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Cinetica di crescita e attività fermentativa di ceppi di Schizosaccharomyces. Influenza della temperatura e della concentrazione zuccherina. 1-gen-1999 Caridi, A.
New starters for winemaking of musts from dried grapes 1-gen-1999 Caridi, A.; Cufari, A.; Randazzo, C.
Isolamento e prima caratterizzazione di lieviti termotolleranti per uso enologico. 1-gen-1999 Caridi, A.; Crucitti, P.; Ramondino, D.; Santagati, E.; Audino, P.
Winemaking of musts at high osmotic strength by thermotolerant yeasts 1-gen-1999 Caridi, A.; Crucitti, P.; Ramondino, D.
Influence of dairy Penicillium spp. on nutrient content of citrus fruit peel 1-gen-1999 Scerra, V; Caridi, A; Foti, F; Sinatra, M C
Changes in nutrient content of sweet pepper waste after colonisation by dairy Penicillium 1-gen-1999 Caridi, A; Foti, F; Sinatra, M C; Colacino, T; Scerra, Vincenzo
Selection of Saccharomyces sensu stricto for mead production 1-gen-1999 Caridi, A.; Fuda, Salvatore.; Postorino, S.; Russo, Mariateresa.; Sidari, R.
Uso de levaduras con alto poder estabilizante en la producción de vinos "biológicos" 1-gen-2000 Corte, V.; Caridi, A.; Giacosa, F.; Genova, R.; Zambonelli, C.
Utilization of protectants to minimize abnormal winemaking performance due to reaction to stressors 1-gen-2000 Caridi, A.
Alimentazione dell’agnellone con pastazzo di agrumi colonizzato da Penicillium camemberti ed insilato con paglia: 1. Influenza sull’accrescimento e sulla qualità della carcassa 1-gen-2000 Caparra, Pasquale; Caridi, A; Colacino, T; Micari, P; Scerra, V; Foti, Francesco
Changes in chemical composition during the colonisation of citrus pulps by a dairy Penicillium roqueforti strain 1-gen-2000 Scerra, V.; Caridi, A.; Foti, F.; Sinatra, MARIA CONCETTA; Caparra, P.
Pecorino del Poro e Caprino d’Aspromonte: caratterizzazione chimica e di coagulazione del latte ed evoluzione della microflora durante la maturazione del formaggio 1-gen-2001 Micari, P; Caridi, A; Colacino, T; Ramondino, D; Caparra, Pasquale; Foti, F
Lactobacillus paracasei subsp. paracasei strains can increase the safety of artisanal cheeses made from raw milk (intervento orale) 1-gen-2002 Caridi, A.
Capacità di taluni lieviti di reintegrare gli acidi fissi di mosti a basso grado di acidità. Verifica in vinificazione su grandi volumi. 1-gen-2002 Corte, V.; Ragusa, M.; Caridi, A.; Cufari, A.
Isolation and clonal pre-selection of enological Saccharomyces 1-gen-2002 Caridi, A.; Cufari, A.; Ramondino, D.
Characteristics of goat milk produced in the Aspromonte massif (Calabria, Italy) 1-gen-2002 Micari, P.; Caridi, A.; Colacino, T.; Foti, F.; Ramondino, D.
Physicochemical, microbiological and coagulating properties of ewe’s milk produced on the Calabrian Mount Poro plateau 1-gen-2002 Micari, P; Caridi, A; Colacino, T; Caparra, P; Cufari, A
Protective agents used to reverse the metabolic changes induced in wine yeasts by concomitant osmotic and thermal stress 1-gen-2002 Caridi, A.
Winemaking from Gaglioppo grapes with hybrid strains of Saccharomyces 1-gen-2002 Caridi, A.; Cufari, A.; Ramondino, D.
Selection of Escherichia coli-inhibiting strains of Lactobacillus paracasei subsp. paracasei 1-gen-2002 Caridi, A.
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