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Cinetica di crescita e attività fermentativa di ceppi di Schizosaccharomyces. Influenza della temperatura e della concentrazione zuccherina.
1999-01-01 Caridi, A.
New starters for winemaking of musts from dried grapes
1999-01-01 Caridi, A.; Cufari, A.; Randazzo, C.
Isolamento e prima caratterizzazione di lieviti termotolleranti per uso enologico.
1999-01-01 Caridi, A.; Crucitti, P.; Ramondino, D.; Santagati, E.; Audino, P.
Winemaking of musts at high osmotic strength by thermotolerant yeasts
1999-01-01 Caridi, A.; Crucitti, P.; Ramondino, D.
Influence of dairy Penicillium spp. on nutrient content of citrus fruit peel
1999-01-01 Scerra, V; Caridi, A; Foti, F; Sinatra, M C
Changes in nutrient content of sweet pepper waste after colonisation by dairy Penicillium
1999-01-01 Caridi, A; Foti, F; Sinatra, M C; Colacino, T; Scerra, Vincenzo
Selection of Saccharomyces sensu stricto for mead production
1999-01-01 Caridi, A.; Fuda, Salvatore.; Postorino, S.; Russo, Mariateresa.; Sidari, R.
Uso de levaduras con alto poder estabilizante en la producción de vinos "biológicos"
2000-01-01 Corte, V.; Caridi, A.; Giacosa, F.; Genova, R.; Zambonelli, C.
Utilization of protectants to minimize abnormal winemaking performance due to reaction to stressors
2000-01-01 Caridi, A.
Alimentazione dell’agnellone con pastazzo di agrumi colonizzato da Penicillium camemberti ed insilato con paglia: 1. Influenza sull’accrescimento e sulla qualità della carcassa
2000-01-01 Caparra, Pasquale; Caridi, A; Colacino, T; Micari, P; Scerra, V; Foti, Francesco
Changes in chemical composition during the colonisation of citrus pulps by a dairy Penicillium roqueforti strain
2000-01-01 Scerra, V.; Caridi, A.; Foti, F.; Sinatra, MARIA CONCETTA; Caparra, P.
Pecorino del Poro e Caprino d’Aspromonte: caratterizzazione chimica e di coagulazione del latte ed evoluzione della microflora durante la maturazione del formaggio
2001-01-01 Micari, P; Caridi, A; Colacino, T; Ramondino, D; Caparra, Pasquale; Foti, F
Lactobacillus paracasei subsp. paracasei strains can increase the safety of artisanal cheeses made from raw milk (intervento orale)
2002-01-01 Caridi, A.
Capacità di taluni lieviti di reintegrare gli acidi fissi di mosti a basso grado di acidità. Verifica in vinificazione su grandi volumi.
2002-01-01 Corte, V.; Ragusa, M.; Caridi, A.; Cufari, A.
Isolation and clonal pre-selection of enological Saccharomyces
2002-01-01 Caridi, A.; Cufari, A.; Ramondino, D.
Characteristics of goat milk produced in the Aspromonte massif (Calabria, Italy)
2002-01-01 Micari, P.; Caridi, A.; Colacino, T.; Foti, F.; Ramondino, D.
Physicochemical, microbiological and coagulating properties of ewe’s milk produced on the Calabrian Mount Poro plateau
2002-01-01 Micari, P; Caridi, A; Colacino, T; Caparra, P; Cufari, A
Protective agents used to reverse the metabolic changes induced in wine yeasts by concomitant osmotic and thermal stress
2002-01-01 Caridi, A.
Winemaking from Gaglioppo grapes with hybrid strains of Saccharomyces
2002-01-01 Caridi, A.; Cufari, A.; Ramondino, D.
Selection of Escherichia coli-inhibiting strains of Lactobacillus paracasei subsp. paracasei
2002-01-01 Caridi, A.
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