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Ochratoxin A removal during winemaking
2006-01-01 Caridi, A.; Galvano, F.; Tafuri, A.; Ritieni, A.
HPLC determination of phenolics adsorbed on yeasts
2006-01-01 Rizzo, M.; Ventrice, D.; Varone, M. A.; Sidari, R.; Caridi, A.
In-vitro screening of Saccharomyces strains for ochratoxin A removal from liquid medium
2006-01-01 Caridi, A.; Galvano, F.; Tafuri, A.; Ritieni, A.
Enological functions of parietal yeast mannoproteins
2006-01-01 Caridi, A.
New perspectives in safety and quality enhancement of wine through selection of yeasts based on the parietal adsorption activity (intervento orale)
2006-01-01 Caridi, A.
Physico-chemical and hygienic characteristics of the Calabrian raw milk cheese Caprino d’Aspromonte
2007-01-01 Micari, P; Sarullo, V; Sidari, R; Caridi, A
New perspectives in safety and quality enhancement of wine through selection of yeasts based on the parietal adsorption activity
2007-01-01 Caridi, A.
Miglioramento della salubrità dei vini mediante impiego di lieviti selezionati per la diversa attività adsorbente
2007-01-01 Caridi, A.; Sidari, R.
Interazione tra lieviti selezionati e costituenti polifenolici delle uve a bacca nera per il miglioramento della qualità dei vini (intervento orale)
2007-01-01 Sidari, R.; Caridi, A.
Ruolo dei lieviti selezionati nel potenziamento della salubrità, qualità e stabilità dei vini (intervento orale)
2007-01-01 Caridi, A.
Wine colour adsorption phenotype: an inheritable quantitative trait loci of yeasts
2007-01-01 Caridi, A; Sidari, R; Solieri, L; Cufari, A; Giudici, P
Miglioramento della salubrità dei vini mediante impiego di lieviti selezionati per la diversa attività adsorbente
2007-01-01 Caridi, A; Sidari, Rossana
Evolution during wine aging of colour and tannin differences induced by wine starters
2007-01-01 Sidari, R.; Postorino, S.; Caparello, A.; Caridi, A.
La selezione dei lieviti per il potenziamento della salubrità dei vini
2007-01-01 Caridi, A; Sidari, Rossana
Atti della giornata di studio su: “Prospettive di innovazione per il potenziamento del comparto vitivinicolo calabrese”
2008-01-01 Caridi, A.; Caridi, Andrea Domenico Maria F. A.
Selection of Saccharomyces Sensu Stricto able to produce high quality fruit wines
2008-01-01 SCHWAN FREITAS, R.; Dias, D. R.; Duarte, W. F.; Caridi, A.
Viability of commercial wine yeasts during freezer storage in glycerol-based media
2008-01-01 Sidari, R.; Caridi, A.
Ochratoxin A adsorption phenotype: an inheritable yeast trait
2008-01-01 Caridi, A.; Sidari, R.; Pulvirenti, A.; Meca, G.; Ritieni, A.
Validation of a method for assessing the ability of wine yeasts to adsorb grape pigments
2008-01-01 Caridi, A.
Chapter 7. Safety and healthiness enhancement of red wines by selected microbial starters
2009-01-01 Caridi, A.; Sidari, R.
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