CARATTERIZZAZIONE ANALITICA E COMPOSITIVA 28
UNA TRADIZIONE IL "MUSULUPU" 28
Preliminary investigation on “Fragolino” a Citrus fruit from Calabria region: Antioxidant activity and Anti-inflammatory potential 23
A Predictive Model to Correlate Amino Acids and Aromatic Compounds in Calabrian Honeys 20
L’utilizzo dell’E-nose e dell’SPME/GC/MS per la valutazione della qualita’ e l’autenticazione del miele 20
La menta piperita 20
Studio delle caratteristiche compositive e aromatiche dei vini passiti calabresi 19
MUSULUPU 18
Feasibility study on the potential of e-tongue in craft beer discrimination and nutracuetical description 17
Craft beer’s volatilome fingerprinting by headspace solid-phase microextraction and gas chromatography-quadrupole time-of- flight mass spectrometry (HS-SPME-GC-QTOF/MS) 14
null 11
null 8
UHPLC-PAD Protocol for the Simultaneous Identification of Polyphenols and Bitter Acids: Organoleptic and Nutraceutical Fingerprinting of Bergamot-Flavored Craft Beer 6
Totale 1.886
Categoria #
all - tutte 14.280
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 14.280


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202096 0 0 0 0 0 1 20 17 10 20 7 21
2020/202156 18 0 7 2 4 6 3 1 4 8 1 2
2021/2022246 1 1 66 27 7 7 5 29 13 1 30 59
2022/2023529 83 14 21 64 73 83 0 50 87 7 34 13
2023/2024581 26 31 67 15 39 140 40 14 12 65 76 56
2024/2025378 19 22 78 30 168 61 0 0 0 0 0 0
Totale 1.886