GIUFFRE', Angelo Maria
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 4.180
EU - Europa 1.665
AS - Asia 1.026
SA - Sud America 196
OC - Oceania 28
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 20
AF - Africa 15
Totale 7.130
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.139
IT - Italia 692
SG - Singapore 495
CN - Cina 296
DE - Germania 226
FI - Finlandia 198
BR - Brasile 184
LT - Lituania 142
SE - Svezia 120
TR - Turchia 60
GB - Regno Unito 47
CA - Canada 39
BE - Belgio 31
HK - Hong Kong 31
IN - India 30
FR - Francia 28
AU - Australia 26
VN - Vietnam 24
KR - Corea 23
NL - Olanda 20
EU - Europa 19
RO - Romania 19
IR - Iran 18
CZ - Repubblica Ceca 17
IE - Irlanda 15
JP - Giappone 15
AT - Austria 14
PL - Polonia 11
RU - Federazione Russa 10
CH - Svizzera 9
GR - Grecia 7
ES - Italia 6
HU - Ungheria 6
MD - Moldavia 6
BG - Bulgaria 5
EE - Estonia 5
PK - Pakistan 5
UA - Ucraina 5
DK - Danimarca 4
ID - Indonesia 4
MA - Marocco 4
TW - Taiwan 4
AR - Argentina 3
AZ - Azerbaigian 3
LU - Lussemburgo 3
PE - Perù 3
RS - Serbia 3
TH - Thailandia 3
AL - Albania 2
CI - Costa d'Avorio 2
CO - Colombia 2
HR - Croazia 2
IL - Israele 2
LV - Lettonia 2
NG - Nigeria 2
NO - Norvegia 2
NZ - Nuova Zelanda 2
OM - Oman 2
PT - Portogallo 2
SI - Slovenia 2
TN - Tunisia 2
ZA - Sudafrica 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AF - Afghanistan, Repubblica islamica di 1
AM - Armenia 1
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
BY - Bielorussia 1
CL - Cile 1
EC - Ecuador 1
EG - Egitto 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
IM - Isola di Man 1
JM - Giamaica 1
KW - Kuwait 1
KZ - Kazakistan 1
MN - Mongolia 1
MT - Malta 1
MY - Malesia 1
PA - Panama 1
PH - Filippine 1
SA - Arabia Saudita 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SL - Sierra Leone 1
VE - Venezuela 1
Totale 7.130
Città #
Chandler 939
Singapore 351
San Mateo 308
Boardman 264
Santa Clara 260
Helsinki 197
Reggio Calabria 185
Brasília 180
Lawrence 174
Princeton 174
Wilmington 156
Shanghai 154
Des Moines 128
Ashburn 123
New York 122
Ann Arbor 116
Kocaeli 50
Pittsburgh 50
Norwalk 37
Dallas 36
Brussels 30
Hong Kong 29
Rome 28
Marina Di Gioiosa Jonica 27
Seattle 26
Los Angeles 25
Falls Church 23
Cedar Knolls 21
Dong Ket 21
Toronto 21
Edinburgh 18
Milan 17
San Francisco 17
Andover 14
Aprilia 14
Bonndorf 14
Frankfurt am Main 14
Prague 14
Redmond 14
Tokyo 14
Traverse City 14
Vienna 14
Amsterdam 13
Dublin 13
Chicago 12
Redwood City 12
Melbourne 11
Leawood 10
Shenzhen 10
Warsaw 9
Horia 7
Massa 7
Pune 7
Zanjan 7
Canberra 6
Castelletto sopra Ticino 6
Florence 6
Henderson 6
Palermo 6
Paris 6
Vicenza 6
Zurich 6
Bergamo 5
Chisinau 5
Fairfield 5
Gelsenkirchen 5
Guangzhou 5
Hyderabad 5
Messina 5
Sacramento 5
Tallinn 5
Angri 4
Athens 4
Caccuri 4
Chennai 4
Copenhagen 4
Kyiv 4
Montreal 4
Napoli 4
Ottawa 4
San Vittore Olona 4
Siena 4
Sofia 4
St Louis 4
Sydney 4
Washington 4
Winnipeg 4
Augusta 3
Baku 3
Belgrade 3
Bologna 3
Catania 3
Cetraro 3
Chengdu 3
Dottingen 3
Haikou 3
Hamburg 3
Hanoi 3
Imbersago 3
Lamezia Terme 3
Totale 4.747
Nome #
Influenza della durata e del metodo nell'estrazione di acido glicirrizico da radici di piante spontanee di liquirizia (Glycyrrhiza glabra L.) 151
Use of digestate as an alternative to mineral fertilizer: effects on growth and crop quality 110
Packaging and storage condition affect the physicochemical properties of red raspberries (Rubus idaeus L., cv. Erika) 96
Agronomic performance and grain quality of sesame (Sesamum indicum L.) landraces and improved varieties grown in a Mediterranean environment 96
Antioxidant activity of olive oil mill wastewater obtained from different thermal treatments 88
Physical chemical properties and antioxidant capacities of grapefruit juice (Citrus paradisi) extracted from two different varieties 74
Pre-and post-harvest factors and their impact on oil composition and quality of olive fruit 74
Vinegar production to valorise Citrus bergamia by-products. 70
Sourdoughs as a source of lactic acid bacteria and yeasts with technological characteristics useful for improved bakery products 68
Alcoli alifatici e terpenici in olio di oliva estratto da cultivar allevate in Calabria 66
Biodiesel from tomato seed oil: Transesterification and characterisation of chemical-physical properties 66
Polifenoli totali nelle bucce di uve rosse in vitigni calabresi 66
Applicazione del piano HACCP ad un oleificio continuo a tre fasi 64
The influence of film and storage on the phenolic and antioxidant properties of red raspberries (Rubus idaeus L.) cv. Erika 64
The effects of harvesting on phenolic compounds and fatty acids content in virgin olive oil (cv Roggianella) 63
Influence of high temperature and duration of heating on the sunflower seed oil properties for food use and bio-diesel production 62
Evaluation of Aloe arborescens gel as new coating to maintain the organoleptic and functional properties of strawberry (Fragaria × ananassa cv. Cadonga) fruits 62
Tomato seed oil: a comparison of extraction systems and solvents on its biodiesel and edible properties 62
Yeld performance and grain lipid composition of standard and oleic sunflower as affected by water supply 59
Bergamot (Citrus bergamia, Risso), the effects of cultivar and harvest date on functional properties of juice and cloudy juice 58
Analytical characteristics of olive oil produced with three different processes in Algeria 58
Applicazione del piano HACCP ad un oleificio tradizionale-discontinuo a pressione 58
n-Alkanes and n-alkenes in virgin olive oil from Calabria (South Italy): the effects of cultivar and harvest date 58
Statistical analysis for improving data precision in the SPME GC–MS analysis of blackberry (Rubus ulmifolius Schott) volatiles 57
Influenza della temperatura di conservazione sulle proprietà funzionali del succo d’arancia pigmentata (Citrus sinensis, cv. Tarocco) 54
Volatile profiles of extra virgin olive oil, olive pomace oil, soybean oil and palm oil in different heating conditions 53
Tomato seed oil for biodiesel production. 53
Effect of fermentation on total phenolic content and antioxidant activity of sourdough from Calabria (Italy) 52
Chemical composition of purple passion fruit (Passiflora edulis Sims var. edulis) seed oil 52
Adulterated olive oils from the Swiss market 1993-1995 51
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota XI - Contributo alla caratterizzazione dell'olio estratto dalle olive della cultivar Leccino coltivata nella provincia di Reggio Calabria 50
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota X - Contributo alla caratterizzazione dell'olio estratto dalle olive della cultivar Nociara in Calabria 50
Biometric evaluation of twelve olive cultivars under rainfed conditions in the region of Calabria, South Italy 50
Test of four generations of Saccharomyces cerevisiae concerning their effect on antioxidant phenolic compounds in wine 50
Sulla composizione lipidica dei semi di girasole (Helianthus annuus, L.) coltivato in condizioni di stress idrico 49
Physico-chemical properties of tomato seed oil (Solanum lycopersicum L.) for biodiesel production 49
Valutazione delle proprietà funzionali del succo d’arancia pigmentata (Citrus sinensis cv. Tarocco) durante la conservazione. 48
Caratterizzazione e valutazione della capacità antiossidante della frazione fenolica delle acque di vegetazione prodotte dalla lavorazione delle olive. Valorizzazione delle acque reflue e dei sottoprodotti dell'industria olearia e agrumaria 48
Policosanol in Tomato Seed Oil (Solanum lycopersicum L.): the effect of cultivar 47
Caratteristiche fisico-chimiche dell’olio di semi di pomodoro per uso alimentare 47
Steroli, Eritrodiolo e Uvaolo in olio di oliva da cultivar coltivate in Calabria 47
Optimization of a Solid-Phase Microextraction method for the Gas Chromatography–Mass Spectrometry analysis of blackberry (Rubus ulmifolius Schott) fruit volatiles 47
Il residuo di pesticidi fosforganici negli oli di olva vergini calabresi 47
Caratterizzazione e valutazione della capacità antiossidante della frazione fenolica delle acque di vegetazione prodotte dalla lavorazione delle olive 46
Effect of packaging materials on the quality of kiwifruits (Actinidia deliciosa cv. Hayward) 46
Physico-chemical Stability of Blood Orange Juice during Frozen Storage 46
Capacità antiossidante dei reflui oleari 45
Oxidative Stability of Bakery Products stored in different Packaging Films at Room Temperature 45
HPLC-DAD detection of changes in phenol content of red berry skins during grape ripening 45
Effect of heating on chemical parameters of extra virgin olive oil, pomace olive oil, soybean oil and palm oil. 44
Spectrophotometric detection of changes in phenol content of red berry skins during grape ripening 44
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota XI. Contributo alla caratterizzazione dell’olio estratto dalle olive della cv Leccino coltivata in Provincia di Reggio Calabria 44
Ricerche sugli oli di oliva vergini nazionali. Aspetti merceologici della produzione degli oli ottenuti nel basso Lazio (annate 1997-1998 e 1999-2000) 44
Effect of fermentation on total phenolic content and antioxidant activity of sourdough from Calabria (Italy) 44
Seed oil from ten Algerian peanut landraces for edible use and biodiesel production 44
L’Olio di Avocado. Evoluzione dei Costituenti della Frazione Lipidica nel Corso della Maturazione dei Frutti di alcune Cultivar Allevate nel Mezzogiorno d’Italia 43
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota V. Contributo alla caratterizzazione dell'olio estratto dalle olive della cv Coratina, coltivata in Calabria 43
Composition en stérols des huiles extraites d'olives de cultivars de la province de Reggio Calabria (Sud d'Italie) | [Sterol composition of oils extracted from olives cultivars of the province of Reggio Calabria (South of Italy)] 43
n-Alkanes in tomato (Solanum lycopersicum L.) seed oil: the cultivar effect 43
Effects of high temperatures and duration of heating on olive oil properties for food use and biodiesel production 43
Biodiesel production process by homogeneous/heterogeneous catalytic system using an acid-base catalyst 43
Olive oil antioxidants and non-alcoholic fatty liver disease 43
Variation in triacylglycerols of olive oils produced in Calabria (Southern Italy) during olive ripening 43
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota VII. Contributo alla caratterizzazione dell’olio estratto da olive della cv Cassanese coltivata in Provincia di Reggio Calabria 42
Effect of the "Ottobratica" variety ripening stage on the phenolic profile of the obtained olive oil 42
Essential oil composition of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) from Calabria (Southern Italy) 42
Bioactive compounds and antioxidant activity of citrus juices produced from varieties cultivated in Calabria 42
Sterol composition of tomato (Solanum lycopersicum L.) seed oil: the effect of cultivar 42
Profiling volatile terpenoids from calabrian pine stands infested by the pine processionary moth 42
Gli oli di oliva extra vergini prodotti in Calabria, la cultivar Sinopolese 41
Aspetti qualitativi della produzione olearia in Calabria. Situazione attuale e prospettive 41
Vinegar production from Citrus bergamia by-products and preservation of bioactive compounds 41
Physicochemical composition of tomato seed oil for an edible use: the effect of cultivar 40
Gli oli di oliva vergini pugliesi: la Peranzana nella Provincia di Foggia. Influenza dell'epoca di raccolta e dei processi tecnologici di estrazione sulla qualità dell'olio. Nota II: colore, acidi grassi e steroli 40
L'Olio di Semi di Anona (Annona Cherimola, Mill.). Studio della Frazione Acidica e Sterolica 40
Ricerche sui componenti minori degli oli di oliva vergini prodotti nel Mezzogiorno d'Italia. Nota 1 - Contributo alla conoscenza del contenuto in cere negli oli calabresi 40
Ricerche sui Costituenti Minori degli Oli di Oliva Vergini prodotti nel Mezzogiorno d'Italia. Nota I: Contributo alla Conoscenza del Contenuto di Cere degli Oli Calabresi 39
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota VI. Contributo alla caratterizzazione dell’olio estratto da olive della cv Geracese 39
Ricerche sugli oli di oliva monoverietali. Nota IV. Contributo alla caratterizzazione dell'olio estratto da olive della cv Nocellara Messinese 39
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota VI. Caratterizzazione degli oli estratti dalle olive della cultivar Geracese 39
The evolution of free acidity and oxidation related parameters in olive oil during olive ripening from cultivars grown in the region of Calabria, South Italy 39
The effects of cultivar and harvest year on the fatty alcohol composition of olive oils from Southwest Calabria (Italy) 39
Citrus bergamia, Risso: the peel, the juice and the seed oil of the bergamot fruit of Reggio Calabria (South Italy) 39
The addition of Capsicum baccatum to Calabrian monovarietal extra virgin olive oils leads to flavoured olive oils with enhanced oxidative stability 39
Blackberries (Rubus ulmifolius Schott) from Calabria (Italy): a comprehensive characterisation. 39
Aspetti qualitativi e tecnologici di alcuni frutti subtropicali 38
Packaging technology for improving shelf-life of fruits based on a nanoporous-crystalline polymer 38
Ricerche sugli Oli di Oliva Monovarietali. Nota III. Contributo alla Caratterizzazione dell'Olio Estratto dalle Olive della cv. Carolea, Coltivata in due Diversi Areali della Calabria 38
The Detection of Adulteration with Desterolized Oils 38
Estrazione dell'olio dai semi di bergamotto con anidride carbonica supercritica 38
Application to the cities of Reggio Calabria and Villa San Giovanni of an analysis method aimed at characterizing building elements with reference to outdoor noise in different acoustic zones 38
Caratterizzazione chimico-fisica e microbiologica della mozzarella S.T.G. prodotta in provincia di Reggio Calabria 38
Sul contenuto di steroli e cere degli oli di oliva calabresi 37
Wax Ester Variation in Olive Oils Produced in Calabria (Southern Italy) During Olive Ripening 37
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali (I parte). Nota VI - Contributo alla caratterizzazione dell'olio estratto dalle olive della cv Geracese 37
Drought and Salinity Differently Affect Growth and Secondary Metabolites of “Chenopodium quinoa Willd” Seedlings 37
Analysis of blackberry (Rubus ulmifolius) volatiles by SPME followed by GC-MS. Application to the characterization of the aroma of blackberries from Calabria 37
Gli oli di oliva vergini della provincia di Reggio Calabria: la produzione di Montebello jonico 37
Changes in the n-alkane composition of avocado pulp oil (Persea americana, Miller) during fruit ripening 36
Valutazione agronomica e composizione del seme di diversi genotipi di sesamo 36
Totale 5.021
Categoria #
all - tutte 66.126
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 66.126


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020520 0 0 0 0 0 15 161 66 18 41 61 158
2020/2021543 46 6 66 41 121 14 16 16 85 88 7 37
2021/20221.136 14 3 324 134 36 27 38 158 53 46 63 240
2022/20232.359 352 67 36 365 250 474 20 189 353 62 161 30
2023/20241.562 80 107 155 24 106 267 70 90 36 166 277 184
2024/20251.509 126 180 364 65 563 211 0 0 0 0 0 0
Totale 7.629