POIANA, MARCO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.518
EU - Europa 1.916
AS - Asia 742
SA - Sud America 266
OC - Oceania 36
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 27
AF - Africa 13
Totale 8.518
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.468
IT - Italia 573
DE - Germania 313
FI - Finlandia 309
SG - Singapore 267
BR - Brasile 258
SE - Svezia 175
CN - Cina 111
TR - Turchia 91
LT - Lituania 81
GB - Regno Unito 73
BE - Belgio 60
RU - Federazione Russa 57
HK - Hong Kong 52
CA - Canada 45
IN - India 40
IR - Iran 39
KR - Corea 38
AU - Australia 35
FR - Francia 33
RO - Romania 30
VN - Vietnam 30
JP - Giappone 29
EU - Europa 26
CH - Svizzera 22
CZ - Repubblica Ceca 21
PT - Portogallo 17
NL - Olanda 15
PL - Polonia 15
ES - Italia 14
UA - Ucraina 14
AT - Austria 13
EE - Estonia 12
IE - Irlanda 11
BG - Bulgaria 7
PK - Pakistan 7
IL - Israele 6
MD - Moldavia 6
AL - Albania 5
CL - Cile 5
DK - Danimarca 5
GR - Grecia 5
RS - Serbia 5
HU - Ungheria 4
TW - Taiwan 4
AZ - Azerbaigian 3
BN - Brunei Darussalam 3
HR - Croazia 3
NG - Nigeria 3
SI - Slovenia 3
TH - Thailandia 3
BY - Bielorussia 2
KW - Kuwait 2
LU - Lussemburgo 2
LV - Lettonia 2
MA - Marocco 2
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 2
MT - Malta 2
PA - Panama 2
SA - Arabia Saudita 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
ZA - Sudafrica 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AF - Afghanistan, Repubblica islamica di 1
AM - Armenia 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BD - Bangladesh 1
BS - Bahamas 1
CO - Colombia 1
DZ - Algeria 1
EC - Ecuador 1
EG - Egitto 1
GH - Ghana 1
ID - Indonesia 1
IM - Isola di Man 1
IQ - Iraq 1
IS - Islanda 1
JM - Giamaica 1
KZ - Kazakistan 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LI - Liechtenstein 1
LK - Sri Lanka 1
MN - Mongolia 1
MX - Messico 1
NO - Norvegia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
OM - Oman 1
PE - Perù 1
PH - Filippine 1
SL - Sierra Leone 1
TN - Tunisia 1
UG - Uganda 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 8.518
Città #
Chandler 1.531
San Mateo 465
Helsinki 309
Lawrence 272
Princeton 272
Ashburn 265
Brasília 251
Wilmington 213
Des Moines 188
New York 175
Singapore 172
Reggio Calabria 167
Ann Arbor 157
Boardman 96
Kocaeli 77
Pittsburgh 69
Brussels 60
Saratov 50
Seattle 48
Norwalk 47
Hong Kong 45
Los Angeles 30
Marina Di Gioiosa Jonica 30
Dong Ket 29
Cedar Knolls 28
Andover 26
Edinburgh 26
Redwood City 25
Tokyo 23
Toronto 20
Zanjan 20
Chicago 19
Zurich 19
Redmond 18
Rome 18
San Francisco 18
Prague 17
Traverse City 17
Bonndorf 15
Aprilia 14
Warsaw 14
Catania 13
Leawood 13
Melbourne 13
Sacramento 12
Tallinn 12
Amsterdam 11
Dublin 11
Falls Church 11
Madrid 11
Tappahannock 11
Frankfurt am Main 10
Gelsenkirchen 10
Horia 10
Lamézia 10
Sydney 10
Vienna 10
Canberra 9
Castelo Branco 9
Dallas 9
Falkenstein 9
Montreal 9
Paris 9
Pune 9
Shenzhen 8
Valenza 8
Winnipeg 8
Gunzenhausen 7
Henderson 7
London 7
Milan 7
Washington 7
Mumbai 6
Ronchis 6
Sofia 6
Stockholm 6
Athens 5
Belgrade 5
Chisinau 5
Copenhagen 5
Fairfield 5
Mainz 5
Penafiel 5
Tirana 5
Esslingen am Neckar 4
Hyderabad 4
Izmir 4
Kashan 4
Kyiv 4
Manchester 4
Napoli 4
Phoenix 4
Santiago 4
Seoul 4
São Paulo 4
Wool 4
Baku 3
Bandar Seri Begawan 3
Bari 3
Berlin 3
Totale 5.779
Nome #
Shelf-life of almond pastry cookies with different types of packaging and levels of temperature 112
Packaging and storage condition affect the physicochemical properties of red raspberries (Rubus idaeus L., cv. Erika) 84
Vinegar production to valorise Citrus bergamia by-products. 63
Characterization of monovarietal olive oils obtained from mills of Calabria region (Southern Italy) 62
Physical chemical properties and antioxidant capacities of grapefruit juice (Citrus paradisi) extracted from two different varieties 62
Ricerche sugli oli vergini calabresi. Influenza delle fitopatie sulle caratteristiche qualitative degli oli. Nota I – Effetti diretti degli attacchi di Antracnosi 62
The effects of harvesting on phenolic compounds and fatty acids content in virgin olive oil (cv Roggianella) 56
Antimicrobial effect of some essential oils 55
Use of biodegradable materials as alternative packaging of typical Calabrian Provola cheese 54
Pre-selection on skim milk of dairy lactic acid bacteria to improve antioxidant activity and shelf life of cheeses 54
Data on some qualitative parameters of Carolea olive oils obtained in different areas of Calabria (Southern Italy) 54
Evaluation of Aloe arborescens gel as new coating to maintain the organoleptic and functional properties of strawberry (Fragaria × ananassa cv. Cadonga) fruits 53
Evaluation of enrichment with antioxidants from olive oil mill wastes in hydrophilic model system 53
Biodiesel from tomato seed oil: Transesterification and characterisation of chemical-physical properties 52
Antioxidant activity of dried green olives (Carolea cv.) 50
Influenza della temperatura di conservazione sulle proprietà funzionali del succo d’arancia pigmentata (Citrus sinensis, cv. Tarocco) 49
Influence of high temperature and duration of heating on the sunflower seed oil properties for food use and bio-diesel production 49
Effect of the Harvesting Time on the Quality of Olive Oils Produced in Calabria. 49
Effect of olive storage temperature on the quality of Carolea and Ottobratica oils 49
Bio-morphological and chemical characterization of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) biotypes 48
Brining of different naturally black olives 47
Test of four generations of Saccharomyces cerevisiae concerning their effect on antioxidant phenolic compounds in wine 46
Antioxidant activity shown by olive pomace extracts 46
Selected yeasts to enhance phenolic content and quality in red wine from low pigmented grapes 45
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota XI - Contributo alla caratterizzazione dell'olio estratto dalle olive della cultivar Leccino coltivata nella provincia di Reggio Calabria 45
Effect of fermentation on total phenolic content and antioxidant activity of sourdough from Calabria (Italy) 45
Caratterizzazione e valutazione della capacità antiossidante della frazione fenolica delle acque di vegetazione prodotte dalla lavorazione delle olive. Valorizzazione delle acque reflue e dei sottoprodotti dell'industria olearia e agrumaria 45
Tomato seed oil for biodiesel production. 45
Antioxidant quantification in different portions obtained during olive oil extraction process in an olive oil press mill 45
Physico-chemical properties of tomato seed oil (Solanum lycopersicum L.) for biodiesel production 44
Osservazioni sull'olio essenziale di ecotipi di Salvia officinalis L. presenti in Calabria. Influenza dell'epoca di raccolta sulla composizione 43
Volatile profiles of extra virgin olive oil, olive pomace oil, soybean oil and palm oil in different heating conditions 43
Ketimines from Ketones and Ammonia 43
Caratteristiche fisico-chimiche dell’olio di semi di pomodoro per uso alimentare 43
A Comparison between the Chemical Composition of the Oil Solvent Extract and Supercritical Carbon Dioxide Extract of Citrus medica cv. Diamante 43
A comparison between the chimica composition of the oil, solvent extract and supercritical carbon dioxide extract of Citrus medica cv. Diamante 43
Ability of commercially available lactobacillus strains as starter in brining and debittering of table olives 42
Apricot Melanoidins Prevent Oxidative Endothelial Cell Death by Counteracting Mitochondrial Oxidation and Membrane Depolarization 42
Valutazione delle proprietà funzionali del succo d’arancia pigmentata (Citrus sinensis cv. Tarocco) durante la conservazione. 42
Protective effect of vegetal extracts against acidic and alcoholic stress in wine yeasts 42
Effetto di materiali di confezionamento biodegradabili sulle proprietà fisico-chimiche di Provole Calabresi 42
Alcoholic Extracts Composition from Lemon Fruits of the Amalfi-Sorrento Peninsula 41
Estrazione dell’Essenza di Bergamotto con CO2 Supercritica 41
Caratterizzazione e valutazione della capacità antiossidante della frazione fenolica delle acque di vegetazione prodotte dalla lavorazione delle olive 41
Functional Pasta with Tomato By-product as a Source of Antioxidant Compounds and Dietary Fibre 41
Il residuo di pesticidi fosforganici negli oli di olva vergini calabresi 41
Effect of heating on chemical parameters of extra virgin olive oil, pomace olive oil, soybean oil and palm oil. 40
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota XI. Contributo alla caratterizzazione dell’olio estratto dalle olive della cv Leccino coltivata in Provincia di Reggio Calabria 40
Effect of drying temperature on polyphenolic content and antioxidant activity of apricots 40
Drying performance of five Italian apricot cultivars 40
Check of four generations of Saccharomyces cerevisiae for adsorption activity during winemaking 40
Caratteristiche chimiche e fisiche dei residui delle industrie olearie e agrumarie 40
Acidic and saline stresses modify microflora composition of table olives produced by spontaneous fermentation. 40
Qualitative evaluation of fermented olives grown in Southern Italy (cvs. Carolea, Grossa of Gerace and Nocellara Messinese) 40
Effect of packaging materials on the quality of kiwifruits (Actinidia deliciosa cv. Hayward) 40
L’Olio di Avocado. Evoluzione dei Costituenti della Frazione Lipidica nel Corso della Maturazione dei Frutti di alcune Cultivar Allevate nel Mezzogiorno d’Italia 39
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota V. Contributo alla caratterizzazione dell'olio estratto dalle olive della cv Coratina, coltivata in Calabria 39
Capacità antiossidante dei reflui oleari 39
Ricerche sugli oli di oliva vergini nazionali. Aspetti merceologici della produzione degli oli ottenuti nel basso Lazio (annate 1997-1998 e 1999-2000) 39
Fatty acids evolution and composition of olive oils extracted from different olive cultivars grown in Calabrian area 39
Effect of fermentation on total phenolic content and antioxidant activity of sourdough from Calabria (Italy) 39
Oxidative Stability of Bakery Products stored in different Packaging Films at Room Temperature 39
IL RESIDUO DI PESTICIDI FOSFORGANICI NEGLI OLI DI OLIVA VERGINI CALABRESI 39
Caratterizzazione dei vini passiti calabresi 39
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota X - Contributo alla caratterizzazione dell'olio estratto dalle olive della cultivar Nociara in Calabria 38
Effects of post-fermentation processing on the stabilisation of naturally fermented green table olives (cv Nocellara etnea) 38
Composition en stérols des huiles extraites d'olives de cultivars de la province de Reggio Calabria (Sud d'Italie) | [Sterol composition of oils extracted from olives cultivars of the province of Reggio Calabria (South of Italy)] 38
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota VII. Contributo alla caratterizzazione dell’olio estratto da olive della cv Cassanese coltivata in Provincia di Reggio Calabria 38
Effect of Some Essential Oils as Natural Food Preservatives on Commercial Grated Carrots 38
Innovative analytical protocol to pre-select lactic acid bacteria able to control table olive production. 38
Caratterizzazione dei vini passiti calabresi “prime osservazioni” 38
Effects of phenolic enrichment on vitamin C and antioxidant activity of commercial orange juice 38
Strong Solvent and pH Dependence in the Photolysis of Diphenylmethaneimine 37
Use of orange by-products (dry peel) as an alternative gelling agent for marmalade production: Evaluation of antioxidant activity and inhibition of HMF formation during different storage temperature 37
New approach to extend shelf life of Mozzarella cheese using antimicrobial microbes 37
I chemio tipi di origano spontaneo dell’areale di Reggio Calabria: Aspetti Tecnologici 37
By-products from tomatoes processing: applications to enhance nutritional quality of pasta 37
La produzione delle cv Ottobratica e Roggianella coltivate nella provincia di Reggio Calabria 37
Influence of Light Exposure during Cold Storage of Minimally Processed Vegetables (Valeriana sp.) 37
Aspetti qualitativi della produzione olearia in Calabria. Situazione attuale e prospettive 37
A phenol-enriched sunflower oil by olive mill waste water: monitoring of its stability 37
Addition of Orange by-products (dry peel) in Orange Jam: Evaluation of Physicochemical Characteristics, Bioactive Compounds and Antioxidant Activity 37
Optimizing the supercritical fluid extraction process of bioactive compounds from processed tomato skin by-products 36
Nucleophilic Substitution in Diphenylmethyl derivatives. II. Methanolysis of Substituents of Diphenylacetic Acid and its Derivatives 36
Direct effects of an olive anthracnosis variant on oil quality in Calabria virgin olive oils 36
Fermentation of must from black grapes: wine starter role in natural antioxidant power evolution 36
L'Olio di Semi di Anona (Annona Cherimola, Mill.). Studio della Frazione Acidica e Sterolica 36
SUPERCRITICAL CARBON DIOXIDE (SC-CO2) EXTRACTION OF FLAVEDO GRAPEFRUIT 36
ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DI SUCCHI DI FRUTTI ROSSI 36
Ricerche sui componenti minori degli oli di oliva vergini prodotti nel Mezzogiorno d'Italia. Nota 1 - Contributo alla conoscenza del contenuto in cere negli oli calabresi 36
Integrated Study of Qualitative Olive and Oil Production from Three Important Varieties Grown in Calabria (Southern Italy) 36
Comparative analysis of chemical composition, antioxidant and anti-proliferative activities of Italian Vitis vinifera by-products for a sustainable agro-industry 36
Effect of Agronomical and Technological Treatments to Obtain Selenium-Fortified Table Olives 36
Valorization of ‘Rossa di Tropea’ Onion Waste through Green Recovery Techniques of Antioxidant Compounds 36
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota VI. Contributo alla caratterizzazione dell’olio estratto da olive della cv Geracese 35
Ricerche sui Mieli Commercializzati in Italia: la Componente Minerale 35
Sensing Properties of Indium, Tin and Zinc Oxides for Hexanal Detection 35
Caratterizzazione di preparazioni tipiche calabresi a base di melanzane 35
Quality evaluation of different typical table olive preparations (cv Nocellara del Belice) 35
Effetti della stabilizzazione termica su olive verdi da tavola fermentate al naturale 35
Totale 4.323
Categoria #
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Totale 73.512


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020536 0 0 0 0 0 43 94 78 37 56 40 188
2020/2021684 73 10 83 23 105 42 32 38 118 104 11 45
2021/20221.598 21 4 486 190 32 24 76 213 83 24 122 323
2022/20233.756 547 122 54 560 422 726 15 358 558 97 253 44
2023/20242.304 137 180 275 34 168 384 132 134 47 110 417 286
2024/202558 58 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 8.936